AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativni politički sustavi

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudi zanima me informacija, upisala sam seminar iz ovog predmeta. nekoliko studenata kaže da mi redovni seminarsiti imamo pravo polagati kolokvije iz ovog ispita?? što to znači? ako položim kolokvije položila sam i ispit i seminar????? vjerojatno moram samo na usmeni ??

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Prof. Kostadinov inzistira na člancima tako da to učite obavezno. Rušila je one koji to nisu učili.
Pitanja..konstitucionalizam, odgovornost vlade, izvori brit.prava, izvori franc.prava, parlamentarni sustav...

Ivanka J

Slazem se s navedenim. Ja nisam ucila clanke, to bilo prvo pitanje, nisam znala i odmah pad, nema dalje...
Ima li tko sve skenirane članke koji nam trebaju da mi pošalje na mail...?

05052711

jučer je bilo koma na ispitu...histerična ona , histerični mi...nekoliko nas sretnika imali smo sreću da smo prošli

Latin

Slažem se.. Mene je pustila ali je prvo razmisljala da li je to za prolaz.. Rekla je jedva za dvojku:/ ostala sam zbunjena. Dobro se pripremite i trebate imati sreću kod nje. Sretno!

klio7kiki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jako dobro naučiti članke, npr. koje su bile ustavne promjene 2001. (osim ukidanja Županijskog doma) - toga nema u skripti. Iz poredbenog je pitala razvoj američkog ustavnog poretka.

dada

Jel moze netko napisati pitanja s danasnjeg roka? tnx
Iz rsna vlast u SAD. Nastavno, izvrsni akti, medunar.ugovori. kongresni veto.
Uzas od ispita. Bas neugodno iskustvo. Ne znas li odgovor na prvo pitanje potpuno, padas.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas je na predavanjima za redovne bilo rijeci o kolokviranju ispita. Cula sam o tome iz druge ruke pa ako moze neko podijeliti detalje, tko je bio na predavanjima. Hvala.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks