Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa jednostavno će upotrijebiti svoju supermoć specijalista javne uprave i sve će stići.prema Kregarovim riječima za izvanredne će predavanja početi slijedeće godine pa ako je tako nemam pojma kad će ljudi uspjet dati ovu silu ispita.
Bilo nas je oko 10-ak, možda malo više.Ekipo, je li netko bio jucer na predavanju? Molim vas da napisete nesto o literaturi i dojmovima sa predavanja![]()
Nevjerojatno!Jučer je navodno na predavanju bio asistent Turudić i odredio je točnu litaraturu, tj ono što će on pitati.
Nešto sam čuo da je bio susretljiv i da je uzeo u obzir što nam je ovo izborni predmet i da je ova količina literature enormna.
Ako bi netko tko je bio na tom predavannju mogao reći nešto više to bi bilo jako dobro!
A zašto ti je to nevjerojatno?Nevjerojatno!
Pet dana prije ispita saznajem da se literatura možda razlikuje od one koja je navedena na predavanju 13.01. :wtf:
Hvala kolegice!usluge su tipa dimnjačarske usluge, a radovi - sad mi ne pada na pamet ali nešto što ima obilježja radovaod kud ti to pitanje?
ja sada to spremam. iz čeg si učila?
Ja uopće ne planiram učiti ZJPP jer je Pejaković na predavanju rekla da je literatura samo ZJN. A ZOK niti nije na onom prvom popisu literature. Uostalom, u drugom semestru imamo predmet Javno-privatno partnerstvo (kako se već točno zove, ne znam). Dali ti možeš skenirati svoje članke i mejlat mi ih?Hvala kolegice!
Za usluge mi je koliko-toliko jasno, ali nikako si ne mogu vizualizirati radove... a nisam bila na predavanjima da bi čula za neki primjer (ako je uopće dan kakav primjer).
Pročitala sam u ovoj ( http://www.crup.hr/crup.hr/files/ko...no-privatnog-partnerstva-u-rh-damir-cimer.pdf ) prezentaciji da postoje poteškoće u razlikovanju koncesija za j.usluge i j.radove.
Kako nemam primjer za j.radove, ne mogu zaključiti u čemu je razlika
Prezentaciju sam sama guglala, čisto radi lakše orijentacije po ZOK-u, da vidim što je bitno, jer ne planiram naštrebati cijeli ZOK i ZJPP.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.