Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Vrlo informativno, stvarno pršte informacijama svi redom. :meh:iz obveznih predmeta imaju po 4 predavanja a to mi je sumnjivo pa ću nazvati sutra referadu da pitam da nisu možda zaboravili napisati da su neka od tih predavanja za seminarski samo.
znači uputili su me na sanju pa je rekla da ne zna točno kad će iz kojeg kolegija biti seminar (da joj je to rekao samo jedan prof iz javnih politika u rh što je i naznačila da je pola svakog predavanja seminar), ali u svakom slučaju će iz svakog kolegija prvo biti normalno predavanje a kasnije seminar pa da ćemo sve točno saznati na predavanju.
gle stvarno, još se ne može prijaviti. hmm.. ne bi trebalo biti vezano. budem sutra nazvala koščaka i pitala.Kolege, dali se mogu polagati ispiti II. semestra ukoliko nisu položeni svi ispiti iz prvog semestra? Jer rokovi za prijavu još nisu otvoreni
ma moći će se. sigurno će otvoriti do tad, ali ne znam kad točno. koščak je rekao da će otvoriti kad to pravni fakultet odredi. pa ako te i dalje brine možda najbolje da njih nazoveš.Baš lijepo, to bi moglo značiti da za prvi rok u 6. mj. nećemo moći prijaviti ništa iz drugog semestra, jer je rok za prijavu do 27. 5. a tko zna da li će oni do tada otvoriti mogućnost prijave.
ja ti isto mogu potvrditi da je sve poprilično pozitivnoJel će upisi opet biti u 9.-10.mj. ili?
hvala ti draga na odgovoru!ja ti isto mogu potvrditi da je sve poprilično pozitivnoprošle godine su upisi bili 17.10. i koliko se sjećam mislim da su bili nakon ostalih upisa, tj. nakon svih. a tko zna kako će biti ove godine, ipak će već biti druga godina
![]()
Joj to bi bilo super da ne moramo dolaziti i čekati cijeli dan na upis. Jel to provjerena informacija da ćemo se moći upisivati putem studomata?Mislim da će ove godine upisi biti ranije. Mi ćemo imati upise kroz studomat, a za prvu godinu će ići putem kojim smo i lani mi išli.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.