AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

red panda

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
monika, sorry kaj se miješam ali ne misliš li da je najtočnija literatura ona koju ti je prof. poslao mailom ipak on odlučuje o tim svarima???

diah

ne znam točno, ali i ja bih se pouzdala u ono što je prof. rekao...
mada čujem da svi uče po skripti...

jasminka

Ma stvarno ne znam kaj da velim, još bi izašla na ispit sad na konzularno u 11mj, al stvarno ne znam po čem da učim??? Literatura u vodiču se razlikuje od one koju su mi kolege dali, i koju mi je prof.mailom poslao..
Diah- dal ti znaš koja je točna,tj. po kojoj svi uče??
napisi nam da svi vidimo popis literature koju ti je profesof poslao:happy:

niriana

sorry, slučajno sam stisla ovo hvala...:blushed:

ja sam se prebacila na izvanredno i sutra trebam otići u sobu br. 9, zna li netko jel moram podići indeks isto između 10-12 h ili mogu bilo kad sutra?

Sinke

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ja sam se prebacila na izvanredno i sutra trebam otići u sobu br. 9, zna li netko jel moram podići indeks isto između 10-12 h ili mogu bilo kad sutra?
oho!evo cure sa najljepšim avatarom,dugo te nije bilo...

mila21

idi što ranije jer je red beskonačan!

Monika

Evo ovo mi je profesor poslao- al tak ne piše u vodiču- doduše u vodiču piše da treba neka knjiga iz 97, pa mi je glupo da to iz njega vrijedi, a ovo su knjige iz 2006 i 2007.
Ajde ljudi, po čem vi učite, tak da znam i ja, da nem nekaj krivo, pa onda- UZALUD VAM TRUD SVIRAČI

Uvod. konzularni uredi (konzulati), i konzularno osoblje. Konzularne funkcije i poslovi konzularnog rada. Konzularna praksa.
Obvezna literatura:
Andrassy Juraj, Međunarodno pravo, Zg, Školska knjiga, izdanje od 1984. nadalje, paragrafi 38 i 43.
Berković Svjetlan, Diplomacija i diplomatska profesija, Urban – Media, Dubrovnik, 2006
• poglavlje IV. , toč 1.3. i 4.
• poglavlje V, toč. 1., 2.(2.1, 2.2, 2.5.)
• poglavlje VI, toč. 1.-3.
• poglavlje XIV, toč. 1., 3.
• Poglavlje XV
Pičuljan Zoran, Diplomacija kao državna služba, Društveno veleučilište, Zagreb, 2007.
• poglavlje I., toč..1.2.
• poglavlje I. toč. 2.(2.1.-2.4., 2.5., 2.11.)
• poglavlje II., toč. 2.,3.(3.1-3.3)
• poglavlje II., toč. 7. i 9.
Propisi:
Bečka konvencija o konzularnim odnosima, Službeni list – Međunarodni ugovori i drugi sporazumi, br. 5/1996. ( neslužbeni tekst Konvencije na hrvatskom jeziku objavljen je u navedenoj knjizi S. Berkovića).
Bečka konvencija o diplomatskim odnosima, Službeni list – Međunarodni ugovori i drugi sporazumi, br. 2/1964. ( neslužbeni tekst Konvencije na hrvatskom jeziku objavljen je u navedenoj knjizi S. Berkovića).
Zakon o vanjskim poslovima, NN 48/96

uuu

Drzavna uprava 6,5
Uvod u gradansko pravo 6,5
Eur.upr.prostor i nac.uprava 5
Osnove prava drustava 5
Opce upr.pravo 12
Strani jezik 4
Obiteljsko 7
Radno i socijalno 7
Upravljanje ljud.potencijalima i s.p. 7

tiky

bok svima... ja sam se ove god prebacila u izvanredno pa me zanima kak to funkcionira... moram li ja hodat na predavanja? i, kako da znam kad trebam doc po potpise? ... potpuno sam zbunjena pa ako mi netko može objasnih... hvala

Matovilka

Pomoć, zna li netko koji dan je koje predavanje za izvanredne druga godina?! Išla bi na predavanja a ne trebaju mi sva, pa da ne dolazim bez veze na faks. Hvala puno.

tihic

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zanima me kao vanredan student(btw prva sam godina) akademska godina mi traje godinu i pol dana jel to znači do kraja prvog semestra 2009/2010 ?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks