AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

karosa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Upisi za izvanredne studente traju do 27.10. do 12h. Također mislim da svake godine je potrebno platiti upisninu u iznosu od 300,00 kn, ako si pao, odnosno jedna godina za dvije. Može li mi itko potvrditi tu informaciju?
platiš školarinu za izvanreddne tj. 3600 kn i to ti vrijedi 2.g - ako si ove godine uplatila 3600kn iduće god. ne plačaš ništa ako ne upisuješ treću jer ti prava vrijede 2.g.

Monika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Znači za izvanredne se još uvijek ne zna kad će početi predavanja, a joj!!!
Ako netko sazna neka javi, a jesmo zakinuti, do kraja

gea.fax

monika pogledaj 2 posta iznad svog i vidjet ćeš da je karosa napisala kada počinju predavanja za izvanredne studente za prvu i drugu godinu.

ŽELJKA

MOLIM POMOĆ-HITNO!!!

-ja sam upisala parcijalu treće godine 2006/07 po starom programu, i naravno nisma dala uvijet za treću pa sam sad trebala ponovno upisati parcijalu treće ali po Bolonji
-i dodjem je kod tete Mirjane u referadu i šok:shocked:
-ja sad moram upisati ponovno drugu godinu po bolonji (ne parcijalu treće-jer nisam položila sve ispite s prve-politologiju koju do nisam ni imala u indexu i neznam kak sam ju onda mogla položit)
-i naravno dobit ću 3 ispita dodatno-politologiju, ULJP i EUP, a poništavaju mi se uredsko i arhivistika i naravno moram platit 3.600,00 kn
-sve je to ok ali ne kužim zašto nisam mogla upisati ništa s treće (a već sam bila parcijala treće) i kak da sam položila politologiju kad ju po starom programu nisam ni imala
-molim vas tko ima sličnih iskustava javite se, jel neko već upisao na taj način
thanks

tomy

Znači za izvanredne se još uvijek ne zna kad će početi predavanja, a joj!!!
Ako netko sazna neka javi, a jesmo zakinuti, do kraja
za izvanredne (1.god.) predavanja su pocela od 20.10.,sve ti pise na oglasnoj...

deica

željka...ja sam ti trebala upisati parcijalu treće i isto su me bacili na bolonju druge,sve su nas bacili i dodali nam tri ispita...nisi jedina u škripcu ima nas dosta...umjesto da nam olakšaju otežavaju nam put završetka...kaj češ!!!

iva5

Znači predavanja su za treću grupu predmeta II . godine tek u trećem mjesecu 2009.god
Što je sa starim programom zar nema ništa prije /izvanredni studenti /

ŽELJKA

deica... pa ne mogu vjerovat, ja se tješim fda to možda nije istina, al očito je tak-nemam izbora
-a stvarno nisu fer-ponište nam 2 ispita, dodaju 3 nova i bace nas godinu unazad-to još nisam nigdje čula ni vidla
-evo nam naše drage Bolonje-umjesto da napredujemo, Bolonja nas vraća unazad
-ajmo sad mi svi baš u inat sve to fino naučit i položit od prve pa nek im bude

thanks na pomoći

herby

Imam jedno pitanje koje se pojavilo već vjerovatno 100 puta, al ipak?

Prošle godine sam upisala izvanredno parcijalu treće, po bolonji i uplatila 3.600,00 kn.
Sad mi je ostalo građansko iz 2. godine.
Da li sad kad upisujem redovno treću (+gp iz 2.) trebam ponovno uplatiti 3.600,00 ili nekih 1.800,00 koje sam vidjela da se tu na forumu spominju.

Ima netko takvu situaciju ili možda zna???
ja sam u istoj situaciji i danas mi je teta u referadi rekla da nam školarina vrijedi dvije godine i da mi je najbolje to sve ispolagati do 9 mjeseca iduće godine pa upisati ostatak treće (dva izborna i vježbe iz postupovnog i informatike) u 9 mjesecu i to riješiti do kraja godine... uz božju pomoć!

Kako si ti riješila ovu situaciju???

hedviga

Imam jedno pitanje koje se pojavilo već vjerovatno 100 puta, al ipak?

Prošle godine sam upisala izvanredno parcijalu treće, po bolonji i uplatila 3.600,00 kn.
Sad mi je ostalo građansko iz 2. godine.
Da li sad kad upisujem redovno treću (+gp iz 2.) trebam ponovno uplatiti 3.600,00 ili nekih 1.800,00 koje sam vidjela da se tu na forumu spominju.

Ima netko takvu situaciju ili možda zna???
Nažalost, opet plaćaš 3600kn. 1950 kn bi platila da si položila sve upisane predmete s parcijale 3.god. Ja sam dobila takav odgovor ove godine u referadi jer sam u sličnoj situaciji.

amalka

Nažalost, opet plaćaš 3600kn. 1950 kn bi platila da si položila sve upisane predmete s parcijale 3.god. Ja sam dobila takav odgovor ove godine u referadi jer sam u sličnoj situaciji.
poanta ovoga je očito: bolje upisati jedan ispit manje... :unsure:

Monika

Mene zanimaju predavanja za TREĆU GODINU- izvanredni studenti! A toga nema nigdje, ili nitko ne zna, ili ne znam niti sama...

niriana

Mene zanimaju predavanja za TREĆU GODINU- izvanredni studenti! A toga nema nigdje, ili nitko ne zna, ili ne znam niti sama...
vjerojatno još nije dogovoreno kada će biti predavanja, ali ne brini, sve ćeš na vrijeme saznati... ili ovdje ili na faksu...:happy:

Monika

Ma stvarno ne znam kaj da velim, još bi izašla na ispit sad na konzularno u 11mj, al stvarno ne znam po čem da učim??? Literatura u vodiču se razlikuje od one koju su mi kolege dali, i koju mi je prof.mailom poslao..
Diah- dal ti znaš koja je točna,tj. po kojoj svi uče??

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks