AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Idhrenniel

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako sam upisana kao parcijala druge izvanredni student, da li trebam rješavati ispite po redu (znači ono kaj mi je iz prve ostalo pa tek onda iz druge) ili redoslijed nije bitan??:unsure:

lion_zg

ako sam upisana kao parcijala druge izvanredni student, da li trebam rješavati ispite po redu (znači ono kaj mi je iz prve ostalo pa tek onda iz druge) ili redoslijed nije bitan??:unsure:
prvo moraš prvu očistit pa tek onda rješavaš iz druge!

dea000

izvanredan sam student i produžit ću godinu (jednu za dvije) da li trebam nesto platit? upisninu il nekaj?

Marble

da li netko zna kako je sa predavanja za izvanredne 2.godine?
na portalu vidim raspored samo za prvu godinu...

Sea

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ok, nasla sam (cak) na internet stranici faksa obavijest o upisima do 27.10.
a sada ima li tko se sjeca gdje pribavljam papire za upis i od kada do kada radi teta Klanac za upise (isto od 10-12 ili cak i prije)?! takodjer, u pretkodnim postovima pise da je za nas izvanredne upis u visu godinu, odnosno upis pada godine laksi novcanik za 3.600,00 kn - da li je to kao i prije, ukljuceno sa svim pristojbama ili je to neka nova cifra... vise mi nista nije jasno a na faksu mi se nitko ne javlja!

Malena_24

re: Prva godina- predavanja izvanredni

Pozdrav svima!

I. godina izvanredni - 20.10. uvod u državu i pravo
21.10.
22.10.

- 23.10. osnove sociologije
24.10.
27.10.

- 28.10. osnove politologije
29.10.
30.10.

- Sva predavanja su od 17-21 h, dvorana 1 , prizemlje.

:cheer:

ellena

ok, nasla sam (cak) na internet stranici faksa obavijest o upisima do 27.10.
a sada ima li tko se sjeca gdje pribavljam papire za upis i od kada do kada radi teta Klanac za upise (isto od 10-12 ili cak i prije)?! takodjer, u pretkodnim postovima pise da je za nas izvanredne upis u visu godinu, odnosno upis pada godine laksi novcanik za 3.600,00 kn - da li je to kao i prije, ukljuceno sa svim pristojbama ili je to neka nova cifra... vise mi nista nije jasno a na faksu mi se nitko ne javlja!

Papiri za upis kupuju se u knjižari Pravnog fakulteta TMT 3, dobiješ upisni list, matični list i uplatnicu i popis predmeta koje upisuješ. Kad uplatiš 3.600 kn (ak upisuješ samo razliku onda 1.950,00 kn) ispuniš papire odeš u referadu od 10-12 i to je to.

Eriatarka

Za sve papire i slične formaulare koji vam trebaju, odite odmah u knjižaru pravnog fakulteta i recite gospođama koje rade gdje studirate i da vam da sve potrebne formulare za šta god da trebate.

Tončica

bok.
molim malu pomoć.

izvanredni sam student-stari program, II godina. sada ću ili upisati parcijalu treće, ili opet pad druge godine, što me prebacuje na bolonju.

kako god ispalo, zanima me da li se može parcijala, ili puna treća upisati u veljači?
u nekoj temi sam vidjela da se kolega/ica prebacila na bolonju u veljači (nekakv upis je sigurno obavljen), pa me sad zanima da li je to moguće, odnosno zna li netko nešto više?
zahvaljujem.
da li netko zna odgovor i na ovo boldano pitanje? :sad::confused2::unsure:

MIRANDA

Mislim da je to pitanje već postavljeno, ali ako netko zna molim lijepo da mi odgovori.

Kad počinju predavanja za 3. god. za izvanredne studente? :happy:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks