AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I ja sam imala isti slučaj. 2006. godine sam upisala parcijalu treće.
Ako sada imaš položenih osam ispita sa druge godine, što je uvjet za upis "normalne" treče, upisuješ "zadnju generaciju" treće godine po "starom" programu. Moramo do 2010. diplomirati po starom programu!
Ja sam danas upisala treću godinu i platila 3.600,00 kn. U indeks sam morala upisati jedan izborni predmet, praksu i izradu diplomskog rada.
Eto, to su ti informacije iz prve ruke...
Hvala...danas sam bila na faxu i upisala treću konačno...po starom, sad još tih par ispita i konačno dugo očekivani krajjjjjjjjj:happy:

goga

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Bok. Zna li netko da li izvanredni studenti mogu izaći na kolokvij, npr. iz općeupravnog prava?

Monika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Koliko sam ja upoznata, ne mogu. Mi uopće nemamo kolokvija- a to je nažalost veliki propust organizacije fakulteta.

Ej da ima li tko kakve informacije kad bi predavanja mogla početi i to za izvanredne studente treće godine ???

anitram

imam jedno pitanje...prosle godine sam upisala izvanredno drugu godinu...i sad bi samo htjela produzit tu godinu...jel se moram onda ponovno upisivati?!

Rina

Ja sam pitala tetu u referadi u vezi tog jer je i mene to mučilo i ona je rekla da ne moram ništ do iduće godine.

deica

može li mi netko reći koliko se plaća parcijala treće godine po starom programu,i koliko se onda ispita upisuje ako imam 7 položenih iz druge???
Hvala...

dama1

Nisam sigurna da li ima više parcijale po "starom" programu. Inače bi cijena bila 3.600,00kn.Najbolje otiđi što prije do referade i raspitaj se.

Hvala...danas sam bila na faxu i upisala treću konačno...po starom, sad još tih par ispita i konačno dugo očekivani krajjjjjjjjj:happy:
Ivana, što ti je ostalo od ispita???

Idhrenniel

ove godine sam bila parcijala druge, nisam riješila sve ispite, pa me zanima mogu li opet upisati parcijalu druge ili se moram na izvanredno prebacit? :sos:

ivana

može li mi netko reći koliko se plaća parcijala treće godine po starom programu,i koliko se onda ispita upisuje ako imam 7 položenih iz druge???
Hvala...
Ja sam parcijalu treće po starom programu platila 1950 kn, prije dvije godine, mislim da je isto i sada, ništa se nije mijenjalo, što se tiće ispita upisuju se ta tri ispita koja nisi položila iz druge, i postupovno iz treće i mislim da još jedan ispit iz treće...

bikerica

ovako... ja sam bila do sad redovan student, sad se prebacujem na izvanredne i gubim sva prava.. pa me zanima, da li prilikom upisa na izvanredne moram vratiti ixicu? Znam da više nemam prava na nju, ali da li je trebam vratiti ili oni to automatski ponište? hvala...

vanjski

ovako... ja sam bila do sad redovan student, sad se prebacujem na izvanredne i gubim sva prava.. pa me zanima, da li prilikom upisa na izvanredne moram vratiti ixicu? Znam da više nemam prava na nju, ali da li je trebam vratiti ili oni to automatski ponište? hvala...
MOžeš reći da si ju izgubila... oni će ti ju poništit tako da nećeš moći na nju više jesti, ali ćeš ju moći koristiti za druge stvari... jeftinije karte za kazališta, muzeje, parkove... možda i jeftinije autobusne karte itd.

Tončica

bok.
molim malu pomoć.

izvanredni sam student-stari program, II godina. sada ću ili upisati parcijalu treće, ili opet pad druge godine, što me prebacuje na bolonju.

kako god ispalo, zanima me da li se može parcijala, ili puna treća upisati u veljači?
u nekoj temi sam vidjela da se kolega/ica prebacila na bolonju u veljači (nekakv upis je sigurno obavljen), pa me sad zanima da li je to moguće, odnosno zna li netko nešto više?
zahvaljujem.

sunce

Samo da provjerim jel me jedna frendica uvjerava u suprotno!
Prošle godine sam upisala parcijalu treće godine(izvanredni student po bolonji), sada naravno nemam uvjet za redovnu treću, da li trebam šta upisivati ove godine ili ne ?
(i dalje vrijedi ono pavilo izvanredno 2 god.). ???

enna

hejj ljudi...dal neko zna dal se treba platit školarina,obavit upis,a prošla god. upisala parc. 1./2. ?hvala...:) zašto oni ne napišu negdje ta pravila za izvanredne?!:angry:

Tamara

pitanje..izvanredni sam student, prosle godine sam upisala prvu godinu i polozila jedan ispit, ne moram prijavljivat pad god(..) a el mogu sad bilo kojim redom davat ispite s obzirom da sam prosla sva predavanja prosle godine?

Sea

sad sam :confused2:
zar nije da mi izvanredni imamo pravo upisati visu godinu do kraja 11. mjeseca???
... a ne kao sto sam na ranijim postovima procitala do 27.10...
do sada je uvijek bilo da su upisi za nas u visu godinu cijeli 11. mjesec :confused:

ivana12

sad sam :confused2:
zar nije da mi izvanredni imamo pravo upisati visu godinu do kraja 11. mjeseca???
... a ne kao sto sam na ranijim postovima procitala do 27.10...
do sada je uvijek bilo da su upisi za nas u visu godinu cijeli 11. mjesec :confused:
Prije se moglo upisat do kraja 11.mj., ali frendica je zvala žene u
referadi i rekle su joj da se mora upisat do 27.10.

mya_zg

imam pitanje trebam se prebaciti sa redovnog na izvanredno pa me zanima što mi treba sve za upis?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks