Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
2. god. IZVANREDNO
19.11. U 17sati
1.Osnove prava društava
2.Europski upr.prostor
3.Strani jezici
14.1. u 17 sati
1.Državna uprava
2.Obiteljsko pravo s matičarstvom
3. Radno i socijalno
24.3. u 17sati
1.Opće upravno pravo
2.Upravljanje ljudskim potencijalima
3.Uvod u građansko
Mislim da trebaju pričekati kraj 11 mjeseca do kada izvanredni studenti imaju pravo upisa i tek onda će na temelju toga napraviti raspored predavanja, sve proizlazi iz toga što nema dovoljno upisanih studenata. Prošle godine su prva predavanja počela tek u siječnju. Ići ću ovaj tjedan na faks pa ću provjeriti da li ima šta izvješeno...Ima li obavijesti o početku predavanja za 3. god. ???
ako n postoji topic iz prava okoliša, otvori ga, jer ovdje se raspravlja o tome kad počinju predavanja i sl.hj svima! ,zanima me da li mi tko može reći nešto o ispitu iz pravo okoliša,kod prof.Belaja sam,a nemam pojma što trebam učiti,pomozite
Ćao. Jel prelaziš na drugu godinu po Bolonji, mislim nisi dala uvjet za treću? Ako je tako, odnosno ako moraš upisati drugu po Bolonji onda upisuješ PRVO Ravlić-Osnove politologije, jer je to razlika sa prve godine i onda upisujes dalje predmete koje nisi položila, tj. usporedi si ispite sa popisa koji ces dobiti u knjižari i jednostavno ono što nemaš položeno upiši. Ali kažem, PAZI radi RAVLIĆA-OSNOVE POLITOLOGIJE jer to moras prvo. Inače teta Mirjana, ako se tako ne napiše, križa cijeli index.BOK,
Koji upisni materijal moram tražiti u skriptarinici.
Prijelaz sa izvanrednog, stari program na bolonju.
Koje predmete prvo upisujem u Index. Stare koje nisam položila i ono šta sam još dobila.
Da li prvo moram položiti te predmete koje sam dobila ili mogu redom?
Ako netko zna odgovore, hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.