AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

marinela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Izvanredni studenti - status i ispiti

A da li se mi možemo prebaciti na bolonju? Tj. položiti razliku ispita ili prvo moramo diplomirati?

LP,

Arba

Ptanje: da li imam kakve uvjete kao izvanredni bolonjac i koliko mi traje prva godina parcijala druga? Da li to znači da ova 4 ispita s 1. godine moram očistiti do određenog roka?
E, ljudi, niš ne kužim.

mya_zg

kad si izvanredan student onda ti jedna god vrijedi 2 tako da imaš još god da položiš sve ispite s 1 god.moraš sve dat s 1 da bi mogla dat ispite s 2 ako si ih upisala

Arba

Pisala sam ostatak prvwe, i 5 ispita iz druge. Glupo pitanje: bez obzira da li dam Nauku mogu li polagati ispite iz druge? (parcijala)

sunce

Pisala sam ostatak prvwe, i 5 ispita iz druge. Glupo pitanje: bez obzira da li dam Nauku mogu li polagati ispite iz druge? (parcijala)
Ne možeš, moraš prvo položiti sve ispite iz 1. god., u referadi dobiti žig o položenim ispitima 1. god. i tek onda možeš polagati ispite s druge godine.

Arba

Hvala na informaciji. pa onda će mi stvarno trebati 2 godine za jednu.

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Imam jedno pitanje: izvanredni sam student, ove godine bi trebala obnovit upis ali trebam uskoro roditi. Uglavnom, nazvala ja referadu i kaže meni teta Mirjana da trebam donjeti kopiju zdravstvene dokumentacije i zahtjev (nisam ju na brzinu skužila kakav) i da mogu upisat godinu, odn. ne trebam ništa platiti i da imam to pravo godinu dana (odn. do godinu dana djetetove starosti)

Sve u svemu, nisam je pola toga skužila jer nisam ni očekivala da mogu bez plačanja upisat bilo kaj a ona mi nije htjela ponovit pa me zanima, da li ja upisujem mirovanje ili ja mogu u tih godinu dana izaći na ispite? Nadam se da nisam zakomplicirala pitanje...

Hvala na odgovoru

Ivy

Admin

jedno znam
da ako upises mirovanje to ti se ne odnosi na godinu koju si upisala nego na raniju godinu
a u godini koju upisujes mozes normalno davati ispite
za placanje ne znam
ali ako si platila prosle godine
i ta ti je godina na mirovanju onda ne moras platiti jer si ju vec platila a ona je mirovala(znas ono retroaktivo djelovanje)

znaci u ovakvim slucajevima
upisujes mirovanje prosle godine a ne one koju sada upisujes

nadam se da si me shvatila
jer koliko sam toga napisala da ne vjerujem da se ni sam shvacam;)

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Baš i nisam previše :redface: ali hvala ipak na odgovoru

Nisam upisala prošle već pretprošle, znači sada moram ionako obnovit upis. E to sam ja njoj i rekla i ona meni kaže da upisujem tih godinu dana free ali meni nije jasno jel je to zamrzavanje godine ili kaj? Jel ja mogu na ispit izaći?

E ne bi ja vas davila da mogu otići do faksa ali sam na strogom mirovanju, trebam ovih dana rodit a još k tome nisam iz Zg.

Hvala još jednom

Ivy

Admin

posto si upisala tad kada jesi

a mislim da sam to vec napisala
upisujes mirovanje prosle godine i ona kao da nije postojala
sto znaci da trebas samo upisati pravo polaganja ispita
i naravno sa dokumentacijom potvrditi da si trudna

ispite i dalje mozes polagati

lucy

Imam jedno pitanje, ako netko zna. Prošle godine sam upisala prvu, izvanredno, ostvarila sam 53 boda (ostalo mi je financiranje javne uprave koje nisam spremila za dekanac pa namjeravam izaći u 11. mjesecu). S obzirom da ga moram prenijeti i ako ga uspijem položiti jer se priznaju ispiti samo do dekanca zanima me moram li u indeksu i onom formularu na kojem se na poleđini upisuju predmeti ponovo prepisati taj jedan ispit koji mi je ostao ili ne? Znam da se prepisuju kod parcijale i pada. Hvala.

amalka

ne taj ispit ne prepisuješ, barem ja nisam, upisuješ samo one iz druge godine, a kad ga položiš, odeš kod tete u referadu po žigić i onda možeš početi s drugom godinom

mya_zg

upisuješ normalno drugu god i prenosiš financiranje ako si prošle god upisala a inače ti jedna god vrijedi 2 god

Ivy

Admin

ooooooooo naravno da upisujes financiranje u indeks
i to u onaj semestr u kojem se nalazi zimski ili ljetni
i prvi mora biti

blackwoman

hallo people! ovako: 2005. sam upisala ovaj fax redovno bez placanja, a 2006. parcijalu 2. međutim kako jos nisam dala 2 ispita iz prve namjeravam se prebaciti na izvanredno! e sad, vidjela sam dolje na oglasnoj ploci da mi treba neka molba za prebacivanje koja se moze podignuti u sobi 10.
e sad, o kakvoj je tocno molbi rijec i koju cu god moci upisati kao izvanredni student? ne kuzim jel tu molbu moram sama napisati il se dobi neki papir koji treba ispuniti! ako netko nesto zna neka mi kaze! thanks

trga

Bok!Dva pitanja samo...
1.)Zna li tko kada na kraju počinju predavanja za vanredne studente?
2.)Može li se nakon završetka studija kao vanredni ,prebaciti na pravo,kao neka 4.god.,ili to može nakon 1.god. uz polaganje razlike predmeta?hvala

ups

Može li se nakon završetka studija kao vanredni ,prebaciti na pravo,kao neka 4.god.,ili to može nakon 1.god. uz polaganje razlike predmeta?
Moraš na prijemni u svakom slučaju.
Ispiti se priznaju ukoliko sa Prava prelaziš na DVZ. Obratno nije slučaj. Možda griješim, ali sumnjam.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks