Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
obe se budu ljutile....ma šta te briga,zoveš telefonom svaki put se predstavi da si netko drugi 8)Koja se ne bude ljutila kad bum zvala i postavila neko glupo pitanje?![]()
Znam ja to, i slikala sam se, sad bi ju htjela podići da mogu jestiTočna informacija je sljedeća:
- svi studenti koji su se upisali u 7 mjesecu, bili su se obvezni slikati za iksicu u zgradi pravnog fakulteta na TMT 14, a obavijest o tome stajala je kraj referade u Gundulićevoj
Sve o iksici:osim da bi se nahranili u menzi, za sto nam jos koriste iksice??
Jednom kolegi je trebalo mjesec i pol da iksica proradi.LOLE da, bome prava druga priča. Ha ha ha ha ha
kad se samo sjetim
morali smo sami tetama stisnuti enter da bi ažurirali kunice
ti dani su mi bili 'najdraži', naše tete tvrdile da su esceovci krivi, a ovi pak obratno!
Pa povuci-potegni, od jednih ka drugima i napokon nakon
dva tjedna, ak ne i više, unesen život u naše drage ixice.
Malo se švercaš na iksicu od kolegice,malo odeš po burek u pekaru i prođe nekako vrijeme.Što ću jesti do onda?!)
Pašteta za doručak
Za ručak... pašteta
A što bi za večeru... paštetu!![]()
Ma ne mogu te uloviti.Skoro svi su barem jednom jeli na tuđu iksicu i nikad nisam čuo da je bilo problema.Sigurno će ti biti iksica gotova već 1.10.da, ulove me i onda nikad neću imati iksicu.
a da stvar bude gora unajmila sam sobu bez upotrebe kuhinje tako da si ne mogu ništa ni skuhati. čak ni hrenovke...
a kamoli sarmu... zagrebački... meksičko... joj, gladna sam
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.