Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ovaj ispit smo svi polozili u 6.mj, komunicirali smo s profom preko edmoda i pisali ga doma, najbolji ispit ikad a gradivo prva ligaKolege, jel tko izlazio na ovaj ispit? Kako Vam se čini?
Fenomenalno. Hvala ti na odgovoru.Ovaj ispit smo svi polozili u 6.mj, komunicirali smo s profom preko edmoda i pisali ga doma, najbolji ispit ikad a gradivo prva liga
Ispit je esej i 10 hipotetskih pitanja, od eseja znam da su bili povelja o temeljnim pravima eu i rasna diskriminacija i jos 8 ali nisam zapamtilaFenomenalno. Hvala ti na odgovoru.
Znači na ispitu je esej i jedno hipotetsko pitanje, imate li neka pitanja koja su bila na ispitu?
Hvala puno.Ispit je esej i 10 hipotetskih pitanja, od eseja znam da su bili povelja o temeljnim pravima eu i rasna diskriminacija i jos 8 ali nisam zapamtila
Treba se javiti Sanji na e-mail za aai, pa se može kod nje već sljedeći dan podići (osobno, a i može netko umjesto tebe).Je li tko od vas nabavio taj aai identitet?
zar je teško izguglati?Nisam mogla doći prošli tjedan na prvo predavanje, a koliko vidim propustila sam svašta.
Može mi molim vas netko objasniti kako je zamišljena nastava za izvanredne studente ako ne vrijedi ono što piše u rasporedu (4 predavanja u ožujku)? Kakve pripreme za svako predavanje su potrebne?
i što je to aai identitet?
hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.