Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sve ti je više manje isto samo je druga profesorica. I ovaj put ti je bolje učit po svemu drugom osim prezentacija jer su ogromne. Profesorica je valjda najblaža na faksu tako da sigurno nećeš imat problemaKolege, jel netko možda zna kako izgleda pismeni i usmeni za redovne studente iz Engleskog 3 upravne struke. Nažalost nisam mogao biti prisutan na predavanjima i nemam nikakvu informaciju o samom ispitu. Na prvoj godini su mi prezentacije bile sasvim dovoljne i za pismeni i za usmeni... zanima me kkako to sada funkcionira na drugoj godini... puno Vam hvala, ako neko ulovi vremena za odgovorit na piitanje. Lp
Sve ti je više manje isto samo je druga profesorica. I ovaj put ti je bolje učit po svemu drugom osim prezentacija jer su ogromne. Profesorica je valjda najblaža na faksu tako da sigurno nećeš imat problema
Ja bi ti preporučio kombinaciju knjige i skripte s pitanjima iz skriptarniceKolege, jel netko možda zna kako izgleda pismeni i usmeni za redovne studente iz Engleskog 3 upravne struke. Nažalost nisam mogao biti prisutan na predavanjima i nemam nikakvu informaciju o samom ispitu. Na prvoj godini su mi prezentacije bile sasvim dovoljne i za pismeni i za usmeni... zanima me kkako to sada funkcionira na drugoj godini... puno Vam hvala, ako neko ulovi vremena za odgovorit na piitanje. Lp
Tada kad piše na studomatu , prvo se piše pismeni i iza toga je usmeni.Da li netko zna kada se održava pismeni ispit? ja sam redovan student,a na studomatu mi je navedeno samo kada je usmeni...![]()
Hvala ti!Tada kad piše na studomatu , prvo se piše pismeni i iza toga je usmeni.
Nema predavanja sutra!kolege kad je sutra engleski za redovne?
Heheh to je za eng III, ja sam pitala sa eng IV.Pita da pročitaš i prevedeš eventualno jednu rečenicu. A onda postavlja pitanja po lekcijama. Najviše mariagge, divorce, ali postavlja pitanja i iz drugih lekcija.
Lekcije za eng IV:Da lekcije su iz knjige. I ima ih 9 za eng 3. Kopirat si možeš u masarykovoj u žutoj kopiraoni (pored školske knjige su u prolazu). Inače lekcije su ti dovoljne (al pogledaj si i prezentacije od profe na katedri).
[DOUBLEPOST=1495366569,1495364501]
[/DOUBLEPOST]Kolege jer netko zna po naslovima koje su lekcije za eng4?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.