AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Mari123

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kada je predrok? i što sve ulazi u njega?
[DOUBLEPOST=1513373728,1513373681][/DOUBLEPOST]kada je predrok? i što sve ulazi u njega?

Martina0811

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav. Htjela sam provjeriti jos jednom, ukoliko ima neka dobra dusa pa da vjerojatno 100-ti put ponovi, ali ne zelim da slucajno fulam, koje sve lekcije spadaju pod Engleski III.
Hvala puno

DejooDee

Poz, izvanredni sam student pa nisam išla na predavanja. Može li mi netko reći kako je koncipiran ispit iz engl3?

xxxy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Poz, izvanredni sam student pa nisam išla na predavanja. Može li mi netko reći kako je koncipiran ispit iz engl3?
Nadopunjavanje pojmova, umetanje riječi, prijevodi sa eng na hrv i obrnuto.. ništa komplicirano, većinom ono što je u prezentacijama :D

marija93

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kako izgleda pismeni iz engleskog i ako se netko možda može sjetiti pitanja koja su bila do sada?
hvala :)

gordana16

Hy! na studomatu mi piše da je ispit 24.09., a trebao je biti 17.09. Je li moguće da je došlo do pogreške? ili su jednostavno pomaknuli rok?

mario1975

Ima li koja dobra duša da posjeduje tekstove za engleski III i IV da mi ih pošalje na mail: [email protected]. Nisam u mogućnosti pohađati predavanja, a iz prezentacija ništa ne hvatam. Please

antonio94

Pozz, eng 4 , izvanredni sam , prof. Husinec , jel dovoljno samo po nastavnim materijalima iz repozitorija odn. prezentacije ili ima jos nesto?

Posljednje uređivanje:

DejooDee

Pozz, eng 4 , izvanredni sam , prof. Husinec , jel dovoljno samo po nastavnim materijalima iz repozitorija odn. prezentacije ili ima jos nesto?
Mislim da je, prošle godine sam upisala predmet, isto je bila ona na oba engleska i tako je funkcioniralo :)
Ispit je bio koncipiran kao i prve godine, većinom riječi. Na usmenom je dosta zahtjevna, barem je moje iskustvo takvo.

antonio94

Mislim da je, prošle godine sam upisala predmet, isto je bila ona na oba engleska i tako je funkcioniralo :)
Ispit je bio koncipiran kao i prve godine, većinom riječi. Na usmenom je dosta zahtjevna, barem je moje iskustvo takvo.
Hvala ti :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks