AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

MajaF

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pitanja s današnjeg usmenog predroka.

Marriage( definicije,uvjete, zapreke, kad je ništavan kad poništiv..), onda European Court of Justice ( što je, kompozicija, broj sudaca, jurisdikcija..), i Types of Civil Law ( vrste, što je ugovor, uvjeti za valjan ugovor, delikt, vrste delika..) to su pitanja od mene i jedne kolegice..kaze ti jedan opci pojam npr. Marriage i ti pricas sto god znas

zigg

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kako se po novom sad prijavljuje engleski III i IV? Čuo sam da izvanredni odgovaraju oba ta odjednom, ali kako da na prijamnici napišem i jeli trebaju dvije prijamnice?

mape5

Super Moderator
kako se po novom sad prijavljuje engleski III i IV? Čuo sam da izvanredni odgovaraju oba ta odjednom, ali kako da na prijamnici napišem i jeli trebaju dvije prijamnice?

posebno engleski III kad se to položi, prijavljuje se engleski IV.
Moj jedan kolega položio eng III sad u ponedjeljak, a eng IV prijavljuje za sliljedeći rok.

I bez ljutnje, nije prijamnica, nego prijavnica ;) Na pravu se mora precizno izražavati, što se posebno traži na građanskom :meh:

123

posebno engleski III kad se to položi, prijavljuje se engleski IV.
Moj jedan kolega položio eng III sad u ponedjeljak, a eng IV prijavljuje za sliljedeći rok.

I bez ljutnje, nije prijamnica, nego prijavnica ;) Na pravu se mora precizno izražavati, što se posebno traži na građanskom :meh:

Molim te pitaj kolegu koje gradivo obuhvaća engleski IV.
Hvala.

mape5

Super Moderator
kako odgovaraju izvanredni? jel dosta da se procita tekst i da se prevede ili?
prema informacijama, izvanredni imaju samo usmeni, malo čitanja , prijevod pročitanog teksta, te nešto malo pitanja iz drugih lekcija

ovo je literatura za engl. IV
ENGLESKI JEZIK ZA JAVNU UPRAVU IV

Toward a European Administrative Space. European Administrative Law Principles. Administrative Doctrines: from the New Public Management to Good Governance. Goals of Public Administration Reform in Croatia. The e-government imperative. E-government, information and communication technology and public value. Recommendations for modernisation of the Croatian public administration.

Obvezna literatura:
English for Public Administration Study/prepared by Dunja Marija Vićan .- Zagreb, 2006.
Gačić, Milica, English-Croatian Dictionary of Law and International and Business Relations. Zagreb: Školska knjiga 2010

123

prema informacijama, izvanredni imaju samo usmeni, malo čitanja , prijevod pročitanog teksta, te nešto malo pitanja iz drugih lekcija

ovo je literatura za engl. IV
ENGLESKI JEZIK ZA JAVNU UPRAVU IV

Toward a European Administrative Space. European Administrative Law Principles. Administrative Doctrines: from the New Public Management to Good Governance. Goals of Public Administration Reform in Croatia. The e-government imperative. E-government, information and communication technology and public value. Recommendations for modernisation of the Croatian public administration.

Obvezna literatura:
English for Public Administration Study/prepared by Dunja Marija Vićan .- Zagreb, 2006.
Gačić, Milica, English-Croatian Dictionary of Law and International and Business Relations. Zagreb: Školska knjiga 2010
Zahvaljujem.:)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks