AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

niky

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel vam je upisana ocjena u studomat

Engleski III: prof je pitala prijevod za marriage.. Pita onih nekoliko slajdova o braku, divorce sto je i grounds of divorce.. EU institutions, english civil law.. Nije to tak tesko :)

Dojmovi sa engl IV?

Btw. meni je lupila zig od prave struke.. Provjerite si, mozda nas ima vise.. Mora to prepravit
Samo ti ispred stavi "u" i iza "III" pa ti piše Upravne struke III

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel vam je upisana ocjena u studomat

Samo ti ispred stavi "u" i iza "III" pa ti piše Upravne struke III
sama sam si "u" stavila..
Nije mi stavila ocjenu.. Ko ni iz oup-a.. Valjda ce.do uto stavit, da mogu prijavit IV.
Koje prijevode pita iz engIV?

Lorena93

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Profesorica stvarno korekna i bez problema se moze dobiti 4,5 iz usmenog, ak ne znas ona odgovori, i stvarno je blaga sto se tice ocjenjivanja:)

niky

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kaj pita iz Engleskog IV?

Ljudi jel su vama upisali ocjenu u studomat? Meni nisu i zbog toga ne mogu prijaviti Engleski IV

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam zvala danas referadu.. Nemaju jos zapisnik pa zato nema na studatu..
Btw.sad se moze prijavit

ethela

ej,ljudići,i mene zanima pa bih zamolila da mi netko veli,koje tekstove većinom pita iz engleskog 4? :) Hvalaa!!

ana22

ej,ljudići,i mene zanima pa bih zamolila da mi netko veli,koje tekstove većinom pita iz engleskog 4? :) Hvalaa!!
imaš par tekstova za eng 4. i pita većinom tih par tekstova:)
stvarno nema puno toga..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks