AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Pomozite nam dopuniti Skriptarnicu

Ako imate skripte kojih još nema u našoj Skriptarnici foruma , pošaljite ih na [email protected] .

Svaka poslana skripta može pomoći drugim kolegama u učenju i pripremi ispita.

Engleski jezik: II. godina

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zna li netko koje smo sve lekcije radili drugi semestar , dakle koje ce se pojaviti u kolokviju??

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hej,ljudovi,jel mi može itko reći kako je koncipiran pismeni iz engleskog,i da li mi sada polažemo to odvojeno il kako? itko da mi veli,pliz? :)

niky

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kak sad polažemo mi izvanredni? Samo usmeni ili imamo i pismeni? Kolko sam skužila dva su ispita pa me zanima da li se još šta promijenilo.

patkica

heej svima,

izvanredni sam student pa mogu dati odgovor na pitanja koja se tiču izvanrednih:

- ispit polažemo samo USMENO
- ENG III sam položila u travnju i usmeni je bio u 16,00
- prijavila sam ENG IV i piše da ga polažem u 17,00

Znači, moramo položiti prvo ENG III, pa tek onda prijaviti ENG IV.
ENG IV obuhvaća lekcije iz dodatnih materijala:
English for Public Administration Study/prepared by Dunja Marija Vićan .- Zagreb, 2006

UNIT 7 - Toward a European Administrative Space.
UNIT 8 - European Administrative Law Principles.
UNIT 9 - Administrative Doctrines: from the New Public Management to Good Governance.
UNIT 10 - Goals of Public Administration Reform in Croatia.
UNIT 11 - The e-government imperative.
UNIT 12 - E-government, information and communication technology and public value.
UNIT 13 - Recommendations for modernisation of the Croatian public administration

Nažalost to je tako.

Sretno svima

maja1307

Po koliko nas ulazi odgovarat?
Iii jel profesorica rusi one kojima eng i nije nesto dobar, pa se bas i ne pokazu u najboljem svjetlu?

almah

Iii jel profesorica rusi one kojima eng i nije nesto dobar, pa se bas i ne pokazu u najboljem svjetlu?

po troje ih ulazi, i svaki cita svoj dio i prevede ga, pa pita par pitanja..ak skuzi da neznas bas dobro eng pomogne ti ali nesto moras znat..najbolje je pitanja i odgovore naucit kak pise u skripti..

ethela

ej,ljudovi,primijetih da među prijevodima nema prijevod na lekcije Toward a european Administrative Space,zatim-european law principles,administrative doctrines,from the New Public Management...e sad zanima me što je s tim lekcijama,da li ona njih pita uopće?? jer u prijevodima ih nema,pa sad ne znam...može li mi itko reći?? Hvala

anabella

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

po troje ih ulazi, i svaki cita svoj dio i prevede ga, pa pita par pitanja..ak skuzi da neznas bas dobro eng pomogne ti ali nesto moras znat..najbolje je pitanja i odgovore naucit kak pise u skripti..
Je li to skripta od Archi?

adri01

Položila sam kolokvija iz engleskog 3, i tek sam sada prijavila ispit za ovaj rok sutra(da usmeno odgovaram), jel mi jos vrijedi taj kolokvij ili moram ponovno na pismeni ispit?

maja1307

Engleski III: prof je pitala prijevod za marriage.. Pita onih nekoliko slajdova o braku, divorce sto je i grounds of divorce.. EU institutions, english civil law.. Nije to tak tesko :)

Dojmovi sa engl IV?

Btw. meni je lupila zig od prave struke.. Provjerite si, mozda nas ima vise.. Mora to prepravit

Na vrh
✖

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks