AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

danijela k

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok ljudi,

evo, da uputim one, koji će u 7 mj. izaći na ispit iz engl.
Danas sam bio na usmenom kod prof. Sočanac i stvarno je bila ugodna.
Profa je smirena, pita stvarno općenite stvari ( npr: marriage, divorce, aministrative principles) i još pomaže, tj. pričeka te da razmisliš, a onda ti kaže odg., ak se ne možeš sjetiti. Za one, kojima engl. teže ide, gotovo izvlači iz njih, kako bi dobili 2. Ja sam dobio 3, jer sam poprilično loše napisao pismeni, tak da sam još i dobro prošao!
Eto, sretno svima na sljedećem roku! :))

Pozz
ps: ova skripta dušu da za engl: http://www.veleuciliste.hr/forum/downloads.php?do=file&id=243 :D
Stefan, ti hoćeš reći da je ovo dovoljno naučiti za prolaz? molim te pomozi, jer u životu nisam učila engleski i jako mi je to sve teško!!! hvala unaprijed

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Stefan, ti hoćeš reći da je ovo dovoljno naučiti za prolaz? molim te pomozi, jer u životu nisam učila engleski i jako mi je to sve teško!!! hvala unaprijed
Molim te, pomozi i meni; koje prijevode tekstova si učio?

ssanjaa

Imam jedno pitanje...izvanredni sam student i trebam dat financiranje...dok to ne dam ne mogu nista iz 2. godine...ali cula sam da prof socanac izlazi u susret i da postoji mogucnost da odgovoram na iducem roku (7mj) i da mi sacuva ocijenu pa kasnije kad budem mogla prijaviti engleski samo mi upise ocjenu!!! Zanima me ako netko zna dal je to istina...ja cu jos otici nju pitati za sigurno ali bed mi ici ako je to potpuno kriva informacija pa cisto da znam???

archi

Bok ljudi,
ps: ova skripta dušu da za engl: http://www.veleuciliste.hr/forum/downloads.php?do=file&id=243 :D
Drago mi je da je skripta korisna.. :happy: Radila sam ju baš po pitanjima s foruma pa ju mogu toplo preporučiti.. Sigurno je dovoljna za prolaz (a i za višu ocjenu, jer profesorica stvarno ne pita ništa van toga, bar koliko ja znam)... Sretno!

ssanjaa

istina,prof.sočanac čuva ocijene,slobodno joj se obrati

Hmmm, ok ne znam u čemu je problem ali očito ne što tu ne štima...Poslala sam mail profesorici i rekla mi je da se to ne može da čuva ocijene samo iz kolokvija ali ne mogu sad izaci u 7mj pa da mi ocijenu upiše u 9mj...
Sad sam zbunjena...:(

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Drago mi je da je skripta korisna.. :happy: Radila sam ju baš po pitanjima s foruma pa ju mogu toplo preporučiti.. Sigurno je dovoljna za prolaz (a i za višu ocjenu, jer profesorica stvarno ne pita ništa van toga, bar koliko ja znam)... Sretno!
TNX puno kolegici archi!Ne samo ovim pitanjima, već i nekim drugim njenim uradcima spasila mi je glavu, živce ali i vrijeme par puta:happy: toplo preporučujem ostalim kolegama da bez straha uče po njenim materijalima!!

Tom1

Ja sam izvanredni student. Prebacil sam se s prava na upravno pravo,pa me zanima koje lekcije trebam spremat za ispit.

Lavica01

Da li netko zna kada će biti usmeni ispit za izvanredne st?

I još nešto... tko je Miljen Matijašević i da li on i nas ispituje???

mateja19

TNX puno kolegici archi!Ne samo ovim pitanjima, već i nekim drugim njenim uradcima spasila mi je glavu, živce ali i vrijeme par puta:happy: toplo preporučujem ostalim kolegama da bez straha uče po njenim materijalima!!
vidjela sam skriptu od archi (njene su sve skripte najbolje) i sadrži pitanja i lekcije..da li je to dovoljno? ili ima još nešto što treba? znači, izvanredne, da li pita da pročitaš i provedeš prvi paragraf i ako da, od kojih lekcija?

znam da su neka pitanja postavljena već 1000 puta, ali kako radim cijeli dan, čisto ako je netko voljan kratko odgovoriti bila bih iskreno zahvalna.

I zahvaljujem kolegici archi jer sam ni sama ne znam koliko ispita dala zahvaljujući njenim odličnim skriptama. HVALA TI!!!

wild rose

Ja polazem samo razliku,dakle samo onih 7 lekcija s uprave pa me zanima da li netko mozda zna, kako je ispit sluzbeno u ponedjeljak,hoce li me odmah pitati il ce mi izaci u susret pa me pitati neki drugi dan?naime, u utorak mi je ispit pa bi mi srijeda bila idealna :D

Tom1

Ja polazem samo razliku,dakle samo onih 7 lekcija s uprave pa me zanima da li netko mozda zna, kako je ispit sluzbeno u ponedjeljak,hoce li me odmah pitati il ce mi izaci u susret pa me pitati neki drugi dan?naime, u utorak mi je ispit pa bi mi srijeda bila idealna :D
Kojih je to 7 lekcija,ako može pomoć?

wild rose

Tom, odi na str.3..tamo pisu koje su ti lekcije. To ti je iz knjige English for public administration..da ne prepisujem sad sve,jer mi nezgodno posto s moba pisem :D

mrkvica

jel mi može neko reć šta je na pismenom a šta na usmenom? zbunjena sam od silnih informacija tu..redovni sam

mateja19

MISLIM da ti je sve isti dan. kada je pismeni, mi izvanredni smo na usmenom.

još jednom molim, da li je skripta od archie dovoljna za ispit iz eng? ili postoje još neki tekstovi čiji prijevod profa pita?

ispit je u ponedjeljak u 17 h soba 5

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks