AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

dea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
objavljen je raspored ispita iz engleskog. izvanredni sam student i našla sam se na popisu za pismeni. na forumu je informacija da izvanredni ne pišu pismeni nego samo usmeno odgovoraju. što to onda znači da mi je usmeni u to doba??? 05.09 u 16.00???

pomozite ako znate, stvarno nemam koga drugog pitati.
to i mene zanima al nema odgovora:laughing:dali izvaredni dolaze na pismeni i onda imaju usmeni ili će nam tek tad reć kad da dođemo odgovarat

anamarija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to i mene zanima al nema odgovora:laughing:dali izvaredni dolaze na pismeni i onda imaju usmeni ili će nam tek tad reć kad da dođemo odgovarat
izvanredni imaju samo usmeni, dakle to vrijeme koje piše da treba doći, tad dođeš i odgovarat ćeš..tako je bilo do sada pa sumnjam da se išta mijenjalo

Maja69

jel bi mogao netko bilo tko,kome malo bolje ide taj engleski,napisati u par rečenica smislenih iz svake dodatne lekcije koje prof pita na usmenom,meni se nekako te rečenice čine prekompliciranim za zapamtiti na eng,punooo hvala!! vjerujem da će i drugima pomoći...

iva1401

dali netko zna kada prof Socanas ima konzultacije u vodicu pise u srijedu a na netu pise u pon :/ hvala

anamarija5

dali netko zna kada prof Socanas ima konzultacije u vodicu pise u srijedu a na netu pise u pon :/ hvala
ja imam zapisano sa predavanja da ima u pon od 15.30-16.30 u G10 soba 5
jedino ako se nije nešto mijenjalo..

Mike7

Pozdrav!
Jel bi mi mogao netko poslati na mail lekciju European Court of Justice? Netko tko ima možda skener.
Imam neku stariju knjigu u kojoj nema te lekcije, a nisam iz ZG pa da ne moram ići ovaj tjedan u ZG samo to kopirati.
Hvala!

topanga

POTPISA NI PRIBLIZNO NIJE DOVOLJNO! DODITE I POTPISITE TU PETICIJU AKO ZELITE TAJ ROK U 10 MJESECU!

NADALJE STALNO JEDNI TE ISTI LJUDI SKUPLJAJU POTPISE POMOZITE MALO! HVALA ONIMA KOJI SU SE JAVILI BILI, PA POZIVAM DVIJE OSOBE DA SE JAVE I SUTRA OD 9-12 PRIKUPLJAJU POTPISE! JER NEMA IH DOVOLJNO!

JAVITE SE ZA PRIKUPLJANJE HITNO U INBOX KOLEGICI "Teic" ILI NA MAIL OD UDRUGE ili otidite na temu DEKANSKI ROK!!!

DAJTE SVOJ POTPIS!

Ljudi!!! Kolege i kolegice!!!
Potpisi se nebudu skupili sami, a situacija je takva da trenutno vise nama ljudi koji bi skupljali, zato javite se za skupljanje jer potpisa niti priblizno nije dovoljnoooo!!!

martina_sk

Administrator
Pozdrav!
Jel bi mi mogao netko poslati na mail lekciju European Court of Justice? Netko tko ima možda skener.
Imam neku stariju knjigu u kojoj nema te lekcije, a nisam iz ZG pa da ne moram ići ovaj tjedan u ZG samo to kopirati.
Hvala!
budem ja. samo mi reci u kojoj je to knjizi i na kojoj stranici. i posalji mi svoj mail u pm.

marija3

ey ljudi moze pomoc,ima li itko na kompu cjeline koje trebamo znat za usmeni,bas original na engleskom,u skriptarnici samo prijevodi

topanga

kolege, ukljucite se u peticiju za dekanski rok. dodite na fax i potpisite se a ako zaista niste u mogucnosti osobno doci posaljite kolegici maya_21 na privatne poruke svoje ime prezime, godinu upisa i broj indexa( npr R-172/08). sigurna sam da nam je vecini potreban taj rok. i bilo bi pozeljno da se ukljucite u skupljanje potpisa :laughing:

iva1401

Dali mozda netko zna dali sutra u 17 sati trebaju doc i oni koji su pismeni polozili preko kolokvija i trebaju samo usmeno odgovarat? hvala :D

ssanjaa

ej ljudi trebam pomoć...prijavila sam eng za dekanski al ne znam dal cu stic naucit jer idem na oup...izvanredan sam student i ne ide mi bas eng ali klimam nekako...ako naucim ona pitanja sta ima skripta i malo citanje i prijevod dal to ok za prolaz???cisto da imam 2 boda manje za platit

Mike7

ej ljudi trebam pomoć...prijavila sam eng za dekanski al ne znam dal cu stic naucit jer idem na oup...izvanredan sam student i ne ide mi bas eng ali klimam nekako...ako naucim ona pitanja sta ima skripta i malo citanje i prijevod dal to ok za prolaz???cisto da imam 2 boda manje za platit
Je, dovoljno ti je. Profesorica nije stroga i pomaže ti.
To ti je za 2 sasvim dovoljno, a mislim da možeš i više dobiti.
Sve ovisi kako ti engleski ide.
I engleski ti nosi 4 boda a ne 2.

ssanjaa

haha, znam da nosi 4 boda ali ne znam zasto tu pise 2, nisam ni skuzila!!! ok, nista pomalo navecer citat eng pa ce valjda bit prolaz.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks