AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

ana89

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bili su prosli tjedan...

kako je prosao kolokvij danas vama koji ste isli na njega?
kolokviji su bili lagani, barem po meni, ja sam bila A grupa, bilo je i B. Prvi zadatak ispuniti na crte odgovarajuće vrijeme i formu pasiva, drugi text je bio popuniti odgovarajuće ponuđene riječi na crte, treći ključne riječi - da ti riječ na engleskom a ti ključnu riječ na engleskom i zadnji zadatak dobiješ text na engleskom a ti prevedeš text na hrvatskom. uglavnom sve u svemu ono što je rekla na predavanjima, pa čak je istavila mnoge zadatke u kolokviju s predavanjima :laughing:

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kolokviji su bili lagani, barem po meni, ja sam bila A grupa, bilo je i B. Prvi zadatak ispuniti na crte odgovarajuće vrijeme i formu pasiva, drugi text je bio popuniti odgovarajuće ponuđene riječi na crte, treći ključne riječi - da ti riječ na engleskom a ti ključnu riječ na engleskom i zadnji zadatak dobiješ text na engleskom a ti prevedeš text na hrvatskom. uglavnom sve u svemu ono što je rekla na predavanjima, pa čak je istavila mnoge zadatke u kolokviju s predavanjima :laughing:
B grupa je bila ipak malo zahtijevnija:laughing:

Kiki_p

Evo prošla danas kod profesorice Sočanac :)
Pita čitanje i prijevod lekcija i iako je nama vanrednima rekla da pita samo prve paragrafe jednog dečka je pitala i drugi paragraf iz lekcije Marriage.
Pita pitanja koja su objavljena tu na forumu, mene je pitala:
Chief bars to marriage
Youth as bar to marriage
what can marriage voidable
police powers in UK
Administrative law doctrines (obajsniti svaku ukratko)

ivana4

također prošla :D

nadodala bih još na post od kiki da ih ulazi po troje,profesorica izabere 1 tekst i svatko po jedan dio treba prvo pročitati pa prevesti...a onda ide tekst po tekst i pita po ovim pitanjima sa foruma...obje knjige prođe...ako naučite prijevod prvog dijela teksta i ta pitanja,prolaz zagarantiran!! SRETNO!! :)

paulus

gotovi ovaj ispit, profesorica ugodna, smirena i pomogne ak zaštekaš. uglavnom pitanja koja se protežu kroz forum.

Twity

Pozdrav! Zna li netko što odgovaraju studenti koji polažu razliku s prava, 2.godine? Dali 2.dio one skripte English for public administration?

Tihana I.

Pozdrav! Zna li netko što odgovaraju studenti koji polažu razliku s prava, 2.godine? Dali 2.dio one skripte English for public administration?
jedna cura je polagala sa mnom ...s prava se prebacila..učila je sve kao i mi...odi na konzultacije pa pitaj!

hrgolina

želim izaći na ispit u 4mj ali moram polagati onih 6 lekcija iz knjige za upravu pa me zanima jel ima i gdje prijevoda. hvala!!!

twity!! ja sam prešla s prava pa mislim da samo tih 6 lekcija jer sam tak na 1god ali bila je jedna cura koja je htjela veću ocjenu pa ju je sve pitala.

blabla

ljudi jel postoji ikakva mogucnost da se izadje na 2 kol iako nisi bio na 1 ?jel prof ista spominjala u vezi toga? tnx
mislim da ne.
jer da bi pristupio kolokviju moraš biti najmanje na 50% predavanja, a i prof.je rekla da se ocjene iz kolokvija zbrajaju.

ali za svaki slučaj, pošalji mail prof.Sočanac.

Twity

Pozdrav ljudi, ja bih trebala jednu uslugu- iz nekog razloga teta u skriptarnici nije mi iskopirala 9.lekciju iz skripte English for public administration(37. i 38.str.), a ja nisam u Zagrebu i neću biti do ispita pa bih molila ako ju netko ima da mi pošalje na mail [email protected], bit ću mu veoma zahvalna!

maya_21

Pozdrav svima,imam dva pitananja:
1.Izvanredan sam student,znači nas gramatiku uopće ne pita?!
2.Ispituju prof.Javornik i Sočanac samo?!
Thnx

hrgolina

Drugi tjedan imam ispit kod prof.soČanac pa me zanima kakva je. I joŠ neŠto-ja sam preŠla sa prava pa me zanima jel Će mi priznati stari dio,tj ja samo odgovaram onih 7 lekcija? Prvu godinu sam polagala kod prof.javornik i ona mi je to priznala a sad ne znam kak je kod prof.soČanac, dajte mi javite molim vas!!!

Twity

Drugi tjedan imam ispit kod prof.soČanac pa me zanima kakva je. I joŠ neŠto-ja sam preŠla sa prava pa me zanima jel Će mi priznati stari dio,tj ja samo odgovaram onih 7 lekcija? Prvu godinu sam polagala kod prof.javornik i ona mi je to priznala a sad ne znam kak je kod prof.soČanac, dajte mi javite molim vas!!!
Ja sam prof.Sočanac poslala mail i odgovorila mi je da mi koji odgovaramo razliku s prava 2.godinu odgovaramo samo 2.dio one skripte English for public administration(znači od 7.-13.lekcije) i idemo samo na usmeni.
Dal zna možda netko jesu li objavili raspored polaganja? Koji dan je ispit?

hrgolina

Ja sam prof.Sočanac poslala mail i odgovorila mi je da mi koji odgovaramo razliku s prava 2.godinu odgovaramo samo 2.dio one skripte English for public administration(znači od 7.-13.lekcije) i idemo samo na usmeni.
Dal zna možda netko jesu li objavili raspored polaganja? Koji dan je ispit?
hvala ti puno!!!ja sam danas zvala i imam u srijedu ispit u 15h,,a prezivam se na slovo k.najbolje da nazoveš i sve ti vele.daj mi samo reci jel dugo ispituje i jel se mora jako dobro znati prepričavati?jako slabo stojim s engleskim i trta me prepričavanja.

Twity

hvala ti puno!!!ja sam danas zvala i imam u srijedu ispit u 15h,,a prezivam se na slovo k.najbolje da nazoveš i sve ti vele.daj mi samo reci jel dugo ispituje i jel se mora jako dobro znati prepričavati?jako slabo stojim s engleskim i trta me prepričavanja.
Nisam bila još kod nje na ispitu pa ne znam kakva je, ali mislim da bi trebala biti ok po onome kaj sam pročitala na Forumu. Možda sam i ja u srijedu, čini mi se da smo svi isti dan(barem je tako bilo na engleskom 1) pa se vidimo. Sretno s učenjem!

maya_21

Jel kod prof.Sočanec kao i kod prof.Javornik princip odgovranja.Da se pročita i prevede samo prvi i drugi odlomak nekog teksta iz knjige English for public administration i prepriča neka lekcija iz one druge knjige?!

Prčiguz

Ono sto se potpisujemo, dali treba imat ukupno pola potpisa skupljenih da bismo izasli na kolokvij ili to isto vrijedi i za potpise u indexu od prof? Ili se moze dobit potpis bez obzira dali se dolazi na predavanja?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks