Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne pita, pita neke stvari i pojmove iz lekcija. Ono osnovno iz svake i pomogne dostadali prof. Husinec pita riječi hitno odg
Hvala!!Ne pita, pita neke stvari i pojmove iz lekcija. Ono osnovno iz svake i pomogne dosta
Mi sada imamo profesoricu Husinec , odite na katedru eng 4 i pod njezinim imenom i prezimenom su sve prezentacije i od sada imamo i pismeni dio , u pismeni spada samo vokabular , ali ako ste izvanredni predavanja tek počinju 1.4 , ali najbolje otići na konzultacije tako sam i ja .Ne mogu pronaći prezentacije za eng IV niti popis lekcija koje spadaju pod predmet. Može li mi netko ako ima skeniranu knjigu, skriptu, prijevode ili sl poslati na mail? Da li je još uvijek pravilo da izvanredni polažu samo usmeni? Pomoć molim
Hvala ti!!Mi sada imamo profesoricu Husinec , odite na katedru eng 4 i pod njezinim imenom i prezimenom su sve prezentacije i od sada imamo i pismeni dio , u pismeni spada samo vokabular , ali ako ste izvanredni predavanja tek počinju 1.4 , ali najbolje otići na konzultacije tako sam i ja .
Mora se najviti kod nje preko maila , na katedri engleski za javnu upravu djelatnici piše mail.
Zaboravila sam reči nisam sigurna jer su sve to prezentacije ali ih ona bude nadopunilaHvala ti!!
Zaboravila sam reči nisam sigurna jer su sve to prezentacije ali ih ona bude nadopunila
Kad budala nije prošle godine to riješila kod prof Sočanec, neg se sad i s pismenim mučiti. Eng 3 sam bez tekstova, samo na temelju pitanja i odgovora kroz razgovor s profesoricom položio, ali ovo će sad biti... Hvala ti na trudu, na predavanja vjerojatno neću moći jer radim, a možda još netko ubaci koju inf
Da li ima netko skenirane materijale potrebne za odgovor za zadaću danas? HvalaIma li netko nove tekstove za engleski IV budući da je dolazak u Zg nemoguć, a i nepreporučljiv? Isto tako nisam siguran i da kopiraona uopće radi, tako da sam osuđen samo na rad kroz prezentacije, a to baš i nije moguće.
Ako može knjiga na [email protected] a što se tiče zadaće ja sam poslala samo prvi dio gdje je potrebno označiti T ili F obzirom da nisam imala knjiguAko netko treba knjigu, imam skenirano, pa mi pošaljite mail da proslijedim. Dns sam uzeo iz kopiraone. Isto tako bih molio ako je netko napravio zadaću za dns da proslijedi jer nisam stigao ništa napraviti.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.