Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Oni koji su redovito bili na predavanjima i potpisivali se mogu na kolokvij, a oni koji nisu išli na predavanja, ne mogu na kolokvij, ali će dobiti potpis pod uvjetima koje prof.odredi!Da li je za dobivanje potpisa uvjet biti na predavanjima ili će ih dijeliti bez obzira na to?
Jedino ako vas prof. neće skužiti! Ona je super i na usmenom ne pita teško! Ruši samo ako fakat niste otvorili knjigu!Da li se može prepisivati?
Ja sam učila iz te skripte i dobila 3! Tekstove iz knjige pročitala sam 2 puta i to je to! Definicije moraš naučiti, a tekstove samo da znaš prepričati!Jel dovoljno naučiti materijale iz skriptarnice, malo proučiti tekstove i tak...
Koje definicije?Ja sam učila iz te skripte i dobila 3! Tekstove iz knjige pročitala sam 2 puta i to je to! Definicije moraš naučiti, a tekstove samo da znaš prepričati!
Tipa "law, judical precedant, equity", ma samo definicije koje smo radili na predavanjima, a ostalo više za objasniti, tipa "Legal services Commission", treba reći nešto o tome! I pitala me one definicije "rent act, hire purchases, familiy income benefit" tak da, sve u svemu, ima možda sveukupno 10 definicija za naučiti!Koje definicije?
Ja sam išla na predrok, a učila sam samo iz bilježnice (znači predavanja) i prijevod iz knjige!Knjigu možeš iskopirati, a neka netko od kolega napiše koje točno lekcije trebaju, jer ne znam točno! SretnoMože mi netko preporučti od kud je najbolje učiti za pismeni i usmeni? Koliko košta knjiga i koje lekcije treba? Kakav je pismeni?
hmm,da,to bi bilo idealno kad bih nabavila prijevode,jer da sama idem prevoditi rečenicu po rečenicu,to bi trajalo preduuugooo,hehe :crazy:Engleski je definitivno najlakši od svih ispita (oba),pogotovo ako ideš na predavanja (vjerojatno kod profesorice Javornik) pa možeš na kolokvij.. Probajte si nabaviti prijevode tekstova koje ćete prolaziti,puno je lakše tako )
Obavezno si nabavi prijevode lekcija...hmm,da,to bi bilo idealno kad bih nabavila prijevode,jer da sama idem prevoditi rečenicu po rečenicu,to bi trajalo preduuugooo,hehe :crazy:
Obvezna literatura: Engleski jezik struke Ikolege, moze molim vas mala pomoc u vezi literature? iz ceg bi se to trebalo ucit, to jest kako se zove knjiga i koja poglavlja su potrebna? hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.