Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dal ali privi semestar drugi moras plogatida li se engleski priznaje ako je položen na upravnom?
odesh na stranicu pravnog fakulteta pod katedre za strane jezike.s lieve strane tie engleski jezik i tam su ti pod nastavnim materijalima.gdje se mogu skinuti prezentacije s predavanja profesora matijasevica?? hvala!
Zar nema nitko tko bi mi dao odgovor??zašto sad ispituje prof Matijašević? nije mi jasno...:confused2:
zašto ne ispituje profesorica Javorik? jel netko bio na ispitu kod tog prof.Matijaševića? Kakav je? jel pismeni ispit ostao isti ili...
on je novi profesor. na poreznom i mislim socijalnom studijuzašto sad ispituje prof Matijašević? nije mi jasno...:confused2:
zašto ne ispituje profesorica Javorik? jel netko bio na ispitu kod tog prof.Matijaševića? Kakav je? jel pismeni ispit ostao isti ili...
pismeni i usmenia sad ne znam dal i dalje ostaje pismeni i usmeni...ili samo usmeni? jel zna netko? daj odgovorite vidjela sam da vas ima dosta na listi na oglasnoj
meni odlično, možda zato što je ispit bio odmah iza predavanja pa sam se ufurala, a i usmeni odmah nakon pismenog. Za prolaznost ne znam, ja sam prošla a dečko iza mene je dobio 5 :shocked: ! Mene nije pitao što mi je bilo netočno, pitao me SAD, kongres i bla bla, Sol. & Barr.,njihovo obrazovanje i djelokrug, kroz što mora proći prijedlog zakona u Engleskoj i tako...a pismeni mi je bio totalno drugačiji od prošlog puta(neki su opet dobili isti) ustav RH, Škotska, Irska i to, riječi za nadopunu koma, stvarno nikada vidjela neke :blushed:...ugl PROŠLAmože li netko reći kako je prošao usmeni iz engleskog? kakva je prolaznost? šta pita? jel pita ono što nije napisano na pismenom? jel upamtio tko zadatake s pisemenog pa da napiše šta je bilo? hvala
skini si predavanja od javornik na katedri za engleski jezik nauci to i dovoljno ti je za dvaljudi molim vas pomoc...nemam pojma o tom engleskom...iz koje literature ucit, ima ko kakve skripte,...((((((((
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.