Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hvaala ti. opet ovi clanovi.idu mi na zivce. dakle malo kompliciranije od prvog dijela,da znam sta me ceka. tenks jos jednomKoliko se mogu sjetiti na prvoj godini engleskog dva koncept je slijedeći: upisivanje "the" i "a"/" an" u tekst, Dopunjavanje jednom do dvije rijeci nepotpunu rečenicu koje se uglavnom tiče definicija i nekih pojmova u prezentacijama, prijevod teksta s engleskog na hrvatski. Eventualno još nešto ima ili ubaciti u tekst na pravo mjesto ponuđene rijeci ili u pravom glagolskom obliku. Da li se ista mijenjalo,neznam. Možda netko odgovori.
Iz eng 2 na ovom roku prvi zadatak je bio prijevod engleskih rijeci, drugi prijevod s hrvatskog na engleski, treci ubacivanje ponudenih rijeci u tekst, cetvrti nadopunjivanje recenica i zadnji peti je prijevod teksta s engleskog na hrvatski. Nije bilo gramatike kao u eng 1.hvaala ti. opet ovi clanovi.idu mi na zivce. dakle malo kompliciranije od prvog dijela,da znam sta me ceka. tenks jos jednom![]()
aa hvala puno odma mi je ljepsi zivot kad nema gramatikeIz eng 2 na ovom roku prvi zadatak je bio prijevod engleskih rijeci, drugi prijevod s hrvatskog na engleski, treci ubacivanje ponudenih rijeci u tekst, cetvrti nadopunjivanje recenica i zadnji peti je prijevod teksta s engleskog na hrvatski. Nije bilo gramatike kao u eng 1.![]()
nauka je vecinom u popodnevnim satima a eng utorkom oko bar kad sam ja dala..Ako prijavim 2 ispita za isti dan, može li se dogoditi da budu u isto vrijeme? (npr.eng i nauka)
Engleski 2Jel tko zna vrijeme i mjesto ispita sutra ?
Raspored za 2. semestar jos nije objavljen..Kad su predavanja iz eng neceda mi se otvori link na stranici
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.