AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

andry

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ONIh 6 dodatnih lekcija ti je potrebno za usmeni...ako si dobila tri iz testa,a ako si dobila dva onda to i jos ti postavi pitanja ono kaj ti nije tocno u testu...sretno!

Mapina

Pozdrav,

može li mi molim vas netko napisati popis literature i reći što se govorilo o ispitima za prvu godinu javne uprave za predmet Engleski jezik I. za 2011/2012. Propustila sam predavanje na kojem se o tome govorilo :D

5ryca

Pozdrav,

može li mi molim vas netko napisati popis literature i reći što se govorilo o ispitima za prvu godinu javne uprave za predmet Engleski jezik I. za 2011/2012. Propustila sam predavanje na kojem se o tome govorilo :D
Literatura ti je za 1. semestar: Vićan, Pavić, Smerdel English for Lawyers, Narodne novine, Zagerb, 2008. Units 1,2,3,8,12,13,14,15,16
2. semestar: Vićan English for Public Administartion Units 1-6
18.1.2012. - 1. kolokvij
25.1.2012. - potpis

pozdrav jer mi netko može poslat link di mogu vidjet slajdove s predavanja vidjet?nikako to ne mogu nać :/ fala unaprijed!

Booo88

ONIh 6 dodatnih lekcija ti je potrebno za usmeni...ako si dobila tri iz testa,a ako si dobila dva onda to i jos ti postavi pitanja ono kaj ti nije tocno u testu...sretno!
Možeš li mi nešto više reći o pismenom? Kakva su pitanja bila?

malacale

Dali mi netko moze reci kad su kolokviji iz engleskog i dali izvaredni ponavljaci mogu izaci na njih? p.s. koje cjeline se trebaju nauciti za prvi kolokvij ako postoje vec informacije za to il je jos prerano :D

Booo88

Dali mi netko moze reci kad su kolokviji iz engleskog i dali izvaredni ponavljaci mogu izaci na njih? p.s. koje cjeline se trebaju nauciti za prvi kolokvij ako postoje vec informacije za to il je jos prerano :D
Samo prvi put si imala mogućnost izaći na kolokvije.

jas

Mala digresija... Ako je netko zainteresiran!
Ako Vam postoje poteskoce kod savladavanja gramatike ili vokabulara iz engleskog jezika, ako Vam predstavlja to problem, slobodno se javite jer dajem instrukcije, tj lekcije :)
Za sve dodatne informacije javite se preko privatne poruke.

Hvala! :)
Ja sam bila ovaj tjedan na engleskom, kao izvanredni - imali smo pismeni i usmeni. Iz pismenog je trebalo umetnuti neodređene i određene članove ispred imenica, napisati prijevod s engleskog na hrvatski nekih riječi iz onih lekcija, umetnuti ponuđene riječi u tekst (isto iz lekcija) da bi se vidjelo razumijevanje teksta i na kraju je trebalo dovršiti rečenice (također treba znati lekcije, jer ako ih niste pročitali te rečenice ne bi znali završiti ni na hrvatskom, ja sam imala nešto iz one lekcije o američkom federalizmu i o euroskom sudu za ljudska prava). poslije pismenog pita da li netko hoće odmah odgovarati. ja sam odgovarala i prošla. opet pita nešto iz lekcija.

london

1.kolokvij-18.1(gramtika,prijevod pravnih termina,dopunjavanje,definicije)
ispravak negativnih bit će u ožujku

Saraa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Što točno pišemo na prvom kolokviju ? Određene, neodređene članove, dopunjavanje sa riječima, prijevođenje... Jer pišemo i definicije na engleskom ??? I što od glagolskih vremena ??? Ugl može li mi netko reći što sve pišemo, i do koje je to lekcije ??

mersault

Ej ljudi, zanima me dali kao izvanredan student mogu polagati ispit prije nego odslušam predavanja? Konkretno, prijavio bih za rok u prvom mjesecu. Hvala

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozzz.. eng i ja smo na vi.. pa me zanima, jel teško proć kolokvij? i kolko treba bodova za prolaz?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks