AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

*dada*

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jesi sigurna???jer sam pričala s frendicom koja je izvanredni student i prošle godine je polagala i kaže da nije morala na pismeni...ehhh sad...tko će znati?!
ja znam sto posto da izvanredni moraju na pismeni pa onda na usmeni, možda je ona preko kolokvija izlazila, iako znam i da ove god izvanredni nisu mogli na kolokvije...

btw, mrzim eng..:angry:

Dolla

Miss Gates
ja znam sto posto da izvanredni moraju na pismeni pa onda na usmeni, možda je ona preko kolokvija izlazila, iako znam i da ove god izvanredni nisu mogli na kolokvije...

btw, mrzim eng..:angry:
Mogli su.

I dobro kaže andry, tko prođe pismeni neće imat problema s usmenim...Stvarno je profa fer i korektna, rijetko koga ruši. Naravno ako se bar nešto zna a ne ako se šuti na usmenom.:D

Weeda

goddess
nesto sam nacula da i ako padnemo pismeni (posto je to ispit) mozemo svejedno na usmeni...jel možda još neko čuo nešto o tome?? jer tak je kod drugih profesora :))

SailorMoon

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zna li netko ovo riješit, zahvaljujem unaprijed :)

The procedure before the European Court of Human Rights_________

slayer

dakle,

The procedure before the Court is adversarial and public.Hearings are,in principle,public,unless decided otherwise on account of exceptional circumstances.

nadam se da prijevod nije potreban

ulomak je iz Unit 14,The European Court of Human Rights,str.61

ana_

Dali mi netko može reći dali ove lekcije iz engleskog i za pismeni i usmeni treba znati prevesti,prepričati odnosno što treba uopće naučiti.

andry

za ispit iz engleskog moras na naucit pravne riječi,moraš znat glagolska vremena a za usmeni moras znat onih 6 lekcija samo prepricat...npr ona te pita neki dio iz te lekcije ti samo moras znat prepricat na engleskom...to je ako dobijes tri iz pismenog a ak dobijes dva uz sve to te pita ono kaj nisi znao na testu..sretno ;)

Thug

Mala digresija... Ako je netko zainteresiran!
Ako Vam postoje poteskoce kod savladavanja gramatike ili vokabulara iz engleskog jezika, ako Vam predstavlja to problem, slobodno se javite jer dajem instrukcije, tj lekcije :)
Za sve dodatne informacije javite se preko privatne poruke.

Hvala! :)

rumena

jel ima dobra dusa da mi napise sto sve trebamo uciti za eng (ja sam izvanredni ako to ista mjenja...jel isto za redovne i izvanredne?)...koje lekcije i kakav je ispit!! unaprijed se zahvaljujem...

Thug

jel ima dobra dusa da mi napise sto sve trebamo uciti za eng (ja sam izvanredni ako to ista mjenja...jel isto za redovne i izvanredne?)...koje lekcije i kakav je ispit!! unaprijed se zahvaljujem...
Izvanredni studenti iz engleskog imaju samo usmeni ispit. Ne sjecam se koje su tocno lekcije, davno sam ga polozila ali ono sto znam da ce te na usmenom pitati da joj procitas jedan dio teksta, zatim prijevod i eventualno da malo prokomentiras procitano.
Prof. Socanac je meni bila i zena je pre pre preeedobra :)

ana_

Izvanredni studenti iz engleskog imaju samo usmeni ispit. Ne sjecam se koje su tocno lekcije, davno sam ga polozila ali ono sto znam da ce te na usmenom pitati da joj procitas jedan dio teksta, zatim prijevod i eventualno da malo prokomentiras procitano.
Prof. Socanac je meni bila i zena je pre pre preeedobra :)[/QUOTE]

Jel ste vi sigurni u to?

Thug

Jel ste vi sigurni u to?[/QUOTE]

Apsolutno...nisam ni ja znala za tu informaciju dok nisam sama postala izvanredni student. Ali da istina je :)

ana_

Apsolutno...nisam ni ja znala za tu informaciju dok nisam sama postala izvanredni student. Ali da istina je :)
Onda kad bi ja morala ići, pošto sam prijavila pismeni? I koje lekcije treba učiti? :)

Thug

Onda kad bi ja morala ići, pošto sam prijavila pismeni? I koje lekcije treba učiti? :)
Ja mislim da bi trebala doc na pismeni, ali za svaki slucaj posalji joj mail...
Ja nikad zapravo nisam bila na ispitu jer sam i engleski I i II kolokvirala pa mi je sacuvala ocjenu ali znam da je na proslom ili na pretprolom roku profa rekla da svi dodju na ispita pa ce se dogovorit...ali da nebi ipak doslo do dezinformiranja posalji joj mail...

odi na Naslovnica - Web pravnog fakulteta i pogledaj katedra za strane jezike - posto neznam kod koga odgovaras :)

rumena

hvala ti na odg..
ja sam kod profe Čubrić i kada sam bila prosle god na predavanju rekla je da imamo i pismeni i jos nam dala lekcije...malo sam zbunjena,al ja cu sutra doci na pismeni jer sam ga prijavila pa bum vidjela!!

ako tko zna nesto vise o tome nek napise...hvala vam!! =)

andry

svi moraju pisat pismeni...i redovnin i izvanredni...barem je tako ove godine...ja sam izvanredni i polozila sam engleski u 4 mjesecu i morali smo svi pisat pismeni...tak da sretno svima sutra...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks