Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dali si isla na predavanja??mi smo profu izmaltretiraliii s pravnim rijecima i sta sto znaci..ja sam prosla prek prezentacije..u 6 mj samo po ocjenu i to je to,al ako si isla na predavanja pregledaj biljeznicu ako si zapisivala rijeci:wink5:SVI GOVORE DA JE ENGLESKI LAGAN, POČELA SAM ČITATI ONE TEKSTOVE, JA 50 % TOGA NE RAZUMIJEM, SVE PRAVNE RIJEČI KOJE TREBA NAUČITI DA BI IŠTA RAZUMIJELA, A IMA IH PUN KUFER...jaooo si ga meni...NA KOJU STE FORU SVI PROŠLI??? :/
i ja sam vec prosao preko kolokvija, tako da sutra trebam odoci sutra odgovarati 2. semestar, ako netko ima problema sa prijevodom, neka tu u skriptarnici vidi novu skriptu, ima tih 6 tekstova i prijevod...molim vas za malu pomoć,svi mi različito govore,svatko ima neku svoju priču,i na forumu i ovako kad ljude pričam...pisala sam kolkvij i dobila 4,sad sam prijavljena za sutra...šta me očekuje,pismeni ili usmeni?prvi ili drugi semestar gradiva?drugi sam kolko tolko naučila...
kanmaja,eng je sutra u 10,ali ni ja neznam di smo ni niš drugo...
da, tamo je...Da li je usmeni iz engleskog u kabinetu u Gundulićevoj?
Tako uvijek stave, ti dođi u vrijeme kad je usmeni pa ćeš pisati ispit. Tako je bilo i zadnji put.zasto je engleski stavljen pod usmeni a ne pismeni ispit?!
na pismenom su lekcije iz knjige...a na usmenom samo onih 6 lekcija iz skripte...znači za pismeni te lekcije ne moraš učit...a uostalom, pismeni ti je sastavljen od 4 zadatka...1. trebaš ubacit glagole iz zagrada a ili the, 2. 8 riječi na engleskom prevest na hrvatski, 3. ponuđene riječi ubacit u tekst da bude smislen...i samo 4. zadatak ti obuhvaća tekstove iz knjige imaš 4 započete rečenice na engleskom i ti trebaš napisat u principu definicije...to je to...ispit nije težak, ne brinijel mi moze netko odgovorit jel na pismenog iz engleskog budu samo lekcije iz knjige a na usmenom pita samo lekcije iz skripte?
ili i na pismenom i na usmenom budu pitanja i iz knjige i iz skripte?
ajme koja sramota da se mucim sa eng vise nego sa naukom!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.