Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
bilo nas je 18 od skoro 80 prijavljenih i rekla je da dodemo svi sutra na usmeni i da ce nam malo popustit zbog nase hrabrosti!može mi neko napisati dojmove sa današnjeg pismenog?kako je bilo?
da kaže naslov i ti pričaš što znaš o tome. kolko sam primjetila na usmenom pita dodatne lekcije. a ako ti engl nije jača strana, moja preporuka je da podcrtaš par najbitnijih rečenica njih naučiš i prolaziš.jel na usmenom ona kaže naslov pa ti o tome pricas...ili
Polažeš onih 7 dodatnih lekcija. Samo je usmeni koliko ja znam.Pozdrav!
Jel netko zna da li se polaze kakva razlika iz eng. ako imam polozeni ispit na pravnom faxu? Polagao sam kod prof Javornik
ej, a imat ces dosta vremena...oko pola h!Bok svima!
Da li netko zna koliko dugo traje pismeni ispit?
Hvala.
sad na zadnjem roku (8.9 je bio ispit) rekla je da svi dođemo idući dan na usmeni jer ne stigne ispraviti ispite, tak da smo svi odgovarali. kak je bilo prije neznam :/ako padnem pismeni bez obzira na to idem na usmeni ili je to dezinformacija
Najbolje je za one koji polažu razliku da se jave profesorici mailom ili odu na konzultacije pa se dogovore kad će odgovarati.Kada je usmeni? Ja moram položiti samo razliku pa nisam bio na pismenom... hvala
Ja sam danas odgovarao i položio. Prošli petak sam poslao profesorici mail i rekla mi je da dođem danas u 11:00. Uglavnom, pošaljite joj što prije mail jer pretpostavljam da se treba odgovarati u roku koji je i propisan.Znači 20.-24.9.Probaj ju zamoliti da te stavi recimo u srijedu kad već za sutra nisi spremna. Možda ti izađe u susret (ne mogu garantirat, iako je bila jako susretljiva). Znači, javi joj se što prije.Mike7 , ti onda sutra odgovaraš ili? da li se razlika polaže normalno na roku ili se može dogovoriti drugi termin.jer ja nisam stigla naučiti za sutra...pa me zanima...
Nemam sažetaka.čestitam! što te pitala ,kako... ako imaš možda na kompu sažetak toga što si učio pošalji mi na mail,ako ne MOOLIM nekog tko će se sutra riješiti engleskog da mi pošalje na mail,uopće ne znam koliko bi toga trebala izvući iz teksta i neki su dosta zahtjevni-kao 2 i 5 tekst.tu ima dosta toga.
literatura je Vićan, Pavić, Smerdel - Engleski za pravnike zg 2005.g i treba znati poglavlja 1, 2, 3, 8, 12, 13, 14, 15 i 16jel mi moze netko molim vas reci koje se lekcije moraju odgovarat na ispitu koje su lekcije potrebne iz knjige english for lawyers??
znam da treba i nekih posebnih sedam lekcija ucit, al ne znam di su mi te lekcije, pa ako netko moze pomoci kako i na koji nacin mogu doci do tih dodatnih lekcija bio bih jaaaako zahvalan:laughing:
ako se ne varam to ti nije iz knjige nego ovih 6 dodatnih lekcija -> Vićan - English for Public Administration Study, poglavlja od 1 do 6molim da mi netko napise po naslovu jer imam stariju knjigu kojih je to 6 ili 7 lekcija razlike kad se prelazi s prava na upravu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.