zanima me da li za usmeni trebamo spremiti i aditional reading tekstove? tj. da li iz tih unita(1-6) pita samo "osnovne tekstove" ili moramo i one aditional reading,koji se nalaze u sklopu svakog unita, naučiti? hvala unaprijed :happy:
evo ovako...našao sam odgovor šta treba učit u starom postu kopirat ću ga pa se nadam da ćeš se snaći:wink5:
--->pitanje našeg kolege:
trebam malu pomoć...imam skripte koje sma skinula tu na forumu al one obuhvaćaju 7 lekcija...sad me zanima koje lekcije trebamo učit od ovih...bila bih zahvalna!!!
1. Development of education in public administration
2. The bologna declaration on the european space for higher education
3. The civil service in great britain
4. The croatian public administration system
5. European charter of local self-government
6. Charter of fundamental rights of european union
7. Local government in britain
--->odg drugog kolege:
sve te lekcije trebaš znat jer ovo pod br 1 je unit 1 a the bologna declaration.. je dodatni tekst unutar te unit 1 (i to bologna declaration često pita).. zatim ovo pod br 3 ti je unit 2, the croatian public adm.system ti je unit 3
e sad european charter ti je unit 4 i pod to ti spada i ovo što si ti navela pod br 6 (dakle charter of fund.rights in eu union)..
onda imaš još ovo pod br 7 to ti je unit 5 u knjizi i na kraju ti zapravo još fali zadnja lekcija (unit 6 po knjizi) koja ti se zove local government development in croatia - problems and values