Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ej... ovako, znam da već sigurno sve tu piše nekoliko postova unatrag...ali...tko zna, možda je došlo do kakvih promjena, pa me zanima kako izgleda ispit za one koji polažu samo one dodatne lekcije... da li ima pismenog ili je samo usmeni? ako ima pismenog, od čega se sastoji? i da, jel obavezno se moram profi javit na mail?
ako si redovan student onda moraš čekat da završe predavanja:happy:Pozzz,jel mogu prijaviti ispit sad u sljedecem roku ili moram cekati da odslusam sva predavanja pa tek onda...
ja sam isto izvanredni i rekla je prof da imamo i pismeni i usmeni..a gdje će se održat, to će vjerojatno kasnije objavit jer sutra su još prijaveja sam izvanredni pa me zanima da li je ispit samo usmeni ili ima i pismeni dio? i gdje će se održat ispit?
Ako je to vezano za kolokvij, učiti ove tekstove iz knjige (1.,2.,3.,8.,12.,13.,14.,15.,16. lekcija iz knjige) ...ove skripte što imaš su ti najvjerojatnije oni tekstovi za 2. semestar.book...a jel treba samo te lekcije iz knjige ili? jer ja imam i neku skriptu sa drugim lekcijama i čula sam navodno da i iz toga treba učiti...pa sam zbunjena :S neznam na što da se usredotočim...hmm...pa ako mi može neko pomoć...![]()
house of commons & house of lords?pitanjce... parts of parliament are...zna netko??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.