Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Centar vlade može biti ustrojen po stručnim područjima, odnosno problemima ili po resorima centralne uprave.ajde neka mi neko odgovori kako moze biti ustrojen centar vlade? tenkju :laughing:
koje duznosnike imenuje vlada u podrucju sredisnje drz. upr.
klasifikacija u zakonu je po oblicima djelatnostida li mi moženetko odgovoriti na pitanje koja je klasifikacija upravnih poslova u RH po Zakonu o sustavu državne uprave? to je bilo ispitno pitanje..hvala unaprijed
To ti nije navedeno u literaturi, pročitaj vjerojatno se toga sjećaš ako se položila nauku.čitam skriptu i vidim da piše o asocijativnim,funkcionalnim i teritorijalnim upravnim sustavim pa me zanima gdje u literaturi piše da to trebamo učiti a isto tako i onih 5 režima u odnosu vlasti i uprave?
molila bi nekoga da mi odgovori,hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.