jadra
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dekanski se rok inače održava u listopadu.to znaci da je moguce da ce ispiti biti odmah slijedeci tjedan
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dekanski se rok inače održava u listopadu.to znaci da je moguce da ce ispiti biti odmah slijedeci tjedan
da znam...meni je danas 26 u glavi..pa sam zato napisala,izgubljena u prostoru i vremenu...:confused2::confused2::confused2:dekanski se rok inače održava u listopadu.
Ministarstvo ne određuje cijenu školarine,nego sveučilište u Zagrebu koje ovih dana treba zasjedati.Dekanski nikako ne može biti 20.10 jer će prije toga biti upisi u drugu godinu.Upisi traju od 9 mjeseca do kraja 10 mjeseca tj. okvirno je dekanski 20.10. ali se čeka odluka Ministarstva o novim cijenama za školsku godinu 2011/2012 - to su najnovije vijesti od 16.09.2011., sada su aktualni potpisi - peticija za dekanski rok gdje se još skupljaju potpisi do 20.rujna ove godine u terminu od 9 do 12 h.
dogodi se... samo polako, nemamo zašto paničarit, znat će se sve sutra i onda ćemo se organizirat dalje oko ispita i svega. sad su vjerojatno svima živci na maksimumu...da znam...meni je danas 26 u glavi..pa sam zato napisala,izgubljena u prostoru i vremenu...:confused2::confused2::confused2:
ako upisi nisu počeli, onda stvarno ne znam kako su se već određene osobe upisale i platile školarinu po staroj cijeni... zaista...neznam kakve su to informacije da upisi traju do 30.9. ..pa upisi kao prvo nisu ni počeli..nezna se ni cijena školarina...a što se tiče dekanskog najvjerojatnije će biti odobren...optimizam...al ako će biti uvjerena sam da će ga puknut odmah na poč 10.mj ..tak si računajte.jer je uvijek bio tako.a ova info da će deksnki bit 20.10. il tako neš stvarno nema šanse...prekasno je to.i upisi se uvijek kada se odobri dekanski produžuju do kraja 10.mj...tako je bilo zadnje 3 godine kolko sam ja ovdje na faksu...a kolko sam skužila i prije.
mislim da su se upisali oni koji imaju pravo na besplatnu školarinu...neznam nemojte me držat za riječ,,nigdje na stranicama nema oglasa ni na faksu da POČINJU UPISI..baš nigdje...ako upisi nisu počeli, onda stvarno ne znam kako su se već određene osobe upisale i platile školarinu po staroj cijeni... zaista...
ovo je kolegica napisala na fejsu: "bila sam da,niko nije ni imo kaj potpisat jer su dolazili s pravnog,a pravni nesmije,doso je frajer i uzo papire jer je sutra sjednica pa se nije moglo cekat na popise sociologa,potpisa navodno fkt nema dovoljno i mozda ako se odobri odobrit ce se samo nekima... U srijedu na nasoj str dvza bit ce objavljeno za dekanski."Ako je sjednica sutra, znači da se već danas ili sutra trebaju predati potpisi za dekanski.
Kakvo je stanje s potpisima? Ima li ih dovoljno?
Hvala ti puno na trudu,na angažmanu i svemu.DRAGI KOLEGE I KOLEGICE!
Potpisi su skupljeni, urudzbirani i predani na fakultetu. Sjednica je sutra u 13.00h. Molim lijepo samo bez panikeSutra nakon sto zavrsi sjednica odmah cu vas obavijestiti jel ima dekanskog i kad je. Ja cu se potrudit i dat sve od sebe da ih uvjerim da nam dekanski treba. Nemojte nista brinuti, optimisticno
![]()
Drzite mi fige i to je to![]()
Sretno i hvala puno.To nam neizmjerno znači.DRAGI KOLEGE I KOLEGICE!
Potpisi su skupljeni, urudzbirani i predani na fakultetu. Sjednica je sutra u 13.00h. Molim lijepo samo bez panikeSutra nakon sto zavrsi sjednica odmah cu vas obavijestiti jel ima dekanskog i kad je. Ja cu se potrudit i dat sve od sebe da ih uvjerim da nam dekanski treba. Nemojte nista brinuti, optimisticno
![]()
Drzite mi fige i to je to![]()
Ajmo ne pisat ko je kaj čul nego pričekat sutra oko 13:30 i saznat sve :laughing:ako itko zna u vezi dekanskog bilo što neka javi...meni je cura na faksu rekla da će biti, pa čitam okolo i iz razg.s drugima kazu da nema šanse, sad neznam...svake godine je pa mislim da bi i ove trebao biti![]()
ako je 5100 besplatno onda okej... kažem da je kolegica upisala izvanredno treću godinu 15.09.mislim da su se upisali oni koji imaju pravo na besplatnu školarinu...neznam nemojte me držat za riječ,,nigdje na stranicama nema oglasa ni na faksu da POČINJU UPISI..baš nigdje...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.