Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma nema problema, samo da se zna do su ovo uvjet za izvanredne studente. To mogu govoriti iz svog iskustva, ipak ja studiram 5 godina
Tako jeu redu znači mogu upisati u zimskom semestru samo sociologiju i nauku I+ još neke predmete koje odaberem sa druge godine koje u u zimskom semestru? financiranje i nauku II mogu tek u ljetnom semestru+predmete sa druge iz ljetnog semestra?
Placas u 10 mj samo ono što upises u zimskom semrstru,a poslije kad bude upis ljetnog semestra placas ljetniMolim pomoc..ove godine se sa redovnog prebacujem na izvanredne,jer nisam polozila predmete koje sam vec 2 puta upisala..zanima me samo da li cijelu skolarinu (oko 7000 kn) moram platiti odma na upisu u 10 mj ili mogu dio sad a dio poslije? Hvala unaprijd
Krajem 9 mjeseca je upis u studomatu,a u 10 mjesecu se plaća zimski semestar točne datume ne znam to će tek staviti iza rokova..placas još upisninu mislim da bude 300 knPozdrav kolege.
imam dva pitanja:
1. Kada se prijavljuje pad godine i kad mozemo platiti prvi semestar
2. znam da cijena ovisi i ETC bodovima (30 etc) , ali koliko treba jos dodati iznosu od 3000kn
Nema veze koliko su puta upisani. Ne smiješto pasti godinu. Znači da možeš jedan ostaviti, ali jednog i dati.Ovo pitanje je samo provjere radi, pošto sam pročitala već par različitih postova, pa da budem 100% sigurna....
Ostalo mi je još radno i građansko iz druge godine...no upisala sam ih već dva puta...Kroz ovu godinu sam riješila još 4 druga predmeta iz druge godine...e sad, ako bi ja slučajno položila npr radno, a građansko ne, dal to znači onda da moram prijeći na izvanredne (trenutno sam redovna), iako bih polaganjem radnog skupila preko 30 ECTS-a od ove ak.godine....nadam se da će netko skužit pitanjeHvala unaprijed!
znači, ukoliko položim radno, a građansko ne, i dalje mogu redovno nastavit studirat?Nema veze koliko su puta upisani. Ne smiješto pasti godinu. Znači da možeš jedan ostaviti, ali jednog i dati.
Hvala na odgovoruKrajem 9 mjeseca je upis u studomatu,a u 10 mjesecu se plaća zimski semestar točne datume ne znam to će tek staviti iza rokova..placas još upisninu mislim da bude 300 kn
moja je pogreska sto nisam napisao bitni detalj.ne moraš se ispisati, ako ne dođeš na upis automatski si ispisan/a s faksa
Pa šta fali padu godine? Jedino što ćeš neke predmete koje nisi položio morati ponovno upisati i platiti. A tu bi mogao nastati problem ako ti roditelji plaćaju faxmoja je pogreska sto nisam napisao bitni detalj.
stvar je ta da mi prijeti pad godine pa me zanimalo ako se nekako mogu ispisati da izbjegnem pad ( da mi ne pise pad u svjedodjbi)
prije nego sto zavrsi zadnji ispitni rokovi.
otiđi do referade, kad dobiješ informaciju molim te stavi ju ovdjeMože li mi netko pomoći? Zna li netko proceduru pri ponovnom upisu na faks?
Točnije, 2015./2016. nisam upisala 2. godinu i sad bi, ove akademske godine 2016./2017. upisala ponovno prvu godinu (izvanredni sam student) . Kakva je procedura? Moram li u referadu i pisati odobrenje ili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.