Za koji post mislis da nije istina?ovo NIJE istina tako da ne piši laži.
[DOUBLEPOST=1468180583,1468180511][/DOUBLEPOST]
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala ti puno....Znači moramo dati sve razlikovne da bi uopće mogli upisivati predmete iz druge godine? I onda još, bez bodova od tih razlikovnih, skupiti 30-50 ects da ne plaćamo cijelu školarinu..?Točno.Ne uračunavaju,ali su uvjet za upis druge godine.
hvala ti punoDa,sve razlikovne moras položiti da bi mogla upisivati predmete iz druge god.Za tvoje drugo pitanje nisam siguran,ali mislim da mozes skupiti i manje od 30 bodova i ne trebas plaćati cijelu školarinu,nego upisujes ponovno one ispite iz zimskog semestra ako ih ne uspiješ položiti do 01.10. + nove predmete(između 18 i 30 bodova).Ali bolje da pitas u referadi da ti kazu tocno.
bitno je da čim prije riješiš oba predmeta u zimskom semsetru tako da možeš polagati predmete iz druge godine, jer tako dugo dok ne riješiš sve iz niže godine ne možeš polagati ništa iz višeako upisujem 2 predmeta iz 1.g, jedan iz zimskog jedan iz ljetnog semestra, ovaj iz zimskog mogu rješavati u zimskom semestru a ovaj ljetni u ljetnom? ili nebitno u kojem semestru?
istina je da platiš sve što si prenio a upišeš samo one koji su iz zimskog semsetra, a ako do ljetnog semsetra ne riješiš te koje si prenio iz ljetnog onda ih upišeš u ljetnom semstru, a ako ih riješiš onda upisuješ predmete iz ljetnog koje još nisi upisaoa kad nije to istina, ja znam i redovne i izvanredne studente da su i lani i preklani u 10. mjesecu jedino i mogli upisivati i plaćati samo predmete iz zimskog semestra, a u 3. iz ljetnog
Da, naravno, znam. Ali me zanima da li će mi jedan predmet raditi problem da ne završim treću godinu, nego ću ga morati upisivati naredne godine. Razumiješ? Kad je predmet iz zimskog semestra.upisuje se semestar po semestar
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.