AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

fakin

Super Moderator
predmeti iz zimskog semestra upisuju se u 10. mjesecu i tad se plaćaju. predmeti iz ljetnog semestra upisuju se u 3. mjesecu i tad se plaćaju.

tako je zadnje 2, 3 godine otkad su uveli studomat

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ne znam koji ti problem imas, ali nemam razloga sirit lazi po forumu. Meni je tako bilo prosle godine i nisam uplatila zostatke iz ljetnog upravo zato jer si ti napisao na forumu svoje lazi koje i dalje pises. Upis mi nije bio proveden dok nisam platila sve nepolozene iz prethodne godine, dakle i zimski i ljetni semestar! To vrijedi za redovne

fakin

Super Moderator
a kad nije to istina, ja znam i redovne i izvanredne studente da su i lani i preklani u 10. mjesecu jedino i mogli upisivati i plaćati samo predmete iz zimskog semestra, a u 3. iz ljetnog

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Onda su ocito dvostruki kriteriji na ovom faksu i svatko placa drugacije, nemam drugog objasnjenja. Kazem ti procitala sam tvoj post prije nego sam otisla platit, ovo sto cijelo vrijeme tvrdis da se placa odvojeno, i na kraju me nisu htjeli upisat jer nisam dva nepolozena predmeta iz ljetnog uplatila. Ista stvar je bila sa jos jednom kolegicom. Dam ti uplatnicu da vidis ako ne vjerujes.

andrijanak

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ima li netko iskustva sa razlikovnim ispitima na specijalistickom studiju...navodno nam te ispite ne uracunavaju u ects bodove potrebne za upis u drugu godinu...?

andrijanak

Točno.Ne uračunavaju,ali su uvjet za upis druge godine.
Hvala ti puno....Znači moramo dati sve razlikovne da bi uopće mogli upisivati predmete iz druge godine? I onda još, bez bodova od tih razlikovnih, skupiti 30-50 ects da ne plaćamo cijelu školarinu..?

i_lee

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok, ispričavam se ako pitam ono što već negdje piše, ali mi malo gori pod petama...

Izvanredno sam studirala na studiju javne uprave 2006. godine, tad upisala parcijalu 2. godine, htjela bih ponovno upisati ovaj studij izvanredno, zna li možda tko proceduru i upisujem li sada ili na jesen?
Ako me upućujete da zovem referadu, to i radim ali se nitko ne javlja..

Hvala unaprijed

rikelme

Da,sve razlikovne moras položiti da bi mogla upisivati predmete iz druge god.Za tvoje drugo pitanje nisam siguran,ali mislim da mozes skupiti i manje od 30 bodova i ne trebas plaćati cijelu školarinu,nego upisujes ponovno one ispite iz zimskog semestra ako ih ne uspiješ položiti do 01.10. + nove predmete(između 18 i 30 bodova).Ali bolje da pitas u referadi da ti kazu tocno.

andrijanak

Da,sve razlikovne moras položiti da bi mogla upisivati predmete iz druge god.Za tvoje drugo pitanje nisam siguran,ali mislim da mozes skupiti i manje od 30 bodova i ne trebas plaćati cijelu školarinu,nego upisujes ponovno one ispite iz zimskog semestra ako ih ne uspiješ položiti do 01.10. + nove predmete(između 18 i 30 bodova).Ali bolje da pitas u referadi da ti kazu tocno.
hvala ti puno

teya18

Pozdrav,

zna li netko,izvanredni sam student, studiram uz posao, ako ne uspijem skupiti sve potpise koja je procedura oko testiranja indeksa? Tri potpisa mi nedostaju. Hvala

minnie92

hej, moze mi netko reci sto se upisuje s 3. god ukoliko ostane jedan predmet s 2. iz ljetnog semestra (koji nije bio jos nijednom upisan)?
kako to funkcionira s obzirom na smjerove, vjezbe itd, puno hvala!

JUNZI366

Pozdrav kolege.
Imam dva pitanja:
1. vrijedi li jos uvijek zakon da se prva godina izvanrednog studija javne uprave moze ponavljati vise puta ( tj. dok imas novac mozes ponavljati koliko god hoces)

2.je li moguce ispisati se pa prebaciti na neki drugi smjer na pravnom fak. ili prebaciti na neki drugi fakultet da bi se izbjego ponovni pad ( ja sam izvanredni student)?

Unaprijed hvala na odgovoru.

Mari123

ako upisujem 2 predmeta iz 1.g, jedan iz zimskog jedan iz ljetnog semestra, ovaj iz zimskog mogu rješavati u zimskom semestru a ovaj ljetni u ljetnom? ili nebitno u kojem semestru?

teya18

ako upisujem 2 predmeta iz 1.g, jedan iz zimskog jedan iz ljetnog semestra, ovaj iz zimskog mogu rješavati u zimskom semestru a ovaj ljetni u ljetnom? ili nebitno u kojem semestru?
bitno je da čim prije riješiš oba predmeta u zimskom semsetru tako da možeš polagati predmete iz druge godine, jer tako dugo dok ne riješiš sve iz niže godine ne možeš polagati ništa iz više
[DOUBLEPOST=1471820387,1471820115][/DOUBLEPOST]
a kad nije to istina, ja znam i redovne i izvanredne studente da su i lani i preklani u 10. mjesecu jedino i mogli upisivati i plaćati samo predmete iz zimskog semestra, a u 3. iz ljetnog
istina je da platiš sve što si prenio a upišeš samo one koji su iz zimskog semsetra, a ako do ljetnog semsetra ne riješiš te koje si prenio iz ljetnog onda ih upišeš u ljetnom semstru, a ako ih riješiš onda upisuješ predmete iz ljetnog koje još nisi upisao

verseinote

Da li tko zna da li mogu upisati svih 60 ECTS-a iz treće godine ako mi je ostao samo jedan predmet iz druge godine??

verseinote

upisuje se semestar po semestar
Da, naravno, znam. Ali me zanima da li će mi jedan predmet raditi problem da ne završim treću godinu, nego ću ga morati upisivati naredne godine. Razumiješ? Kad je predmet iz zimskog semestra.

mape5

Super Moderator
mislim da ne znaš, sory.
dakle pravila upisa su ti da se upisuje 30 ects bodova po semestru, posebno zimski posebno ljetni. znači ne možeš odjednom upisati svih 60 ectsa.
Ako ti je samo jedan predmet iz zimskog semestra, možeš upisati i njega, s time da ograničenje postoji 2-10 ectsa. znači upišeš 30 ects plus taj jedan predmet. što ukupno znači da možeš upisati i do 40 ectsa sa jednim nepoloženim predmetom iz niže godine. i to sve skupa platiti.
Trenutno ti je ovako - ako taj predmet ne položiš do kraja 9 mjeseca 2016 , moraš ga ponovno upisati. tako će ti i studomat zahtjevati. Njega možeš polagati skroz opet tamo do 9 mjeseca iduće godine, dakle do 30.09.2017.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks