AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

JUNZI366

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav Kolege.

HITNO mi treba vasa pomoc.

Znaci ja sam izvanredni student javne uprave i ponavljam 1. godinu.
Platio sam za zimski semestar , ali zbog financijskih problema necu imat novac za ljetni semestar.
Je li moguce zamrznuti studiranje barem na godinu dana ili ako se moze uciniti nesto slicno tome.

Molim Vas kolege da mi date neki savijet jer mi zbilja treba pomoc.

Unaprijed vam se zahvaljujem na vasoj pomoci.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Platio sam za zimski semestar , ali zbog financijskih problema necu imat novac za ljetni semestar.
Mislim da se godina može zamrznuti, odnosno zadržati ugovorena prava ex tunc samo u slučaju porodiljnog ili bolesti.
Ovako ćeš svakako popušiti dio školarine, jer ćeš morati čekati rujan 2016. i jesenski upisni rok za 2016./2017. ak.god.

Za poptunu sigurnost, baci oko u Statut faksa i Ugovor kojeg imaš s faksom.

YellowKing

Zna li netko da li se može upisati ljetni semestar bez svih potpisa iz zimskog? Da li postoji neka posebna procedura? Redovni sam student.

Majaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako mi neko moze pomoci..na upisu sam platila skolarinu za predmet koji sam prenijela, i njega sam rijesila, i sad imam sve podmireno iz prethodne godine.. zanima me jel moram nesto jos placati sad pri upisu u ljetni semestar?

dina28

Kolege pitanje..ugl izvanredni sam student,znam da se upis putem studomata mora izvrsit do 28.2, e sad mene zanima ja do 28.2.ne moram platit skolarinu jel tak? Mogu I kasnije platit skolarinu samo je bitno da je najdalje do 11.3 kad je zadnji dan predaje indexa I uplatnice

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolege pitanje..ugl izvanredni sam student,znam da se upis putem studomata mora izvrsit do 28.2, e sad mene zanima ja do 28.2.ne moram platit skolarinu jel tak? Mogu I kasnije platit skolarinu samo je bitno da je najdalje do 11.3 kad je zadnji dan predaje indexa I uplatnice
Tako je :)

uniball

Bok, evo ja sam upravo preko studomata napravio upis i upisao 14 bodova, a prije toga mi je jendom pisalo kako moram upisati najmanje 18.
Upisao sam Radno i ULJP iz ljetnog semestra. To je tih 14 bodova. Ništa mi drugo Studomat nije nudio za upis. Nakon što sam kliknuo na upiši dobio sam odgovor kako je ljetni semestar upisan i to je bilo to. Više u izborniku niti nemam opciju za upis godine. Sad me brine koliko školarine moram platiti i jesam li uopće upis pravilno napravio. Ne sjećam se kako je bilo prošle godine. Ako je netko imao ili ima slično iskustvo, molio bih da podijeli dojmove. Hvala.

Darijana

Bok, evo ja sam upravo preko studomata napravio upis i upisao 14 bodova, a prije toga mi je jendom pisalo kako moram upisati najmanje 18.
Upisao sam Radno i ULJP iz ljetnog semestra. To je tih 14 bodova. Ništa mi drugo Studomat nije nudio za upis. Nakon što sam kliknuo na upiši dobio sam odgovor kako je ljetni semestar upisan i to je bilo to. Više u izborniku niti nemam opciju za upis godine. Sad me brine koliko školarine moram platiti i jesam li uopće upis pravilno napravio. Ne sjećam se kako je bilo prošle godine. Ako je netko imao ili ima slično iskustvo, molio bih da podijeli dojmove. Hvala.
A čuj uplati sad tih 1400 kn pa ćeš vidjeti...iako ja mislim da ćeš morati upisati još bar 4 ectsa da imaš minimum od 18...u svakom slučaju vidjeti ćeš kad prođu upisi ako ti bude stajala zvjezdica kad drugima već bude rjesen upis javis se kod Sanje i rješiti ćeš to...nemoj brinuti glavno da si upisao a ako nešto ne štima može se rješiti naknadno :)

uniball

A čuj uplati sad tih 1400 kn pa ćeš vidjeti...iako ja mislim da ćeš morati upisati još bar 4 ectsa da imaš minimum od 18
Thx. Tako i ja razmišljam. Doduše, pojma nemam zbog čega mi onda nije nudio još predmeta za upis.

a ako nešto ne štima može se rješiti naknadno :)
To mi je najvažnije. Da mi ne "storniraju" upis kao nepravilan. :confused: :cool:

Darijana

Thx. Tako i ja razmišljam. Doduše, pojma nemam zbog čega mi onda nije nudio još predmeta za upis.

To mi je najvažnije. Da mi ne "storniraju" upis kao nepravilan. :confused: :cool:
Ma tko će ih znati... meni je kad sam gledala prvi put studomat svijetlio zeleno upis na 16 ectsa i onda slijedeći dan nije, već na 18...Al kao što rekoh glavno da si izvršio upis a poslije ako nešto nije dobro se može riješiti.

anabella

A čuj uplati sad tih 1400 kn pa ćeš vidjeti...iako ja mislim da ćeš morati upisati još bar 4 ectsa da imaš minimum od 18...u svakom slučaju vidjeti ćeš kad prođu upisi ako ti bude stajala zvjezdica kad drugima već bude rjesen upis javis se kod Sanje i rješiti ćeš to...nemoj brinuti glavno da si upisao a ako nešto ne štima može se rješiti naknadno :)
meni je prošle godine studomat odobrio upis sa 16 ectsa, dakle Radno, ULJP i Eng. IV. na upisu na referadi mi je rečeno da ne može tako, da nisam dobro pratila upute na studomatu. morala sam pisati molbu za naknadni upis, koju platiš naravno ( mislim da je bilo oko 300kn ) i upisati još jedan izborni predmet ( Pravo okoliša). Sada imam ponovno istu situaciju 16 ectsa ( Radno,ULJP,Eng ), ne računaju se ects od Prava okoliša, znači moram upisati još jedan izborni predmet. Moje pitanje ako netko zna da li Pravo okoliša ponovno upisujem i plaćam?

Darijana

meni je prošle godine studomat odobrio upis sa 16 ectsa, dakle Radno, ULJP i Eng. IV. na upisu na referadi mi je rečeno da ne može tako, da nisam dobro pratila upute na studomatu. morala sam pisati molbu za naknadni upis, koju platiš naravno ( mislim da je bilo oko 300kn ) i upisati još jedan izborni predmet ( Pravo okoliša). Sada imam ponovno istu situaciju 16 ectsa ( Radno,ULJP,Eng ), ne računaju se ects od Prava okoliša, znači moram upisati još jedan izborni predmet. Moje pitanje ako netko zna da li Pravo okoliša ponovno upisujem i plaćam?
Moraš upisati sve ono što nisi položila znači taj isti izborni....

Darijana

hvala, ali zašto na studomatu piše da imam 16 ects, kada sa izbornim predmetom bi trebala imati 21 ects?
Ne znam stvarno ja sam mislila da se izborni moraju zajedno upisati kao i predmeti smjera pa je možda to u pitanju...ali opet kako si onda prošle godine mogla samo jedan....Pokušaj dodati i drugi izborni da vidiš što će onda biti.

anabella

Ne znam stvarno ja sam mislila da se izborni moraju zajedno upisati kao i predmeti smjera pa je možda to u pitanju...ali opet kako si onda prošle godine mogla samo jedan....Pokušaj dodati i drugi izborni da vidiš što će onda biti.
hvala , upisala sam dva izborna, sve zajedno 26 ects.

uniball

Apsurdno je da Studomat uopće prihvaća upis ispod 18 ECTSa, a ove izborne nisam ni imao u ponudi. I sad bih kao ja trebao biti kriv zbog toga i dati im još 300 kuna za "molbu" i naknadni upis. Prejaka organizacija. Samo da novce uzmu.

jozefina

Zna li netko ako se ne upise ljetni semestar,dali onda izvanredni studenti imaju pravo na polaganja ispita koje su upisali u zimskom semestru?

sufi

ako si mislila da li možeš u travnju polagati ovo kaj si upisala, ne možeš..pouzdano znam jer moja kolegica imala je takovu situaciju prošle akad.godine i nije mogla.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks