AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav kolege.
Imam jedno pitanje i nadam se da mi netko moze pomoci.

Pojavio se novi zakon da izvanredni studenti na kraju predavanja svakog predmeta dobivaju potpis ( prije je to bilo samo za redovne ako se ne varam).
Mene sad zanima je li za studente koji ponavljaju godinu ( a vec su bili na tim predavanjima) potrebno ici ponovno na predavanja da dobiju potpis to jest hocu li moci polagati ispite bez tog potpisa?

Unaprijed hvala :)
Koliko ja znam, potpisi trebaju samo za novo upisane kolegije. Za one koje si ponovo upisao, ne trebaš.

Nerea

Pozdrav kolege.
Imam jedno pitanje i nadam se da mi netko moze pomoci.

Pojavio se novi zakon da izvanredni studenti na kraju predavanja svakog predmeta dobivaju potpis ( prije je to bilo samo za redovne ako se ne varam).
Mene sad zanima je li za studente koji ponavljaju godinu ( a vec su bili na tim predavanjima) potrebno ici ponovno na predavanja da dobiju potpis to jest hocu li moci polagati ispite bez tog potpisa?

Unaprijed hvala :)
SAMO za prvi put upisane predmete

life

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav svima,
Zanima me dali je moguće polagati predmete s druge godine ako imamo 53 ECTS-a ili moramo položiti sve predmete s prve godine da bi mogli polagati predmete s druge godine?

micmic

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav.
Jedno pitanjce.
Koja je procedura s testiranjem semestra?
Izvanredna sam studentica i prvi put sam upisala predmete pa bih trebala skupiti potpise, a stvarno mi se ne isplati dolaziti u zg na predavanja (benzin, cestarina, parking i sl.)
Hvala

dada

Pozdrav.
Jedno pitanjce.
Koja je procedura s testiranjem semestra?
Izvanredna sam studentica i prvi put sam upisala predmete pa bih trebala skupiti potpise, a stvarno mi se ne isplati dolaziti u zg na predavanja (benzin, cestarina, parking i sl.)
Hvala
150 kn platis i ne moras skupljati potpise

realistica

Da li mi netko može reci do kada se treba platiti drugi dio školarine, odnosno dio školarine koji placamo za ljetni semestar?
Hvala!!

teya18

Pozdrav kolege :)
Trebala bih pomoć, izvanredni sam student, upisala sam lani ponovo zimski semestar 2. godine, i planiram rješavati te ispite na narednim rokovima, ljetni semestar 2.godine imam riješen, ne planiram sada krajem veljače upisati ljetni semestar 3.godine, nego tek u rujnu zimski 3.godine i onda ljetni... Da li ću ja moći normalno izlaziti na ispite iz zimskog semestra do kraja akademske godine? I da li trebam nekom javiti da neću upisivati ljetni sa 3. godine? Hvala :)

sufi

ma oni će to opet ostaviti dva tri dana da se poklika kaj se mora u studomatu, tak je i u jesen bilo. a lova će se morati uplatiti početkom ožujka.

JUNZI366

Pozdrav kolege.
Treba mi jedna informacija koju nisam uspio pronaci...
Koliko puta mogu IZVANREDNI studenti ponavljati prvu godinu ( ili koliko se puta moze ponavljati kao izvanredni student)

Unaprijed hvala.

teya18

Može pomoć, ako ne upišem ljetni semestar 3.godine, da li ću moći polagati ostale ispite koji su mi ostali iz 2.godine. Izvanredni sam student.. ako netko zna, bila bih zahvalna :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks