AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

anacbanana

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
oprostite jel mi može netko pomoći odonosno objasniti, vraćam se na studij nakon 3 god pauze.
ove godine bi trebala upisati parcijalu druge, ostala su mi sociologija,financiranje i nauka sa prve god. koliko još predmeta(bodova) uz to sa druge godine moram upisati u zimskom semestru? o_O

mape5

Super Moderator
anacbanana@ za početak, ne postoji parcijala. Godinu ili si dala ili si pala. sredine nema.
upisuje se semestar po semestar, maxsimalan broj ECTS-a po upisu je 30 bodova. Svaki predmet ima svoj broj ects bodova. Ovi svi koji su ti ostali su po 7 ects bodova. Nauka je podijeljena na dva dijela i posebno se upisuje nauka I u zimskom semestru, a posebno se upisuje nauka II u ljetnom semestru.
Najniži broj bodova za upis je 18 ects. Na web stranici faksa, pogledaj malo šta možeš još sa druge upisati sada u zimskom semestru, ako ćeš se upisivati.

ovo vrijedi za izvanredne studente. Za redovne su možda pravila malo drugačija a možda i nisu...ne znam

još da napomenem, studomat ti igra veliku ulogu, odnosno što ti on dozvoli upisati

anacbanana

u redu znači mogu upisati u zimskom semestru samo sociologiju i nauku I+ još neke predmete koje odaberem sa druge godine koje u u zimskom semestru? financiranje i nauku II mogu tek u ljetnom semestru+predmete sa druge iz ljetnog semestra?

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
u redu znači mogu upisati u zimskom semestru samo sociologiju i nauku I+ još neke predmete koje odaberem sa druge godine koje u u zimskom semestru? financiranje i nauku II mogu tek u ljetnom semestru+predmete sa druge iz ljetnog semestra?
Tako je :)

ivana2103

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim pomoc..ove godine se sa redovnog prebacujem na izvanredne,jer nisam polozila predmete koje sam vec 2 puta upisala..zanima me samo da li cijelu skolarinu (oko 7000 kn) moram platiti odma na upisu u 10 mj ili mogu dio sad a dio poslije? Hvala unaprijd

Darijana

Molim pomoc..ove godine se sa redovnog prebacujem na izvanredne,jer nisam polozila predmete koje sam vec 2 puta upisala..zanima me samo da li cijelu skolarinu (oko 7000 kn) moram platiti odma na upisu u 10 mj ili mogu dio sad a dio poslije? Hvala unaprijd
Placas u 10 mj samo ono što upises u zimskom semrstru,a poslije kad bude upis ljetnog semestra placas ljetni

Chelsea94

Ovo pitanje je samo provjere radi, pošto sam pročitala već par različitih postova, pa da budem 100% sigurna....
Ostalo mi je još radno i građansko iz druge godine...no upisala sam ih već dva puta...Kroz ovu godinu sam riješila još 4 druga predmeta iz druge godine...e sad, ako bi ja slučajno položila npr radno, a građansko ne, dal to znači onda da moram prijeći na izvanredne (trenutno sam redovna), iako bih polaganjem radnog skupila preko 30 ECTS-a od ove ak.godine....nadam se da će netko skužit pitanje :) Hvala unaprijed!

JUNZI366

Pozdrav kolege.
imam dva pitanja:
1. Kada se prijavljuje pad godine i kad mozemo platiti prvi semestar
2. znam da cijena ovisi i ETC bodovima (30 etc) , ali koliko treba jos dodati iznosu od 3000kn

Darijana

Pozdrav kolege.
imam dva pitanja:
1. Kada se prijavljuje pad godine i kad mozemo platiti prvi semestar
2. znam da cijena ovisi i ETC bodovima (30 etc) , ali koliko treba jos dodati iznosu od 3000kn
Krajem 9 mjeseca je upis u studomatu,a u 10 mjesecu se plaća zimski semestar točne datume ne znam to će tek staviti iza rokova..placas još upisninu mislim da bude 300 kn

verseinote

Ovo pitanje je samo provjere radi, pošto sam pročitala već par različitih postova, pa da budem 100% sigurna....
Ostalo mi je još radno i građansko iz druge godine...no upisala sam ih već dva puta...Kroz ovu godinu sam riješila još 4 druga predmeta iz druge godine...e sad, ako bi ja slučajno položila npr radno, a građansko ne, dal to znači onda da moram prijeći na izvanredne (trenutno sam redovna), iako bih polaganjem radnog skupila preko 30 ECTS-a od ove ak.godine....nadam se da će netko skužit pitanje :) Hvala unaprijed!
Nema veze koliko su puta upisani. Ne smiješto pasti godinu. Znači da možeš jedan ostaviti, ali jednog i dati.

Chelsea94

Nema veze koliko su puta upisani. Ne smiješto pasti godinu. Znači da možeš jedan ostaviti, ali jednog i dati.
znači, ukoliko položim radno, a građansko ne, i dalje mogu redovno nastavit studirat?

JUNZI366

Krajem 9 mjeseca je upis u studomatu,a u 10 mjesecu se plaća zimski semestar točne datume ne znam to će tek staviti iza rokova..placas još upisninu mislim da bude 300 kn
Hvala na odgovoru :D
[DOUBLEPOST=1473453306,1473162720][/DOUBLEPOST]Pozdrav kolege. Ja sam izvanredni student javne uprave.
Treba mi jos tri informacije ,pa ako mi mozete pomoci to bi mi puno znacilo.

1.Klada je zadnji rok(mogucnost) za ispis iz fakulteta?
2.Hoce li se ispis smatrati padom godine?
3.gdje mogu naci proceduru kako se ispisati iz fakulteta?

macak

Pozdrav! Recite mi da li netko zna, da li mi koji smo sa starog programa prebaceni na izvanredne moramo skupiti potpise profesora kao i redovni?

JUNZI366

ne moraš se ispisati, ako ne dođeš na upis automatski si ispisan/a s faksa
moja je pogreska sto nisam napisao bitni detalj.
stvar je ta da mi prijeti pad godine pa me zanimalo ako se nekako mogu ispisati da izbjegnem pad ( da mi ne pise pad u svjedodjbi)
prije nego sto zavrsi zadnji ispitni rokovi.

vuka

Može li mi netko pomoći? Zna li netko proceduru pri ponovnom upisu na faks?
Točnije, 2015./2016. nisam upisala 2. godinu i sad bi, ove akademske godine 2016./2017. upisala ponovno prvu godinu (izvanredni sam student) . Kakva je procedura? Moram li u referadu i pisati odobrenje ili?

mape5

Super Moderator
moja je pogreska sto nisam napisao bitni detalj.
stvar je ta da mi prijeti pad godine pa me zanimalo ako se nekako mogu ispisati da izbjegnem pad ( da mi ne pise pad u svjedodjbi)
prije nego sto zavrsi zadnji ispitni rokovi.
Pa šta fali padu godine? Jedino što ćeš neke predmete koje nisi položio morati ponovno upisati i platiti. A tu bi mogao nastati problem ako ti roditelji plaćaju fax :) pa bi te mogli gnjaviti zašto nisi sve ispite dao na vrijeme. heheheh šalu na stranu

Mislim da postoje razlike ako si redovan student i ako si izvanredni.

A možeš dobiti i žig u index na kojem piše ponovni upis godine. Bar ja imam tako.
Prvo i osnovno najglavnije je da se prate obavijesti na web stranici, otići do referade i tamo ćeš dobiti najtočniju informaciju, ali postavi pitanje malo suvislije da te ne bi tamo gledali.

Drugo, znaš da svaki ispit ima određen broj ECTS bodova. Pa to zbrajaj
[DOUBLEPOST=1473759507,1473759465][/DOUBLEPOST]
Može li mi netko pomoći? Zna li netko proceduru pri ponovnom upisu na faks?
Točnije, 2015./2016. nisam upisala 2. godinu i sad bi, ove akademske godine 2016./2017. upisala ponovno prvu godinu (izvanredni sam student) . Kakva je procedura? Moram li u referadu i pisati odobrenje ili?
otiđi do referade, kad dobiješ informaciju molim te stavi ju ovdje

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks