AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da li si redovni ili izvanredni? Po novome, buduci da se upisujemo preko Studomata, zavrsni se upisuje samo jednom.
[DOUBLEPOST=1474065331,1474065296][/DOUBLEPOST]Da li si redovni ili izvanredni? Po novome, buduci da se upisujemo preko Studomata, zavrsni se upisuje samo jednom.

Tincincila

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I tada si upisala zavrsni?
Malo je zamrštena situacija:
zavrsni sam prijavila 2012./13.
2013./14. Imala prekid studiranja.
I nakon toga imala 2 ponovna upisa.

Tek sam se od ove godine susrela sa studomatom, presla u izvanredne, platila koliko je trebalo, pa pretpostavljam da se kao upis zavrsnog racuna od tada.

Aine

Malo je zamrštena situacija:
zavrsni sam prijavila 2012./13.
2013./14. Imala prekid studiranja.
I nakon toga imala 2 ponovna upisa.

Tek sam se od ove godine susrela sa studomatom, presla u izvanredne, platila koliko je trebalo, pa pretpostavljam da se kao upis zavrsnog racuna od tada.
Joj, to ti fakat ne znam. Ma posalji mail Sanji.

Da li smo na kraju zakljucili, da li uplata MORA biti do 30.9. ili mogu uplatiti npr. isti dan kada idem predati indeks?

buda

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Joj, to ti fakat ne znam. Ma posalji mail Sanji.

Da li smo na kraju zakljucili, da li uplata MORA biti do 30.9. ili mogu uplatiti npr. isti dan kada idem predati indeks?
Prošle godine sam uplatio na dan kada sam predao index u referadi, a upisao se preko studomata do kraja rujna. Izvanredni sam student. Znači, bitno je samo da uplatiš prije zadnjeg roka za predaju indeksa, tj. prije nego ga ostavis u referadi, naravno ako je sve isto kao i prosle godine...

Tincincila

koliko se godina može studirati? upisala sam 2009.
Gotovo mi je suludo izgubiti pravo studiranja, odnosno pravo da završim studirati jer mi profesor ne odgovara na mail.
U slučaju da se do 30.9. ne stigne na obranu jel postoji mogućnost neke molbe?

mape5

Super Moderator
koliko se godina može studirati? upisala sam 2009.
Gotovo mi je suludo izgubiti pravo studiranja, odnosno pravo da završim studirati jer mi profesor ne odgovara na mail.
U slučaju da se do 30.9. ne stigne na obranu jel postoji mogućnost neke molbe?
Imaš još malo vremena. Odi na fax kod profesora u vrijeme konzultacija. Mislim da bi fakat mogla izgubiti pravo upisivanja ponovno završnog. Makar, kad smo upisivali godinu kroz studomat, svi rokovi su nam se počeli brojati ispočetka. Savjetujem ti da ne čekaš više ni dana.

Aine

Prošle godine sam uplatio na dan kada sam predao index u referadi, a upisao se preko studomata do kraja rujna. Izvanredni sam student. Znači, bitno je samo da uplatiš prije zadnjeg roka za predaju indeksa, tj. prije nego ga ostavis u referadi, naravno ako je sve isto kao i prosle godine...
Hvala ti puno :). Svake godine je ista prica i svake godine imam frazove oko datuma lmao. Thnx jos jednom ;).
[DOUBLEPOST=1474128925,1474128862][/DOUBLEPOST]
Imaš još malo vremena. Odi na fax kod profesora u vrijeme konzultacija. Mislim da bi fakat mogla izgubiti pravo upisivanja ponovno završnog. Makar, kad smo upisivali godinu kroz studomat, svi rokovi su nam se počeli brojati ispočetka. Savjetujem ti da ne čekaš više ni dana.
Ma kaj bi izgubila, zasto?

Tincincila

uf, šta tako gadno, a? čak iako sam izvanredni? nije li u nekom postu fakin super moderator bio spomenuo da izvanredni mogu na ovom fakultetu upisivati koliko god? ili je to bilo prije?

ma ne znam, neću razbijati glavu do ponedjeljka dok Sanju ne čujem, do tada idem si popiti pivo.

diana88

[QUOTE ma ne znam, neću razbijati glavu do ponedjeljka dok Sanju ne čujem, do tada idem si popiti pivo.[/QUOTE]

Svakako provjeri, al koliko znam još uvijek nema ograničenja, ja se vodim od 2006. (prvo redovni, pa izvanredni), ak si voljna platit, nema frke...

Tincincila

Mda, to sam si i mislila... svakako cu tocno provijeriti u pon.
ako je tako onda okej, bilo bi stvarno šteta vec kad mi je samo to ostalo, jos pri tome rad je gotov. da pricam unucima 'kako sam jednom skoro diplomirala.' :D

Još treba vidjeti oce li biti 7.200 ili samo upisnina 300+900 zavrsni...

Aine

Mda, to sam si i mislila... svakako cu tocno provijeriti u pon.
ako je tako onda okej, bilo bi stvarno šteta vec kad mi je samo to ostalo, jos pri tome rad je gotov. da pricam unucima 'kako sam jednom skoro diplomirala.' :D

Još treba vidjeti oce li biti 7.200 ili samo upisnina 300+900 zavrsni...
Ne moze ti biti 7200, zeno pa nisi redovni. Relax :)

Afrodita

Zanima me školarina za specijalistički, to se isto upisuje semestar po semestar ? Jel treba odmah uplatiti 7200 ili prvo 3600 kn + 300 kn upisnine ?

mape5

Super Moderator
pa bolonju su uveli da bi malo reda uveli u studiranje. Ja još uvijek mislim da treba otići profesoru ako on zafrkava naći drugog

didach

koliko ja znam ukoliko si izvanredan student možeš studirati dok možeš plaćati...mislim da nema ograničenja godina studiranja
[DOUBLEPOST=1474325869,1474286835][/DOUBLEPOST]da li mi može netko dati informaciju pošto sad sam i ja u panici koliko se puta jedan predmet može maksimalno upisati? ja isto treću godinu imam upisani završni skoro gotov i predmet za položiti koji sam do sada upisala dva puta redovno i tri puta izvanredno...jel ako ja slučajno ne položim ispit isto gubim pravo studiranja ? U studomatu mi nudi mogućnost ponovnog upisa..no ja izlazim još na drugi rok pa se nadam to riješit...u panici sam i sad ne mogu se skoncentrirati na učenje dok ujutro ne čujem referadu pa ako je itko budan i zna informaciju bila bih jako zahvlana...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks