ako si mislila da li možeš u travnju polagati ovo kaj si upisala, ne možeš..pouzdano znam jer moja kolegica imala je takovu situaciju prošle akad.godine i nije mogla.
Puno ti hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako si mislila da li možeš u travnju polagati ovo kaj si upisala, ne možeš..pouzdano znam jer moja kolegica imala je takovu situaciju prošle akad.godine i nije mogla.
Ne. Što je glupo, jer svatko bi trebao imati pravo na ono što je platio.Zna li netko ako se ne upise ljetni semestar,dali onda izvanredni studenti imaju pravo na polaganja ispita koje su upisali u zimskom semestru?
DaPozdrav kolege.
Treba mi potvrda s DA ili NE.
Zadnji dan kad mozemo predati index s uplatnicom za ljetni semestar ( za izvanredne studente) je 11.3. od 10 do 12 sati?
Unaprijed hvala
HvalaDa
Znas li mozda da li ovo vrijedi i za redovne studente?Upisuješ ono što ti je ostalo iz zimskog semestra + nove predmete iz zimskog 2.god. Minimalno 18, maksimalno 30 bodova. Probaj očistiti zimski jer ionako predmete iz ljetnog možeš polagati do kraja veljače 2017.g
ovo NIJE istina tako da ne piši laži.Sve nepolozene ispite iz prethodne akadamske godine, neovisno o tome dal su iz ljetnog ili zimskog semestra, placamo prilikom upisa u 10. mjesecu. Tako je bilo prosle godine jer sam ja uplatila samo za zimski pa sam morala ponovno u postu uplatit zaostatke iz ljetnog.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.