AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

dashuria

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, jedno pitanje. Jel istina da ne možemo upisati čisti ljetni semestar 3. godine (a imam mogućnost za to, ne prenosim ništa, očistila sam 2 ispita iz ljetnog semetra 2.godine do upisa) jer kako kažu u referadi "moram nekada upisati i 3. godinu, ne mogu sa 2. godine skočit na diplomu"? Imam free 30 bodova za upisati, i maknuli su mi diplomski kako bih ga upisala iduće godine. Praktički su mi priznali 21 bod za upis iako mogu 30 upisati.
Sory adminu na spamu, ali nisam našla temu vezanu za upise na forumu, pa premjestite komentar.

JUNZI366

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav kolege.

Treba mi potvrda s DA ili NE.

Zadnji dan kad mozemo predati index s uplatnicom za ljetni semestar ( za izvanredne studente) je 11.3. od 10 do 12 sati?
Unaprijed hvala

Tourniquet

jane doe.
Ja sam izvanredna studentica na 1.god specijalističkog i sad me zanima jel i dalje minimum 30 ects-a da ne bi morala platiti cijelu školarinu?
Planiram položiti neke ispite i do upisa tamo na jesen imati 30 ectsa pa me zanima jel onda ja plaćam ono kaj nisam položila cijele god x 120kn? Ili pošto upisujemo semestar po semestar plaćam samo ono kaj nisam položila iz zimskog semestra? Ne mogu nigdje naći te informacije na webu...
hvala :)

Martina

Upisuješ ono što ti je ostalo iz zimskog semestra + nove predmete iz zimskog 2.god. Minimalno 18, maksimalno 30 bodova. Probaj očistiti zimski jer ionako predmete iz ljetnog možeš polagati do kraja veljače 2017.g

andrijanak

Upisuješ ono što ti je ostalo iz zimskog semestra + nove predmete iz zimskog 2.god. Minimalno 18, maksimalno 30 bodova. Probaj očistiti zimski jer ionako predmete iz ljetnog možeš polagati do kraja veljače 2017.g
Znas li mozda da li ovo vrijedi i za redovne studente?

Martina

Pretpostavljam da vrijedi. Razlika je,mislim, u cijeni Ects. Za izvanredne je 100 kn, a redovne 120 kn. Neka me netko ispravi ako nije tako.

Imam od ove jeseni pravila upisa za izvanredne studente pa ako netko treba pošaljem na mail

ivana1234

Pozdrav, planiram se aktivirati na faksu nakon dugo godina izbivanja. Sve sam lijepo pročitala i našla odgovore, već lagano pravim kombinacije, no nisam na jedno pitanje pronašla odgovore, a to je kod upisa parcijale treće da li postoji neko pravilo još uvijek da se nešto obavezno mora upisati kod prvog upisa 3. godine tipa praksa, predmeti smjera ili tako nešto je bilo..ili se može ostaviti za sljedeću godinu i upis ostatka 3.? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

McLovin

Možda sam promašio temu, ali stvarno nisam znao gdje upitati pa ako netko može pomoći, dakle da li je moguće ispisati se iz faksa početkom 7 mjeseca ali da to bude prije upisa jer zvao sam u referadu i rekli su mi da bi bilo požljeno što prije, a ja zbog privatnih obaveza nisam u mogućnosti prije 1.7 se ispisati. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Mari123

Može li mi netko objasniti postupak prenošenja predmeta? Koliko ih se upisuje iz 2.g ak recimo prenosimo 2 iz 1.g (zimski semestar) u 2.g i te neke sitnicee? Pliz :)

Nataša D

Zna li netko u slučaju da ću morati plaćati punu školarinu (redovna studentica) da li mogu platiti u 2 rate i kada bi se trebao podnijeti taj zahtjev?

fakin

Super Moderator
ne plaćaš "punu školarinu" odjednom kad se upisuje i plaća semestar po semestar. u 10. mjesecu upisuješ i plaćaš ispite samo iz zimskog semetra, u 3. iz ljetnog

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Sve nepolozene ispite iz prethodne akadamske godine, neovisno o tome dal su iz ljetnog ili zimskog semestra, placamo prilikom upisa u 10. mjesecu. Tako je bilo prosle godine jer sam ja uplatila samo za zimski pa sam morala ponovno u postu uplatit zaostatke iz ljetnog.

mis777

Koliko puta vanredni studenti mogu ponavljati godinu? Neki pričaju da se nešto promjenilo po tom pitanju..ako netko zna točne informacije neka napise odgovor..hvala unaprijed :)

nijo

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Mislim da ti možeš studirat koliko hoćeš sve dok ne prekoračiš broj od 8 izlazaka na jedan ispit tj dok ti ne zabrane studiranje zbog toga

fakin

Super Moderator
Sve nepolozene ispite iz prethodne akadamske godine, neovisno o tome dal su iz ljetnog ili zimskog semestra, placamo prilikom upisa u 10. mjesecu. Tako je bilo prosle godine jer sam ja uplatila samo za zimski pa sam morala ponovno u postu uplatit zaostatke iz ljetnog.
ovo NIJE istina tako da ne piši laži.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks