AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Anchy055

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kolege koji ste u akademskoj godini 2014/15 kao izvanredni prvi put upisali predmete da li ste uplatili ovih 150 kn i molbu predali za testiranje semestra bez potpisa nastavnika jer u uputama piše da studenti koji nemaju potpise to trebaju ne precizirajući da li samo redovni ili izvanredni, da ne bi bilo frke kod upisa

Dolla

Miss Gates
to će ti biti moguće sve do 11 mj, dok provedu svima upise u studomatu.
A tako znači :) Pitam jer se brinem da nisam dovoljno uplatila, ili nešto drugo zeznula pri upisu jer recimo prijateljici je već maknuta zvjezdica, meni nikako da ju maknnu, a obje smo redovno upisale drugu godinu specijalističkog sad. Hvala ;)

life

Pozdrav,
U studomatu mi se pod pregledom ispitnih rokova i prijavom ispita nude samo predmeti iz 2 semestra, a ne i oni iz prvog koje sam ponovno upisala sada. To znači da sada u 11 mjesecu mogu polagati samo te predmete iz 2 semestra koji su mi ostali, ili mogu i te iz prvog semestra koje sam ponovno upisala?

martina_sk

Administrator
Pozdrav,
U studomatu mi se pod pregledom ispitnih rokova i prijavom ispita nude samo predmeti iz 2 semestra, a ne i oni iz prvog koje sam ponovno upisala sada. To znači da sada u 11 mjesecu mogu polagati samo te predmete iz 2 semestra koji su mi ostali, ili mogu i te iz prvog semestra koje sam ponovno upisala?
moraš moći i one iz prvog semestra koji su ti ostali. vjerojatno ti još nisu proveli upis do kraja pa zato ne možeš još prijatiti. pričekaj još tjedan-dva i onda ako ne budeš mogla onda ih zovi ili šalji mail.

JUNZI366

Pozdrav kolege.Trebam odgovor na jedno mozda cak glupo pitanje.
pao sam godinu te se ponovno upisujem to jest moram uplatit uplatnicu.
Moje glupo pitanje glasi :Sto treba napisati gdje pise "opis placaja"?
Kad sam se prvi put upisao moralo je pisat "upisnina i školarina".
Treba li sad nesto drugo pisat?

Unaprijed hvala na odgovoru :)

Lokalna

moraš moći i one iz prvog semestra koji su ti ostali. vjerojatno ti još nisu proveli upis do kraja pa zato ne možeš još prijatiti. pričekaj još tjedan-dva i onda ako ne budeš mogla onda ih zovi ili šalji mail.

Koliko sam ja jučer shvatila Sanju; u zimskom semestru možeš polagati odnosno prijavljivati predmete samo iz zimskog roka; a za ljetni rok bit ce opet upis u 2./3.mjesecu. Bila sam redovni student, odslusala sve predmete, prebacila se na izvanredni i sad NAKNADNO (nisam se na vrijeme upisala preko studomata) upisala 2predmeta iz zimskog i 1 iz ljetnog +diplomski; i Sanja mi rekla da mogu sad samo polagati iz zimskog ispite; a na proljece ljetni semestar.

martina_sk

Administrator
Koliko sam ja jučer shvatila Sanju; u zimskom semestru možeš polagati odnosno prijavljivati predmete samo iz zimskog roka; a za ljetni rok bit ce opet upis u 2./3.mjesecu. Bila sam redovni student, odslusala sve predmete, prebacila se na izvanredni i sad NAKNADNO (nisam se na vrijeme upisala preko studomata) upisala 2predmeta iz zimskog i 1 iz ljetnog +diplomski; i Sanja mi rekla da mogu sad samo polagati iz zimskog ispite; a na proljece ljetni semestar.
to što je sanja rekla vrijedi samo za predmete koje si sad prvi put upisala, možeš ih polagati tek kad ih odslušaš. predmete koje si ponovo upisala nevezano da li su iz ljetnog tj 2 semestra jer ih stvarno nisi u studomatu upisala jer su za njih upisi tek u 2/3 mj, ali ti njih možeš polagati jer si ih odslušala. pa studomat ti dopušta da ih prijaviš što znači da ih možeš polagati.

MaRiNeLL

pozdrav, smao provjera da li i 16.10. možemo napraviti uplatu i odnijeti na fax uplatu i index ili zaključno sa 15.10.

pitam da ne bi bilo zabune, ja planiram sutra platiti pa da ne bude nismo znali. hval apuno

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ako plaćaš e-bakarstvom, uplata mora biti izvršena 16.10. (ne provedena, već izvršena). Ako vidiš da će ti uplata biti izvršena na e-bakarstvu tek 17.10., odi na prvu benzinsku ili FINA-u i plati uz najnižu naknadu odmah. Tad moraš kupiti nalog za prijenos (uplatnicu), ako je već nemaš, itd.

I najbolje ti je doći pre dreferadu u 10 do podne. Tad mr. Košćak požuri, izađe, pokupi indekse i ode. Predaja gotova, ne gubiš vrijeme i ne čekaš dugo. :)

MaRiNeLL

super. hvala ti puno. sutra ću u banci napraviti uplatu, pa onda do faxa...račun od fax-a je u zabi pa bi trebalo isti dan sjesti.

Ivana Z

Meni su rekli da dodjem po index krajem desetog mjeseca...

Ja sam napisala molbu za nastavak studija rukom na obicnom papiru kod Sanje u referadi i bilo je ok...

Tincincila

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam isto tako rucno pisala molbu za nastavak indeksa, uplatila 50 kn, novi indeks popunjavala rucno, a nastavlajm akadm.god 2013./2014. kao izvanredni, jel to znaci da mogu isto tako do kraja 10.mj podici indeks i AAI identitet?

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav!

Samo provjera. Upisujem cisti zimski semestar 3.godine i da li uplacujem 3600 (pola od 7200) ili 3300(30bodova x 100kn + upisnina)?

Panic

Pošto je produžen upis ( za nas koji se nismo stigli upisat iz određenih razloga ), u pon se idem upisat.
Osto mi je samo dipl i jedan predmet... oba već 2. put upisujem... pošto je taj predmet u ljetnom semestru jel ga ja sad upisujem ili ne?
Ako ga ne upišem, kako ga mogu polagat? A odslušala sam i imam postpis.... :(

I diplomski se samo jednom plaća, jelda?

Hvala unaprijed !

martina_sk

Administrator
Pošto je produžen upis ( za nas koji se nismo stigli upisat iz određenih razloga ), u pon se idem upisat.
Osto mi je samo dipl i jedan predmet... oba već 2. put upisujem... pošto je taj predmet u ljetnom semestru jel ga ja sad upisujem ili ne?
Ako ga ne upišem, kako ga mogu polagat? A odslušala sam i imam postpis.... :(

I diplomski se samo jednom plaća, jelda?

Hvala unaprijed !
tako je, diplomski se samo jednom plaća. a ovaj predmet iz ljetnog semestra upisuješ u ljentom semestru ali možeš ga odmah polagati jer si ga već bila upisala i odlušala prije, nema veze što se sad upisuje tek u ljetnom semestru. 100% je tako. vidjet ćeš i da će ti studomat dati da ga prijaviš.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks