AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

paula

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav! Može li mi tko reći gdje da nabavim molbu za nastavak studija i molbu za naknadni upis. Dali to kupujem u knjiznici pravnog fakulteta ili ima negdje na stranicama faxa za skinuti? Hvala unaprijed
Plaćamo do 16.10 ne znam zašto ljudi pišu krive informacije.

Ta Ša

Znači,mi koji se nismo upisali preko studomata,u referadu,pisati zamolbu i još nešto nadoplatiti,mislim oko 150 ili 300kn!??
Kad radi referada u popodnevnim satima za izvanredne studente...koji dan i od koliko do koliko....HVALA

martina_sk

Administrator
Re: Nauka o javnoj upravi I.

Jel zna tko može li se puna školarina platit u 2 rate, zanima me zbog upisa na specijalistički kao izvanredan student?? Na stranici ništa ne piše, tj. ima neka odluka ali je to iz 2013. a sad ne znam jel se ikaj mijenjalo! :hm:
nije moguce kod prvog upisa u specijalisticki platiti u dvije rate. mozes kasnije kad upisujes drugi put, jer upisujes i placas semestar po semestar.

martina_sk

Administrator
Znači,mi koji se nismo upisali preko studomata,u referadu,pisati zamolbu i još nešto nadoplatiti,mislim oko 150 ili 300kn!??
Kad radi referada u popodnevnim satima za izvanredne studente...koji dan i od koliko do koliko....HVALA
to lijevo ti pisu sve info o referadi i da radi utorkom od 15-16 h za izvanredne https://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti
zamolba ti kosta 150 kn, tj posdnosenje zamolbe.

Gigi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Izvanredni sam student i nisam se uspjela na studomatu upisati do 30.9.gdje da se sada javim? Ima li takvih slucajeva?

Mike7

Izvanredni sam student i nisam se uspjela na studomatu upisati do 30.9.gdje da se sada javim? Ima li takvih slucajeva?
Imam isti problem. Zovem referadu cijelo prijepodne, ali nitko se na javlja ni na broju za redovne niti za izvanredne.
Ako nešto doznaš, javi. Ja ću isto tako.

Lokalna

I ja imam isti problem... Ali koliko sam uspjela vidjeti tu na forumu upisi su za izvanredne od 06.-16.10.sa materijalima koje kupujemo u skriptarnici. Mene zanima I vezano za index posto sam dosla do kraja: kupujem li novi ili neku dopunu koja navodno postoji :)

*Lana*

slično pitanje.... sto je sa nama izvanrednima koji smo predali molbu za nastavak studiranja do 30. rujna ....koja je naša sudbina hoće li negdje objaviti ili ? Molim ako netko sazna nek javi nama ostalima .... Hvala

Gigi

da li netko ima iskustva sa odobravanjem molbi za naknadan upis ima li o tome na forumu ista?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
I ja imam isti problem... Ali koliko sam uspjela vidjeti tu na forumu upisi su za izvanredne od 06.-16.10.sa materijalima koje kupujemo u skriptarnici. Mene zanima I vezano za index posto sam dosla do kraja: kupujem li novi ili neku dopunu koja navodno postoji :)
Ti si izvanredni koji upisuješ pad/novi semestar? Nikakve materijale ne kupuješ. Upisati se trebalo preko Studomata. Do 16.10 moraš uplatiti školarinu, odnosno do 16.10. u referadu moraš odnijeti indeks i potvrdu o uplati. Nikakve druge "materijale". U indeks će ti zalijepiti isprintanu naljepnicu s upisanim predmetima semestra, podižeš indeks i AAI podatke za prijavu na studomat, sjedneš za stol, otvoriš knjigu i nastaviš dalje učiti za prvi idući rok. :) To je to. :D

Gigi

Trebas kupiti (3kn) molbu u knjizari i napisati je i predati (u njoj navedi razlog zasto nisi uspio u roku upisati se) isa indeksom i 150 kn i popisom predmeta koje upisujes u zimski semestar nosi u referadu, oni proslijede dekanu koji to odobrava kroz tjedan dana nakon toga dodjes i napravis ako sta jos treba (skolarina i sl.) i uzmes onaj AAI
Javljaj mi sve najnovije informacije da vidimo kako prolaze molbe mislim da nebi trebalo biti problema,nece ti valjda uskratiti upisi zbog sitnice.

Govorim da mi javljas jer nigdje ne mogu pronaci ista o tim molbama kako prolaze i kolika i kakva je procedura

Lokalna

Kao neki opravdani razlog moglo bi proci sto? :)
Necu napisati da sam nemarna haha :p

A da li znas da li moram kupit novi index posto u starom nemam vise mjesta? U cijeniku sam vidjela neku dopunu za index pa ne znam da li je to to?
Da izvanredni lijeni student sam ;-)

Gigi

A da li znas da li moram kupit novi index posto u starom nemam vise mjesta? U cijeniku sam vidjela neku dopunu za index pa ne znam da li je to to?
Pa logicno mi je da kupis novi, negdje ovdje na forumu pise o tome jednom sam citala, potaj na tel referadu ili mail ili otidji u knjizaru pitaj ako nista
Nisam bila u toj situaciji

Svejedno sto je razlog nitko nije htio da se ne upise inace ne biste trazili ovaj dodatni upis nemojte dozvoliti da vam godina bezveze propadne pisite molbe i navedite neki razlog
Ne vjerujem da bi vam itko odbio nastavak skolovanja samo polako

Javljajte sta ste poduzeli

martina_sk

Administrator

trebaš kupiti novi indeks.

martina_sk

Administrator
oni koji su zakasnili s upisom. podnesite molbu za dopuštenje naknadnog upisa što prije(podnošenje molbe košta 150 kn) i odite na upis do 16.10. tada će vam reći da li su vam dopustili naknadni upis, što i koliko trebate platiti ako ne znate, odete do pošte/banke uplatiti i vratite se na upis gdje ostavite indeks i to je to. jedino ne znam da li će duže trebati da vam odgovore na molbu i kako vam javljaju da je molba odobrena.

Kaka

oni koji su zakasnili s upisom. podnesite molbu za dopuštenje naknadnog upisa što prije(podnošenje molbe košta 150 kn) i odite na upis do 16.10. tada će vam reći da li su vam dopustili naknadni upis, što i koliko trebate platiti ako ne znate, odete do pošte/banke uplatiti i vratite se na upis gdje ostavite indeks i to je to. jedino ne znam da li će duže trebati da vam odgovore na molbu i kako vam javljaju da je molba odobrena.
Hvala na informacijama. A, tu molbu, u biti jel ista koju možeš skinuti sa stanicama fakulteta -
https://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti/obrasci, il ju treba kupit u knjižari?

Lokalna

Hvala Vam na informacijama! Sutra cu otici do faxa posto je danas obavijest da referada ne radi. Javim Vam se sutra naravno sa povratnim informacijama.

Gigi

Jesi imala ti iskustva s tom molbom, kakav dokument treba da ti opravda razlog?koji razlog si ti dala?

paula

Samo da još jednom provjerim, molba za naknadan upis se kupuje u knjizari pravnog fakulteta? Pretpostavljam da se onda tamo kupuje i molba za nastavak studija ako itko zna?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks