AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

domz

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav,

redovan sam student na Upravnom studiju i želim ponovno upisati prvu godinu. Može li mi netko reći što je sve potrebno za to? Kolko se plaća ako se plaća i kako se to radi?

Hvala unaprijed

sunshine01

EE ljudi, jel netko zna sto bi se dogodilo kada uopce ne bi platila skolarinu ove godine? Izvrsila sam upis,ali ne mogu platiti jer nisam pri novcu. Mogu li sljedece godine samo dati molbu pa da se onda upisem ili je to nemoguce? Inace sam redoviti student.

martina_sk

Administrator
Re: Novi pravilnik o studiju

Pozdrav svima ,molim informaciju.
izvanredni sam student,razlikovni studij zavšena 2.godina.i upis razlike 3.godine,s tim da mi je ostao 1.ispit razlike po drugoj godini
da li mogu polagat izborne I predmete smjera ili moram položit preostali ispit ,ova odluka mi je nerazumljiva,
lijep pozdrav,
prvo moraš položiti taj ispit razlike po drugoj godini, uvijek moraš riješiti sve ispite s prošle godine da bi mogao aktualnu rješavati.

martina_sk

Administrator
i mene isto zanima?
da li možemo upisat i neke predmete iz više godine( usput da pitam) makar upisujem pad? prema uputi mogu koliko sam shvatila:confused:

i da li mogu u zimskom semestru polagat predmete iz ljetnog koje sam upisala prošle godine ili moram čekat ljetni semestar da ih mogu upisat i polagat??!!!pliizzz
možeš polagati u zimskom semestru ove iz ljetnog od prošle godine, tj one koji su opet upisala. i onda ako ih položiš ne plaćaš ih u 2/3 mj na upisima :)

bez obzira na pad možeš upisati koje god predmete hoćeš sve dok imaš min 18 i maksimalno 30 bodova po semestru. to su nova pravila. ali prvo moraš položiti sve ponovo upisane predmete.

martina_sk

Administrator
ovako ne planiram nstaviti studij ove godine ali sljedece da.. dal jednostavno da se ne upisem .. ili da se do sutra upisem bar preko studomata ali ne platim pa sljedece godine uplatim i sta sa molbom oni koji su pisali za nastavak studija dal se moraju pokrijepit nekim dokazima il sto.. svaka informacija zlata vrijedi ;)
iskreno nisam sigurna, ali mislim da se ne upisuješ ni preko studomata. samo sljedeće godine podneseš molbu za ponovni upis. e sad, da li ćeš sljedeće godine morati ići osobno na upis ili preko studomata ne znam. nisam čula za te slučajeve otkako je upis preko studomata uveden tako da ne znam. sad će proći rok upisa u studomat i referada više ne radi tako da ne znam što da ti savjetuje, više, trebala si ranije otići u referadu. ako si saznala što treba napraviti podijeli s ostalima da i oni znaju.

martina_sk

Administrator
Zbunjuju me komentari kolega na facebooku koji pisu da je danas zadnji dan za uplatit godinu na faksu. Zar ne mozemo platiti kao i inace, za nas izvanredne su upisi od 5.10-16.10, sto znaci da i bilokoji od tih dana mozemo uplatiti skolarinu prije nego sto odemo u referadu predati uplatnicu i indeks?
tako je, možeš uplatiti sve dok ne doneseš indeks u navedenom roku.

Antonija

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala ti!!
možeš polagati u zimskom semestru ove iz ljetnog od prošle godine, tj one koji su opet upisala. i onda ako ih položiš ne plaćaš ih u 2/3 mj na upisima :)

bez obzira na pad možeš upisati koje god predmete hoćeš sve dok imaš min 18 i maksimalno 30 bodova po semestru. to su nova pravila. ali prvo moraš položiti sve ponovo upisane predmete.

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zbunjuju me komentari kolega na facebooku koji pisu da je danas zadnji dan za uplatit godinu na faksu. Zar ne mozemo platiti kao i inace, za nas izvanredne su upisi od 5.10-16.10, sto znaci da i bilokoji od tih dana mozemo uplatiti skolarinu prije nego sto odemo u referadu predati uplatnicu i indeks?
Novce možeš uplatiti bilo kad tj. do tog 16.10. do kad moramo indekse donijeti. Rok je samo za upis u studomatu.

lea12

Pozdrav,

Redovni sam student, upisala sam pad 2.godine. Ostvarila sam 16ectsa i studomat mi je nudio da upišem predmete iz 2.god.zimskog semestra + obvezne predmete iz više studijske godine, dakle ja sam ukupno upisala 38 ectsa u zimskom semestru. 23 sa 2.god. i 15 s 3.

Vec sam predala indeks i uplatnicu, ali sad ni sama nisam sigurna da li sam dobro obavila upis pa bi bilo super da mi netko pomogne u vezi tog :)

conan

Re: Nauka o javnoj upravi I.

Ej ekipica , nevezano uz temu, al ne znam di mogu pitat ovo pitanje uglavnom nisam na vrijeme upisala ovaj semestar u studomat i sad ni ne mogu uc u studomat pa me zanima sta mogu napraviti u vezi toga, ako je imao bec netko slicnih problema.please help :)

Tourniquet

jane doe.

Jel zna tko može li se puna školarina platit u 2 rate, zanima me zbog upisa na specijalistički kao izvanredan student?? Na stranici ništa ne piše, tj. ima neka odluka ali je to iz 2013. a sad ne znam jel se ikaj mijenjalo! :hm:

marijanap

Pozdrav svima! s obzirom da sam nova ovdje, imam jedno blesavo pitanje. Objavili su raspored za izvanredne studente. Je li moguće da predavanja ima tako malo?

vlado

Bok svima! Jeli mi moze neko pomoci?Prosle godine sam upisao gradansko i diplomski kao izvanredni student i sad mi je ostao samo jos diplomski.Koliko sad ja trebam platiti? Dali samo 300 kn upisnine i diplomski u veljaci ako do tad nediplomiram ili kak?

Nerea

Pozdrav svima! s obzirom da sam nova ovdje, imam jedno blesavo pitanje. Objavili su raspored za izvanredne studente. Je li moguće da predavanja ima tako malo?
da, tako je na javnoj upravi za izvanredne studente(svega 2,3 dana predavanja),ali možeš ići sa redovnima.

viktoria

Bok svima! Jeli mi moze neko pomoci?Prosle godine sam upisao gradansko i diplomski kao izvanredni student i sad mi je ostao samo jos diplomski.Koliko sad ja trebam platiti? Dali samo 300 kn upisnine i diplomski u veljaci ako do tad nediplomiram ili kak?
plaćaš sad samo 300 kn upisninu. diplomski se plaća samo jednom

Ina18

Re: Ponavljanje prve godine

Je li moguće ponavljati godinu na Pravnom fakultetu, upravni studij? Krenuo sam 2014/2015 godine i nisam uspio položiti dovoljan broj ispita pa me zanima
je li (i ako je, kako se to radi)moguće ponavljati godinu.

Hvala unaprijed na odgovoru.
moguce je , procitaj si pravila na stranicama faksa, sve zavisi radi li se o tzv.padu godine ili parcijali , ovisno o tome koliko si ects-a uspio skupiti, a o tome ti i ovisi koliko ces morati platiti. upisat ces sve predmete koje nisi dao ove godine i plus mozda neke sa vise godine, u svakom slucaju moras upisati min mislim da je 18 a max 30 ects-a po semestru, sve ti pise i ovdje par postova prije

Mike7

Ljudi ja nisam stigao upisati godinu jer sam bio na poslovnom putu i nisam imao pristup internetu. Zaboravio sam da je upis do 30.9. inače bi to prije puta odradio, Jel moguće se nekako naknadno upisati?

mape5

Super Moderator

Ljudi ja nisam stigao upisati godinu jer sam bio na poslovnom putu i nisam imao pristup internetu. Zaboravio sam da je upis do 30.9. inače bi to prije puta odradio, Jel moguće se nekako naknadno upisati?
moraš otići u referadu..... a ako imaš kakav dokaz, možda da poneseš putni nalog ili nešto slično ... pa javi kako je prošlo

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks