AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zanima me za AAI identitet, i uplata onih 20 kn, kad to treba predati sanji u referadu, dok dobijemo index ? Mislim dok nam ga vrate nakon što upisi budu gotovi? Jer zapravo je potrebno ići kod Sanje i zatražiti izradu AAI identiteta i onda valjda opet doći dok bude gotovo pa neznam kada treba dati uplatnicu da smo uplatili 20 kn

Antonija

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da li ima netko ko se prebacivao na izvanredno i predao index ,molbu i uplatnicu? da li se zna kada podižemo index.

Lokalna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nisam imala iskustva sa time. Pitat cu Sanju u referadi sutra. U krajnjem slucaju I njima je u interesu da nam dozvole naknadni upis. :)

Ta Ša

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo ja danas bila na nasem bajkovitom faxu,u terminu za izvanredne studente,znaci od 15-16h i zamislite,gamad danas popodne ne rade,tj.rade,ali nesto sasvim drugo,upise dvorani 3 redovnih studenata.
Za nas izvanredne i koji radimo, za nas valjda ne treba postojati nacin da dodjemo u referadu...Umjesto da rade 2 dana u tjednu i to od 17-19h,jer skoro svi radimo o 16h,oni ni taj dan ne rade!!!!uzas od fakulteta...ma to nije ni F od fakulteta
Uglavnom....tko se nije upisao preko studomata,treba uplatiti 150 kn i zamolbu,mislim da je dovoljno rukom napisati zamolbu,i uplatiti predmete,tj.zimski semestar i sa tim svim se pojaviti u referadi najkasnije do 16.10.

2000

Nije radila referada, zbog upisa na specijalistički. Objavili su obavijest o tome još 27.9.

Tincincila

S obzirom da je sutra 8.10.praznik i faks nece raditi, mislite da ce se u petak moci najnormalnije nastaviti sa upisima, ili spajaju? Na stranici ne mogu nigdje naci...

martina_sk

Administrator
da li ima netko ko se prebacivao na izvanredno i predao index ,molbu i uplatnicu? da li se zna kada podižemo index.
podižete indeks kad bude pisalo na web stranici, objavit će kasnije, tamo kad upisi završe.

Zanima me za AAI identitet, i uplata onih 20 kn, kad to treba predati sanji u referadu, dok dobijemo index ? Mislim dok nam ga vrate nakon što upisi budu gotovi? Jer zapravo je potrebno ići kod Sanje i zatražiti izradu AAI identiteta i onda valjda opet doći dok bude gotovo pa neznam kada treba dati uplatnicu da smo uplatili 20 kn
mailom ju zatražiš izdavanje pa onda nekad pokupiš. ne moraš doći osobno da bi zatražio izdavanje. kad treba uplatiti ne znam. pošalji potvrdu o uplati mailom skupa sa zahtjevom. tako bih ja napravila.

Hvala na informacijama. A, tu molbu, u biti jel ista koju možeš skinuti sa stanicama fakulteta -
https://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti/obrasci, il ju treba kupit u knjižari?
vjerujem da je dovoljna ova koja se može skinuti sa stranice faksa.

~crystal~

Moze li se predat onaj zahtjev za pokaz u referadu il se treba prvo cekat da dobijemo indexe? Mi koji smo prvi put upisali godinu kao redovni

Gigi

I ja imam isti problem... Ali koliko sam uspjela vidjeti tu na forumu upisi su za izvanredne od 06.-16.10.sa materijalima koje kupujemo u skriptarnici. Mene zanima I vezano za index posto sam dosla do kraja: kupujem li novi ili neku dopunu koja navodno postoji :)

Hej pogledala sam ti to na faksu na iglasnoj pise ako nisi vec odradila za produzenje indexa obavjest ajde da ti posaljem sliku uslikala sam da ne prepisujem

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zna li netko koliko dođe novi index? :)
100kn. Ako trebaš novi jer si popunio stari onda plaćaš još 50kn administrativnu naknadu za nastavak indeksa. I trebaju ti nove slike 4x6 formata koje će te koštat oko 50kn,ovisi di se slikaš.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks