AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

cod3057

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
postao sam izvanredan student nakon prenosenja predmeta iz 1. godine 3. put te sam sada upisao 2. godinu (predmeti koje nisam upisao prije + taj predmet iz prve).Stvar je u tome sto sam uz to morao upisati jos 4 "izborna" predmeta od kojih svaki nosi po 2 boda(novi predmeti koji su dodani ),te predmete koje sam polozio a mjenjali su broj bodova koje nose(recimo nije 3 nego 4 boda,ima ih dosta takvih) sada moram opet traziti ocjenu i potpis od profesora ,a za to oni mogu traziti slusanje određenog broja sati, neki ispit , seminarski rad ili ne moraju nista(pitao na referadi). Po meni je sve to malo glupo da se predmet kojeg sam polozio tek prije godinu dana sada smatra nevazecim,dok kolegama koji koji su polagali u isto vrijeme kao i ja i upisali 3. godinu ta ocjena vrijedi.Uglavnom zanima me ima li jos netko takva iskustva.Nisam jos siguran sto ce me docekati u indeksu ,CUO sam da ce se prepisati svi premeti koji su mijenjali broj bodova te da cu trebati traziti profesora novi potpis i ocjenu, takodjer kazu da izvanrednima indexi nece biti gotovi za jos bar mjesec dana.Volio bih cut jos necija misljenja i ako netko zna da li mi opce smiju ponistiti ocjenu koju sam dobio

lilith

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mene isto zanima sta je s našim indeksima, kad ćemo ih dobiti, je li ima tko kakvih informacija?
Ja sam izvanredni, prijelaz, i nije gotov index, veli Sanja pocetkom 11. mj.. na stranici faxa za nas ne piše da su gotovi indexi.

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Obavještavaju se studenti da se indeksi sa upisa zimskog semestra mogu podizati u studentskoj referadi u sobi 10/I. kat;
- svi redoviti studenti stručnih studija
- svi studenti koji su u akad. 2014/2015. godini imali prijelaz sa redovitog na izvanredan studij. Uz indekse takvim studentima dodijeljene su pripadajuće potvrde za reguliranje osnovnog zdravstvenog osiguranja
- svi studenti koji su po prvi puta upisani u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija javne uprave
- oni izvanredni studenti kojima je u studomatu proveden upis

Skeletor

Zna li možda netko što se mora učiniti u slučaju pretplate školarine,tj.na koji se način može ostvariti povrat preplaćenog?Piše se molba za povrat ili što?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Da, da, moraš otići u referadu za to, ali sam 99 posto siguran da ti neće vratiti cijeli preplaćeni iznos. Mislim da ga umanje za cirka 10 posto, ali ne mogu se zakleti. Znam jednu curu koja je uplatila školarinu, jer je mislila da će upasti, a na kraju nije. Nisu joj vratili preplaćeno dokraja.

Bruno Ra

Kolege, ne znam kakva je situacija sa vašim studomatima, ali meni nudi sam rokove do 6-7 mjeseca (ovisno o predmetu). Zašto nema rokova u 9. mj, u čemu je problem?

life

Drage kolege, kolegice trebala bi pomoć. :confused:
Upisala sam Javnu upravu ove godine po prvi put kao redovni student bez plaćanja. U situaciji sam da smatram da bi trebala odustati tj. pauzirala bi 2015 te onda 2016 upisala ili ponovno ovaj studij ili neki drugi. Zanima me koja prava imam vezano za upis 2016 godine?
Dali moram dati neke ispit ili ne? (znam da neću biti spremna za ispitni rok u 2 mjesecu i htjela bi da što prije stopiram pošto nisam odavde)
Što mi je sad činiti, moram li se ići ispisati ili jednostavno ne prijavljivati ispite do kraja godine?

Unaprijed zahvaljujem.

martina_sk

Administrator
Drage kolege, kolegice trebala bi pomoć. :confused:
Upisala sam Javnu upravu ove godine po prvi put kao redovni student bez plaćanja. U situaciji sam da smatram da bi trebala odustati tj. pauzirala bi 2015 te onda 2016 upisala ili ponovno ovaj studij ili neki drugi. Zanima me koja prava imam vezano za upis 2016 godine?
Dali moram dati neke ispit ili ne? (znam da neću biti spremna za ispitni rok u 2 mjesecu i htjela bi da što prije stopiram pošto nisam odavde)
Što mi je sad činiti, moram li se ići ispisati ili jednostavno ne prijavljivati ispite do kraja godine?

Unaprijed zahvaljujem.
najbolje odi u referadu kod sanje pitati. ne znam kakva je sad situacija s obzirom da su upisi u drugi semestar u 2 ili 3 mjesecu. ali bojim se da što god napravila (jednostavno ne daš niti jedan isti ili se ispišeš) da sljedeće godine nećeš moći besplatno upisati. ali svakako predlažem da se ne ispisuješ jer plaćaš ispis i opet moraš na postupak prvog upisa, a ovako samo normalno dođeš na upise sljedeće godine i plaćaš faks. vidi u referadi.

life

najbolje odi u referadu kod sanje pitati. ne znam kakva je sad situacija s obzirom da su upisi u drugi semestar u 2 ili 3 mjesecu. ali bojim se da što god napravila (jednostavno ne daš niti jedan isti ili se ispišeš) da sljedeće godine nećeš moći besplatno upisati. ali svakako predlažem da se ne ispisuješ jer plaćaš ispis i opet moraš na postupak prvog upisa, a ovako samo normalno dođeš na upise sljedeće godine i plaćaš faks. vidi u referadi.
Hvala puno!!

teya18

Poštovani kolege, molim pomoć ako netko zna. Mogu li drugu ratu školarine koju trebam uplatiti prilikom upisa u ljetni semestar u veljači platiti u dvije rate? S obzirom da sam u teškoj financijskoj situaciji bilo bi mi lakše kada bih mogla uplatiti u dvije rate, pola u veljači, pola u svibnju ili lipnju. Da li je bio netko u takvoj situaciji? Isplati li mi se pisati molbu za to? Ako netko zna neka sa mnom podijeli svoje savjete. Hvala :)

vanna

Stari index mi je ispunjen do kraja i trebam novi. Kupila sam molbu za nastavak indexa, index i imam sliku pa me zanima da li taj index moram ispunjen predat u referadi ili prazan?
p.s. vec sam se upisala preko studomata i platila i popisala predmete u starom indexu, ali nije dovrsen upis do kraja jer im treba novi index.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks