AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da li mozda netko zna, ako sam prosle godine upisala i platila diplomski, da li ga moram opet upisat i opet platiti?

Genki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Zanima me da li je potrebno plaćati diplomski rad za ljetni semestar ako su svi ostali ispiti položeni te je za zimski semestar plaćena samo upisnina ?

lilith

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li su se svima na studomatu otvorile opcije upisa? Ja gledam i ne vidim tu opciju. Mozda mi nesto ne stima? Da se javim u referadu?

fakin

Super Moderator
Da li su se svima na studomatu otvorile opcije upisa? Ja gledam i ne vidim tu opciju. Mozda mi nesto ne stima? Da se javim u referadu?
nemaš ovu opciju upis godine između podaci o studentu i korisničke opcije?

lilith

Nemam. Vidim sliku na pomoci kod upisa gdje bi trebalo biti, ali na mojem studomatu nema opcije.ima mozda veue sto imam prijavljeni ispit za 19.?

malatina

I mene zanima za diplomski, ako smo ga vec prosle godine upisali i platili, da li sada ne placaju samo oni koji su vec prijavili temu ili i mi koji nismo prijavili jos temu ali smo ga vec upisali i uplatili prosle godine?

minny

Do kada su upisi za izvanredne studente preko studomata, i do kada trebamo platiti i predati indekse i uplatnicu ??? Ako sam dobro shvatila onu njihovu obavijest trebamo platiti do 10.3., a upisati se preko studomata do 27.2 ??

fakin

Super Moderator
Nemam. Vidim sliku na pomoci kod upisa gdje bi trebalo biti, ali na mojem studomatu nema opcije.ima mozda veue sto imam prijavljeni ispit za 19.?
iz kojeg semestra si prijavila ispit? ja sam prijavio ove iz zimskog i uredno imam tu opciju upisa. ako si neki iz ljetnog možda je do toga

Do kada su upisi za izvanredne studente preko studomata, i do kada trebamo platiti i predati indekse i uplatnicu ??? Ako sam dobro shvatila onu njihovu obavijest trebamo platiti do 10.3., a upisati se preko studomata do 27.2 ??
jesi li ti otvorila uopće web stranicu fakulteta? ako jesi onda ti tamo piše sve toliko jednostavno da bi dijete u vrtiću shvatilo, stvarno ne znam što još nekima nije jasno, a zaista je jednostavno i korak po korak objašnjeno.

Aine

Ajmo jos jednom, ako netko kojim slucajem ako sam prosle godine upisala i platila diplomski, da li ga moram opet upisat i opet platiti?

lilith

iz prve godine, politologiju, to jedino i mogu prijaviti jer mi je razlokovni ispit. ove godine sam nastavila studij sa starog programa , i prvi put mi aktiviran studomat..mozda je zbog toga?

Genki

Osim što me zanima odgovor na pitanje o plaćanju diplomskog rada u ljetnom semestru,

obavijest na web stranici kaže dostava indeksa moguća od 09. veljače do 18. veljače za REDOVITE I IZVANREDNE STUDENTE, a od 19. veljače do 02. ožujka SAMO za REDOVITE STUDENTE; znači li to da redovni mogu doći i u terminu 9.2 - 18.2 ili je to rezervirano za posebnu grupu studenata koji spadaju u obje kategorije simultano ?

Nerea

Osim što me zanima odgovor na pitanje o plaćanju diplomskog rada u ljetnom semestru,

obavijest na web stranici kaže dostava indeksa moguća od 09. veljače do 18. veljače za REDOVITE I IZVANREDNE STUDENTE, a od 19. veljače do 02. ožujka SAMO za REDOVITE STUDENTE; znači li to da redovni mogu doći i u terminu 9.2 - 18.2 ili je to rezervirano za posebnu grupu studenata koji spadaju u obje kategorije simultano ?
od 9. do 18.veljače je za one studente koji ne misle izaći na 2. ispitni rok u veljači,pa se mogu ako žele ranije upisati

tarja30

Ne moraš!Kad si ga jednom upisala i platila ne moraš opet. Potvrđeno. Meni je Sanja to osobno rekla u 11mj kad sam išla kod nje prijavljivat temu za diplomski.

malatina

Ne moraš!Kad si ga jednom upisala i platila ne moraš opet. Potvrđeno. Meni je Sanja to osobno rekla u 11mj kad sam išla kod nje prijavljivat temu za diplomski.
Da li znas mozda da li se to odnosi samo na one koji su vec prijavili temu za diplomski ili i na nas koji do upisa ne planiramo jos prijavljivati ju?

Anita

Lutalica
Evo ja sam danas bila kod Sanje i rekla mi je da izvanredni student koji je prošle godine platio diplomski ove godine ga ne mora. Ako su mu ostali neki ispiti za upisati, to upiše i plati a ako ne dođe u referadu s indeksom za vrijeme upisa i to je to. Ne znam da li je tako i za redovne studente.

Miki22

Kolege i kolegice imam jedno pitanje, možda je već ranije dat odgovor ali ja ga nisam uspio pronaći, pa se unaprijed izvinjavam ako sam nekome dosadan :hm:. Evo ovako: ja sam upisao čisti zimski semestar 2-e godine (30 bodova) i sad mogu također upisati i čisti ljetni, ali ja ne želim upisati čisti ljetni, nego samo 23 boda pošto smatram da barem taj jedan predmet iz ljetnog semestra prm (obiteljsko) neću uspjeti riješiti do sljedećeg ljetnog semestra slijedeće godine, pa da im ne bi bzvz 2 x plaćao, ja bih taj predmet upisao po prvi puta u ljetnjem semestru 2016.godine zajedno sa ostalim predmetima iz 3 godine koje bih tada mogao upisati, također po prvi puta :). Dali se to tako može :confused: ili će mi stvarati probleme ako upisujem po prvi puta jedan iz druge i po prvi puta neke iz treće u jednom semestru. Znam da sam malo zakomplicirao pitanje ali šta da radim :( . Nadam se da ima kakva dobra duša :angel: da odgovori.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks