AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

martina_sk

Administrator
Stari index mi je ispunjen do kraja i trebam novi. Kupila sam molbu za nastavak indexa, index i imam sliku pa me zanima da li taj index moram ispunjen predat u referadi ili prazan?
p.s. vec sam se upisala preko studomata i platila i popisala predmete u starom indexu, ali nije dovrsen upis do kraja jer im treba novi index.
vjerujem da opet oni u referadi trebaju nalijepiti upisano, a ne ti ručno. najbolje nazovi referadu i pitaj. sad se javljaju na tel :)

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Radno i socijalno pravo

pitanje- ako u 2mj ne polozim ispit sa prve godine iz drugog semestra, te tako ne mogu upisati predmet sa 2god iz drugog semestra (npr.radno i socijalno) znaci da njega necu moci polagati sve do sljedece godine dok ne odslusam citav 2.semestar ? dakle do 6mjeseca
Malo sam iskomplicirala,ali se nadam da znate na sto mislim

martina_sk

Administrator
Re: Radno i socijalno pravo

pitanje- ako u 2mj ne polozim ispit sa prve godine iz drugog semestra, te tako ne mogu upisati predmet sa 2god iz drugog semestra (npr.radno i socijalno) znaci da njega necu moci polagati sve do sljedece godine dok ne odslusam citav 2.semestar ? dakle do 6mjeseca
Malo sam iskomplicirala,ali se nadam da znate na sto mislim
nisam sigurna da li u potpunosti razumijem, ali nadam se da će ti moj odogovor pomoći. nevezano za ostale predmete iz drugog semestra, možeš polagati one predmete iz drugog semestra koje si upisala i odslušala (znači kad imaš potpis ako si redovni, a ako si izvanredni onda kad je završio taj semestar). znači nebitno da li si upisala sve predmete iz drugog semestra, možeš polagati one koje jesi upisala i odslušala.

taz

ovo i mene zanima. i koji je rok za podmirenje druge rate. pa, ako je netko bio na faksu i dobio informaciju, neka je podijeli. hvalaaa!

Nerea

do kad se placa druga rata za izvanredene,,hvala
upis ljetnog semestra će biti nakon ispitnih rokova u veljači(prvo upis putem Studomata,a onda s indeksom i uplatnicom u referadu)

sve će nam to biti rečeno na vrijeme na stranici faksa

Bruno Ra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolege, jedno pitanje, što ako NE upišem ljetni semestar?
Da li ću moci do kraja godine polagati samo onda ove predmete koje sam upisao u zimskom semestru?

emma1993

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, jedno pitanje, što ako NE upišem ljetni semestar?
Da li ću moci do kraja godine polagati samo onda ove predmete koje sam upisao u zimskom semestru?
Ovo i mene isto zanima. Mislila sam idući tjedan do faksa ići pitati što se događa u tom slučaju. Ako je netko bio brži, isto bi bila zahvalna da podijeli saznanja.

martina_sk

Administrator
ne razumijem baš pitanje. morate upisati ljetni semestar. morate upisati minimalno 18 bodova kao ste izvanredni (ili koliko vam je ostalo), ne znam koliko ako ste redovni. ali ako nemate što za upisati u ljetni semestar onda ne znam. vjerojatno će se morati samo nešto kliknuti na studomatu :) vjerujem da će sve objaviti krajem 2 mj.

Bruno Ra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne razumijem baš pitanje. morate upisati ljetni semestar. morate upisati minimalno 18 bodova kao ste izvanredni (ili koliko vam je ostalo), ne znam koliko ako ste redovni. ali ako nemate što za upisati u ljetni semestar onda ne znam. vjerojatno će se morati samo nešto kliknuti na studomatu :) vjerujem da će sve objaviti krajem 2 mj.
Nisam bio baš precizan na pitanju , isprike :D
uglavnom, mislio sam u smislu da li mogu ne upisati ljetni semestar ako npr ne zelim nastaviti studirati, ako zelim pauzirati i sl. (a ne zelim se opet ispisati s fakulteta)...?!
vanredan sam student.

martina_sk

Administrator
Nisam bio baš precizan na pitanju , isprike :D
uglavnom, mislio sam u smislu da li mogu ne upisati ljetni semestar ako npr ne zelim nastaviti studirati, ako zelim pauzirati i sl. (a ne zelim se opet ispisati s fakulteta)...?!
vanredan sam student.
stvarno ne znam jer ovo je prva godina da se upisuju ovako po svaki semestar, ali nekako sumnjam.

Anna5

Kolege,molim vas da uputite uplasenu brucosicu,dakle,procitala sam da moramo ostvariti 60 ECTS-a ukoliko zelimo polagati ispite u sljedecoj akad.godini,znaci li to da nas smjer nema mogucnost parcijale i da ako mi ostane npr. jedan kolegij gubim cijelu godinu? Hvala

Nerea

Kolege,molim vas da uputite uplasenu brucosicu,dakle,procitala sam da moramo ostvariti 60 ECTS-a ukoliko zelimo polagati ispite u sljedecoj akad.godini,znaci li to da nas smjer nema mogucnost parcijale i da ako mi ostane npr. jedan kolegij gubim cijelu godinu? Hvala
ispod 50 ects-a ti se računa kao pad godine, i onda ponovno upisuješ nepoloženo i neke predmete s 2.god.(ovisi koliko ćeš ects-a ostvariti ove akademske godine).

dok ne položiš sve s 1.god. ne možeš polagati ništa s 2.god.

Anna5

Hvala ti puno na informacijama,zasad sam sve polozila,moram ici samo na nauku jos sad za par dana,ipak,bolje da se raspitam pa da znam koji su uvjeti,ne bi se voljela dovesti u situaciju vanrednog studenta..

fakin

Super Moderator
dobra si ako si u jednom tjednu uspjela položiti uvod u državu i pravo, sociologiju, politologiju i engleski, svaka čast

uglavnom kao što je i napisano, može ti ostati jedan predmet i upisuješ višu godinu...ali redovni ostaješ i ako slučajno upišeš parcijalu jer kao redovni student može jednom pasti godinu...primjer padneš prvu, prođeš prvu, padneš drugu, prođeš drugu, padneš treću, prođeš treću, tako možeš 6 godina biti redovni student na preddiplomskom našem...

Aine

Hvala ti puno na informacijama,zasad sam sve polozila,moram ici samo na nauku jos sad za par dana,ipak,bolje da se raspitam pa da znam koji su uvjeti,ne bi se voljela dovesti u situaciju vanrednog studenta..
a ša nama izvanrednima fali?

Anna5

Nisam mislila uvrijediti kolege koji su izvanredni studenti,dapace,svaka cast buduci da izvanredni najcesce rade i studiraju,mislila sam na to da s financijske strane nije zgodno.

dobra si ako si u jednom tjednu uspjela položiti uvod u državu i pravo, sociologiju, politologiju i engleski, svaka čast

uglavnom kao što je i napisano, može ti ostati jedan predmet i upisuješ višu godinu...ali redovni ostaješ i ako slučajno upišeš parcijalu jer kao redovni student može jednom pasti godinu...primjer padneš prvu, prođeš prvu, padneš drugu, prođeš drugu, padneš treću, prođeš treću, tako možeš 6 godina biti redovni student na preddiplomskom našem...
Polozila sam sve preko kolokvija tako da sam zapravo samo usmene trebala rijesavati:) Ugl,hvala ti na odgovoru,velim,jos se uhodavam u sve to,a volim biti upucena.

bihter

Na studomatu su već počeli upisi, neznam jeli tko od vas već vidio ili upisao? I na stranici od prava vec imaju i rasporede upisa i plaćanja, a kod nas po običaju ništa..

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks