PRAVILNIK O STUDIJU-pročitaj čl.49Može li izvanredni student postati redovni? Ako da, na koji način, prosjek ocjena možda?
http://www.pravo.unizg.hr/fakultet/propisi/pravilnik_o_studiju
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
PRAVILNIK O STUDIJU-pročitaj čl.49Može li izvanredni student postati redovni? Ako da, na koji način, prosjek ocjena možda?
Ja sam izvanredni, prijelaz, i nije gotov index, veli Sanja pocetkom 11. mj.. na stranici faxa za nas ne piše da su gotovi indexi.Mene isto zanima sta je s našim indeksima, kad ćemo ih dobiti, je li ima tko kakvih informacija?
Hvala ti, da piše samo za specijalistički...Ja sam izvanredni, prijelaz, i nije gotov index, veli Sanja pocetkom 11. mj.. na stranici faxa za nas ne piše da su gotovi indexi.
objasni i 101 put ovima koji nisu upućeni, naravno ako nije problemvec stoput objasnjeno
Evo, vidiš da nije bio problem
najbolje odi u referadu kod sanje pitati. ne znam kakva je sad situacija s obzirom da su upisi u drugi semestar u 2 ili 3 mjesecu. ali bojim se da što god napravila (jednostavno ne daš niti jedan isti ili se ispišeš) da sljedeće godine nećeš moći besplatno upisati. ali svakako predlažem da se ne ispisuješ jer plaćaš ispis i opet moraš na postupak prvog upisa, a ovako samo normalno dođeš na upise sljedeće godine i plaćaš faks. vidi u referadi.Drage kolege, kolegice trebala bi pomoć.
Upisala sam Javnu upravu ove godine po prvi put kao redovni student bez plaćanja. U situaciji sam da smatram da bi trebala odustati tj. pauzirala bi 2015 te onda 2016 upisala ili ponovno ovaj studij ili neki drugi. Zanima me koja prava imam vezano za upis 2016 godine?
Dali moram dati neke ispit ili ne? (znam da neću biti spremna za ispitni rok u 2 mjesecu i htjela bi da što prije stopiram pošto nisam odavde)
Što mi je sad činiti, moram li se ići ispisati ili jednostavno ne prijavljivati ispite do kraja godine?
Unaprijed zahvaljujem.
Hvala puno!!najbolje odi u referadu kod sanje pitati. ne znam kakva je sad situacija s obzirom da su upisi u drugi semestar u 2 ili 3 mjesecu. ali bojim se da što god napravila (jednostavno ne daš niti jedan isti ili se ispišeš) da sljedeće godine nećeš moći besplatno upisati. ali svakako predlažem da se ne ispisuješ jer plaćaš ispis i opet moraš na postupak prvog upisa, a ovako samo normalno dođeš na upise sljedeće godine i plaćaš faks. vidi u referadi.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.