Odakle ti znaš da to ne bi prošlo?Gramzljivi fakulteti će uzeti pare kad god doneseš.Sličnu situaciju i ja imam.Trenutačno nemam novca za drugu ratu i mislim da ću skupiti do kraja tjedna.Planiram platiti drugu ratu kad dolazim prijaviti ispit u veljači.Znači,donesem dokaz o uplati i prijavnicu i obavim što trebam obaviti.Čisto sumnjam da će fakultet odbiti novac.Pazi-novac!Inače,ne znam jeste li vi svjesni situacije oko sebe?Ljudi svakodnevno ostaju bez posla i imaju milijun drugih računa za naplatu.Kad se samo sjetim kako smo prevareni u listopadu iznenadnim uvođenjem školarina.Gadi mi se cijelo sveučilište.Da sam barem prošle akademske godine bio upoznat s mogućim plaćanjem školarine onda bi ovo ljeto negdje radio i zaradio za jednu ratu školarine.Ovako ne bi skupljao i posuđivao novca okolo i hvatao rokove kao da sam dužan kamatarima novac.
Vibica@
Kako će Storjakica znati da si ti izvršila uplatu druge rate ako joj ne doneseš dokaz o tome?Ona ti je rekla da joj moraš dokazati uplatu i onda možeš prijaviti ispit u veljači i očekivati svoje ime na ispitnoj listi.Razumiješ?To što si ti uplatila,ne znači ništa jer oni nemaju dokaz o tome.To znaš ti i tvoji ukućani,ali ne Storjakica.I kakvu to molim te oni "ludnicu" imaju na fakultetu?Koji k... oni uopće rade na tom fakultetu?Doslovno ništa!Mene uopće nije sramota nepoštivati rok jer novca jednostavno nemam i ne mogu ga stvoriti.Mirno spavam jer znam da ti lešinari ničiji novac NEĆE ODBITI.Tko je lud da ne primi novac koji ne podliježe oporezivanju?Ovo sranje od faksa zasigurno ne!
Nemoj previše vjerovati referentima na fakultetu.Pogotovo onoj babi na drugom katu koja prima prijavnice za porezni studij.Ona meni u listopadu na pitanje što znači da trebam platiti školarinu ako nisam student za osobne potrebe, odgovori da se zaputim u MZOŠ i da mi oni objasne tako nešto???