AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Licto

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi pomozite... :mellow:
Izvanredno studiram..upisujem drugu godinu..ostalo mi "samo" financiranje..

Moram li upisati sve predmete s druge godine ?

Naravno,cilj je smanjenje školarine.. recimo da izostavim jedan kolegij..što bi onda bilo ( 67- npr. 7 ) 60 bodova

:laughing: hvala...

maya_21

Ljudi pomozite... :mellow:
Izvanredno studiram..upisujem drugu godinu..ostalo mi "samo" financiranje..

Moram li upisati sve predmete s druge godine ?

Naravno,cilj je smanjenje školarine.. recimo da izostavim jedan kolegij..što bi onda bilo ( 67- npr. 7 ) 60 bodova

:laughing: hvala...
Mislim da možeš ovako:financiranje 7 +50 iz druge najmanje,ne trebaš svih 60:)
(ne upišeš opd 5 i eng 4)znači 58bodova,ali možeš i manje ali onda iduće godine zbog manjeg broja upisanih ects bodova ne mozes ostvariti upis u višu godinu,ako radiš i ako ti je baš frka s lovom upiši manje,druga je teška i uz rad teško da češ sve položiti,ne kažem da nije moguće,ali malo tko uspije uz rad cjelu godinu dat.

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Samo još da te pitam, ako znaš, ne znači li ovaj stavak 6. upravo to da se ipak može upisati i u nekom drugom trenutku osim onda kada su upisi? Hvala ti.

Članak 25.

(1) Status studenta stječe se upisom na Veleučilište.
(2) Akademsku godinu student započinje jedino upisom. Redoviti studenti se upisuju u zimski semestar u mjesecu rujnu, a u ljetni u mjesecu veljači. Izvanredni studenti upisuju se jedanput godišnje.
(3) Početni i završni dan upisa utvrđuje Vijeće Odjela.
(4) Vrijeme upisa objavljuje se na oglasnoj ploči Odjela, a može se objaviti i na drugi podesan način.
(5) Prilikom upisa studentu se izdaje indeks. Indeksom se dokazuje status studenta.
(6) Vijeće Odjela može za pojedinu akademsku godinu dozvoliti upis i izvan mjeseca rujna studentima koji za takav upis ispune uvjete predviđene odlukom o upisu.
Možda se odnosi upravo na to kaj sam napisala ili nešto slično. U referadi su se izjasnili da nije moguć upis u veljači, jer se kod nas ne upisuje semestar po semestar već cijela godina odjednom. Da je to moguće vjerujem da bi se svi tako upisivali. Ako te baš zanima što to konkretno znači možeš osobno pitati u referadi ili mailom.

misty

negdje sam izgubila uplatnicu, pa da li bi netko bio dobar da mi napiše broj žiro računa na koji se treba uplatiti školarina, i drugo kad upišemo poziv na broj 1012, da li moramo napisati svoj JMBG ili tako nešto kak je bilo prijašnjih godina???:confused2:

jadra

negdje sam izgubila uplatnicu, pa da li bi netko bio dobar da mi napiše broj žiro računa na koji se treba uplatiti školarina, i drugo kad upišemo poziv na broj 1012, da li moramo napisati svoj JMBG ili tako nešto kak je bilo prijašnjih godina???:confused2:
žiro-račun Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: 2360000-1101264729
iza poziva na broj ide tvoj OIB

banana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e aj mi molim vas recite jel moze na rate i onih 2000 za apsolvente pliz hitno mi je i koja je procedura hvala unaprijed :/

nikolina25

na netu piše: najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.

To bi značilo da ukoliko želimo izaći na nauku koja je 31.01. ne moramo uplatiti do 19.01. kada je prijava nego je bitno da do 31. uplatimo? Hvala

anamarija5

To bi značilo da ukoliko želimo izaći na nauku koja je 31.01. ne moramo uplatiti do 19.01. kada je prijava nego je bitno da do 31. uplatimo? Hvala
nisam 100% sigurna pa ako netko upućeniji zna neka odg..ali mislim da ako ti je prijava 19.1. da do tada trebaš uplatiti jer piše najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači..a ovaj rok do 31.1. vrijedi općenito npr za one koji ništa neće prijavljivati tipa do možda 4.mj ili kasnije..

nikolina25

nisam 100% sigurna pa ako netko upućeniji zna neka odg..ali mislim da ako ti je prijava 19.1. da do tada trebaš uplatiti jer piše najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači..a ovaj rok do 31.1. vrijedi općenito npr za one koji ništa neće prijavljivati tipa do možda 4.mj ili kasnije..
Tak bih i ja rekla, zato sam i željela provjeriti. Osim što je taj ispit teoretski u siječnju, kao i ispit iz recimo financija, no pretpostavljam da se ti rokovi ubrajaju pod rokove u veljači. Hvala ipak.

zagreb

Tak bih i ja rekla, zato sam i željela provjeriti. Osim što je taj ispit teoretski u siječnju, kao i ispit iz recimo financija, no pretpostavljam da se ti rokovi ubrajaju pod rokove u veljači. Hvala ipak.
Ispravila bih te jer ako kaže najkasnije do prvog dana prijave ispita u veljači,koliko znam 1.-2.2. traju također prijave za financiranje a to je taj rok u veljači.što logički znači da 31.1.bude zadnji dan za uplatu druge rate.ukoliko sam u krivu neka me netko ispravi.hvala

Afrodita

Ispravila bih te jer ako kaže najkasnije do prvog dana prijave ispita u veljači,koliko znam 1.-2.2. traju također prijave za financiranje a to je taj rok u veljači.što logički znači da 31.1.bude zadnji dan za uplatu druge rate.ukoliko sam u krivu neka me netko ispravi.hvala
Najjednostavije rečeno, druga rata se MORA platiti do 31.siječnja. ALI, ako će netko PRIJAVLJAVATI ispit (za rok u veljači) PRIJE 31.siječnja, npr. 15.-og siječnja (ili kad su već prijave za neki ispit) znači da mora platiti DO 15.-og. Ključna stvar je da se mora platiti najkasnije do 31.-og.

zagreb

Najjednostavije rečeno, druga rata se MORA platiti do 31.siječnja. ALI, ako će netko PRIJAVLJAVATI ispit (za rok u veljači) PRIJE 31.siječnja, npr. 15.-og siječnja (ili kad su već prijave za neki ispit) znači da mora platiti DO 15.-og. Ključna stvar je da se mora platiti najkasnije do 31.-og.
molim odgovor na sljedeće pitanje.prijave za financiranje su 12-13.1 a ispit se održava 23-31.1.pa jel mi za taj ispit vrijedi uplaćena prva rata(jer to nije rok u veljači kak su naveli) ili moram uplatiti drugu ratu da bih mogla prijaviti taj rok?
hvala

Afrodita

molim odgovor na sljedeće pitanje.prijave za financiranje su 12-13.1 a ispit se održava 23-31.1.pa jel mi za taj ispit vrijedi uplaćena prva rata(jer to nije rok u veljači kak su naveli) ili moram uplatiti drugu ratu da bih mogla prijaviti taj rok?
hvala
Izričito je navedeno da se radi o prijavi za rok u veljači, pa se valjda to ne odnosi za taj rok. Ali ipak prije odi u referadu ili nazovi pa pitaj, za svaki slučaj.

Domagoj83

svi oni koji imaju prijave u 1 mj za prve ispitne rokove u veljači moraju izvršiti prije prijava drugu ratu, oni koji prijavljuju ispite za 1 mj. npr. 11.i 12.1 za rok 24.1. mogu uplatu izvršiti do 31.1.

tinah

zanima me ako ne planiram izaci na ispite u veljaci da li moram svejedno sad platiti ili mogu neki drugi mjesec prije prijave ispita?hvala

blabla

zanima me ako ne planiram izaci na ispite u veljaci da li moram svejedno sad platiti ili mogu neki drugi mjesec prije prijave ispita?hvala
koliko sam shvatila, moraš sada! znači do kraja 1.mj.bez obzira misliš li ići na rok u veljači, ili tek npr.u 6.mj.

Jadranka15

Rok za plaćanje je 31.siječnja 2012. godine, ako ne platiš do tog roka ne možeš izaći na ispit u veljači tako me informirala Mirjana Klanac soba 8/I kat - Gundulićeva 10

škola

Redovni brucoši, koji ste potpisali ugovor da ćete platiti školarinu do 31.1.2 012. ukoliko ne uplati Ministarstvo, znate li kolika će biti školarina za redovne studente prve godine upravnog studija? Ne vidim nikakve nove obavijesti.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks