AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

vibica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Redovni brucoši, koji ste potpisali ugovor da ćete platiti školarinu do 31.1.2 012. ukoliko ne uplati Ministarstvo, znate li kolika će biti školarina za redovne studente prve godine upravnog studija? Ne vidim nikakve nove obavijesti.
inače je bod za redovne 100 kn, za izvanredne 80 kn. ali vi brucoši nemate beda što se toga tiče, to smo potpisivali i mi prošle godine, čisto forme radi, i nismo morali ništa plaćati. :happy:

tea_90

da vas pitam, idem sutra uplatiti tu drugu ratu za izvanredne pa me zanima jel moram kupovati onu uplatnicu u knjižnici il mogu na opću? i da jel zna netko kad počinju raditi tete u sobi 8? hvala

martina_sk

Administrator
da vas pitam, idem sutra uplatiti tu drugu ratu za izvanredne pa me zanima jel moram kupovati onu uplatnicu u knjižnici il mogu na opću? i da jel zna netko kad počinju raditi tete u sobi 8? hvala
STUDENTSKE REFERADE RADE SA STRANKAMA
od 10:00 do 12:00 sati

ZA IZVANREDNE STUDENTE I UTORKOM
od 15:00 do 16:00 sati

škola

inače je bod za redovne 100 kn, za izvanredne 80 kn. ali vi brucoši nemate beda što se toga tiče, to smo potpisivali i mi prošle godine, čisto forme radi, i nismo morali ništa plaćati. :happy:
A kako ste znali (prošlogodišnji redovni brucoši), unatoč ugovoru, da ne morate plaćati? Je li bila kakva obavijest? Inače, ja spadam u skupinu redovnih za osobne potrebe-ispod 80. mjesta, (onih prvih 80 sigurno ne plaća) pa ne znam što uraditi:(

vibica

A kako ste znali (prošlogodišnji redovni brucoši), unatoč ugovoru, da ne morate plaćati? Je li bila kakva obavijest? Inače, ja spadam u skupinu redovnih za osobne potrebe-ispod 80. mjesta, (onih prvih 80 sigurno ne plaća) pa ne znam što uraditi:(
nitko ništa nije govorio nezz
ja sam bila iznad tih koji ne plaćaju, dakle vodila sam se da bih trebala platiti. ali nisam jer je država to financirala. ako nema nikakvih obavijesti (a vidim da nema), nema nikakve brige oko toga.

mateja19

ja bi molila nekog tko zna odgovor na moje pitanje: idem sutra prijaviti ispit, da li moram imati plaćenu ratu? hoće li mi primiti prijavnicu ?pa ako ne platim do 31.1 neka me ne stave na popis za ispit.vrlo jednostavno! j
molim informaciju iz prve ruke! jaaako mi je važno! hvala

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ja bi molila nekog tko zna odgovor na moje pitanje: idem sutra prijaviti ispit, da li moram imati plaćenu ratu? hoće li mi primiti prijavnicu ?pa ako ne platim do 31.1 neka me ne stave na popis za ispit.vrlo jednostavno! j
molim informaciju iz prve ruke! jaaako mi je važno! hvala
Druga rata se treba platiti ajkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.
Znači trebaš imati plaćenu ratu ili valjda još sutra možeš platiti.

Afrodita

panika me hvata sada. da li se uplatnica za drugu ratu uzima u knjižari?
Da, u knjižari imaš za kupiti uplatnica. Ako ti nije hitno da ideš sad na prvi rok, možeš platiti 31.siječnja, pa možeš izaći na drugi rok u 2.-om mjesecu.

lola

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Odlukom dekana Društvenog veleučilišta u Zagrebu svim studentima odobreno je plaćanje školarine u dvije rate pri upisu u višu godinu ili upisu ponavljanja u akademskoj 2011/2012. godini.

Upisnina u iznosu od 300,00 kuna uplaćuje se u cijelosti odmah, prilikom upisa u zimski semestar.

Postupak je sljedeći:

1.) Prvu ratu student uplaćuje prilikom upisa u zimski semestar (visina školarine određuje se ovisno o tome koliko ECTS bodova nose predmeti koje se upisuje).

2.) Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.

3.) Uplatnicu o izvršenoj uplati druge rate studenti su dužni donijeti u studentsku referadu (redoviti studenti u sobu 3a/priz., a izvanredni u sobu 8/I. kat), što će u indeksu biti evidentirano posebnim žigom.

4.) Prilikom prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012. student obavezno mora u studentskoj referadi (soba 10/I. kat gdje se vrše prijave svih ispita), uz prijavnicu pokazati na uvid i indeks iz kojeg je vidljivo da je uplatio drugu ratu.
Ako student šalje prijavnicu za ispit poštom, uz prijavnicu obavezno mora priložiti kopiranu stranicu indeksa na kojoj je žig o uplati druge rate, s tim da će indeks prvom prilikom dati na uvid u studentskoj referadi.
Studenti stručnog studija javne uprave indeks predočuju referentici Zdenki Dvojković, a studenti stručnog poreznog studija referentici Božici Jug Musić.

5.) Studenti koji odluče uplatiti školarinu u jednoj rati, odnosno odmah pri upisu, također su prilikom prijave ispita u gore navedeno vrijeme, uz prijavnicu dužni predočiti i indeks iz kojeg će u njihovom slučaju biti razvidno da su školarina i upisnina podmirene u cijelosti pri upisu u zimski semestar.

MARYYNNA

panika me hvata sada. da li se uplatnica za drugu ratu uzima u knjižari?
ne razumijem zašto bi morala ići u knjižaru kupiti uplatnicu,odeš u banku/finu/gdjegod i uplatiš tu drugu ratu i dođeš s uplatnicom kod tete u referadu i ona ti stavi žig u indeks

comrad

super, tek ću sutra platiti i prijavit ispit, valjda ce tete u referadi prihvatit prijavnicu
budu...ja sam danas uplatio drugu ratu (ispunio opcu uplatnicu kod kuce) i odnio potvrdu zajedno sa indeksom na potvrdu-stambiljanje, te prijavio ispit (iako su prijave za taj predmet sutra). samo mi je pogledala indeks dali imam potvrdu-pecat o uplacenoj drugoj rati

nikolina25

Uplatiti ću drugu ratu danas, no pretpostavljam da po žig u referadu mogu otići i nakon 31.01. točnije kad dođem prijaviti ispit početkom drugog mjeseca. Molim nekog da me ispravi ako sam u krivu. Puno hvala.

Dolla

Miss Gates
Uplatiti ću drugu ratu danas, no pretpostavljam da po žig u referadu mogu otići i nakon 31.01. točnije kad dođem prijaviti ispit početkom drugog mjeseca. Molim nekog da me ispravi ako sam u krivu. Puno hvala.
Krivo pretpostavljaš jer ćeš u referadi kod Sanje dobiti žig u indeks da si platila drugu ratu (nakon što joj daš uplatnicu da si platila školarinu) bez kojeg ne možeš prijavljivati ispite. Bez tog žiga oni nemaju dokaz da si platila jer treba neko vrijeme da se uplate na račun od faksa proknjiže a ziher neće provjeravat za svaku uplatu tko ju je napravio, to bi predugo trajalo. Isto tako, rekli su da se druga rata može platiti do kraja prvog mjeseca pa bih ja na tvom mjestu radije otišla u ponedjeljak ili utorak Sanji u referadu.

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Krivo pretpostavljaš jer ćeš u referadi kod Sanje dobiti žig u indeks da si platila drugu ratu (nakon što joj daš uplatnicu da si platila školarinu) bez kojeg ne možeš prijavljivati ispite. Bez tog žiga oni nemaju dokaz da si platila jer treba neko vrijeme da se uplate na račun od faksa proknjiže a ziher neće provjeravat za svaku uplatu tko ju je napravio, to bi predugo trajalo. Isto tako, rekli su da se druga rata može platiti do kraja prvog mjeseca pa bih ja na tvom mjestu radije otišla u ponedjeljak ili utorak Sanji u referadu.
mislim da kolegica misli npr.prijaviti ispit 5.veljače, a netom prije toga otići u referadu po žig :proud:

plaćena je 2.rata u roku, tako da mislim da je to moguće... no kod nas je moguće svašta tako da je najbolje nazvati referadu :laughing:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks