Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
inače je bod za redovne 100 kn, za izvanredne 80 kn. ali vi brucoši nemate beda što se toga tiče, to smo potpisivali i mi prošle godine, čisto forme radi, i nismo morali ništa plaćati. :happy:Redovni brucoši, koji ste potpisali ugovor da ćete platiti školarinu do 31.1.2 012. ukoliko ne uplati Ministarstvo, znate li kolika će biti školarina za redovne studente prve godine upravnog studija? Ne vidim nikakve nove obavijesti.
STUDENTSKE REFERADE RADE SA STRANKAMAda vas pitam, idem sutra uplatiti tu drugu ratu za izvanredne pa me zanima jel moram kupovati onu uplatnicu u knjižnici il mogu na opću? i da jel zna netko kad počinju raditi tete u sobi 8? hvala
mislim da ne mozes onda izlaziti na ispitea sto ako ne platimo do 31.? kakva je procedura, sto se dogadja?
A kako ste znali (prošlogodišnji redovni brucoši), unatoč ugovoru, da ne morate plaćati? Je li bila kakva obavijest? Inače, ja spadam u skupinu redovnih za osobne potrebe-ispod 80. mjesta, (onih prvih 80 sigurno ne plaća) pa ne znam što uraditiinače je bod za redovne 100 kn, za izvanredne 80 kn. ali vi brucoši nemate beda što se toga tiče, to smo potpisivali i mi prošle godine, čisto forme radi, i nismo morali ništa plaćati. :happy:
nitko ništa nije govorio nezzA kako ste znali (prošlogodišnji redovni brucoši), unatoč ugovoru, da ne morate plaćati? Je li bila kakva obavijest? Inače, ja spadam u skupinu redovnih za osobne potrebe-ispod 80. mjesta, (onih prvih 80 sigurno ne plaća) pa ne znam što uraditi![]()
Druga rata se treba platiti ajkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.ja bi molila nekog tko zna odgovor na moje pitanje: idem sutra prijaviti ispit, da li moram imati plaćenu ratu? hoće li mi primiti prijavnicu ?pa ako ne platim do 31.1 neka me ne stave na popis za ispit.vrlo jednostavno! j
molim informaciju iz prve ruke! jaaako mi je važno! hvala
Da, u knjižari imaš za kupiti uplatnica. Ako ti nije hitno da ideš sad na prvi rok, možeš platiti 31.siječnja, pa možeš izaći na drugi rok u 2.-om mjesecu.panika me hvata sada. da li se uplatnica za drugu ratu uzima u knjižari?
ne razumijem zašto bi morala ići u knjižaru kupiti uplatnicu,odeš u banku/finu/gdjegod i uplatiš tu drugu ratu i dođeš s uplatnicom kod tete u referadu i ona ti stavi žig u indekspanika me hvata sada. da li se uplatnica za drugu ratu uzima u knjižari?
budu...ja sam danas uplatio drugu ratu (ispunio opcu uplatnicu kod kuce) i odnio potvrdu zajedno sa indeksom na potvrdu-stambiljanje, te prijavio ispit (iako su prijave za taj predmet sutra). samo mi je pogledala indeks dali imam potvrdu-pecat o uplacenoj drugoj ratisuper, tek ću sutra platiti i prijavit ispit, valjda ce tete u referadi prihvatit prijavnicu
Ili u knjižari ili u prodavaonicama Narodnih Novina, tamo isto drže opće uplatnice.panika me hvata sada. da li se uplatnica za drugu ratu uzima u knjižari?
Krivo pretpostavljaš jer ćeš u referadi kod Sanje dobiti žig u indeks da si platila drugu ratu (nakon što joj daš uplatnicu da si platila školarinu) bez kojeg ne možeš prijavljivati ispite. Bez tog žiga oni nemaju dokaz da si platila jer treba neko vrijeme da se uplate na račun od faksa proknjiže a ziher neće provjeravat za svaku uplatu tko ju je napravio, to bi predugo trajalo. Isto tako, rekli su da se druga rata može platiti do kraja prvog mjeseca pa bih ja na tvom mjestu radije otišla u ponedjeljak ili utorak Sanji u referadu.Uplatiti ću drugu ratu danas, no pretpostavljam da po žig u referadu mogu otići i nakon 31.01. točnije kad dođem prijaviti ispit početkom drugog mjeseca. Molim nekog da me ispravi ako sam u krivu. Puno hvala.
mislim da kolegica misli npr.prijaviti ispit 5.veljače, a netom prije toga otići u referadu po žigKrivo pretpostavljaš jer ćeš u referadi kod Sanje dobiti žig u indeks da si platila drugu ratu (nakon što joj daš uplatnicu da si platila školarinu) bez kojeg ne možeš prijavljivati ispite. Bez tog žiga oni nemaju dokaz da si platila jer treba neko vrijeme da se uplate na račun od faksa proknjiže a ziher neće provjeravat za svaku uplatu tko ju je napravio, to bi predugo trajalo. Isto tako, rekli su da se druga rata može platiti do kraja prvog mjeseca pa bih ja na tvom mjestu radije otišla u ponedjeljak ili utorak Sanji u referadu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.