AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

kabar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
molila bi nekog tko je imao sličnu situaciju da mi odgovori.. studirala sam na teret ministarstva četiri godine (koliko se i maksimalno može) i sada upisujem apsolventsku.. imam sve položene ispite, jedino mi je diplomski ostao.. računam da ću za par mjeseci i to rješit.. zanima me da li prilikom upisa plaćam nešto i šta mi sve treba za upis apsolventske.. da li plaćam samo upisninu 300 kuna ili i za diplomski trebam nešto?
hvala puno!!

Lavica01

Dragi svi,
molim hitnu pomoć!!! Iz 2.god sam položila obiteljsko i eng, znači ostale predmete upisujem - to je 49 bodova, pa da li moram uzeti još neki predmet iz 3.god (jer me zbunjuje ono min 50bodova) ili mogu upisati tih 49 bodova??
I da li je bod i dalje 80kn za izvanredne?

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dragi svi,
molim hitnu pomoć!!! Iz 2.god sam položila obiteljsko i eng, znači ostale predmete upisujem - to je 49 bodova, pa da li moram uzeti još neki predmet iz 3.god (jer me zbunjuje ono min 50bodova) ili mogu upisati tih 49 bodova??
I da li je bod i dalje 80kn za izvanredne?
ne samo da ne moraš nego i ne možeš upisati niti jedan predmet iz treće godine,ne funkcionira to tako kod nas
da 80kn je za izvanredne znači ti plačaš 4220kn,3920kn po bodovima+300kn upisnina

jopa88

e, dajte mi molim vas recite kad upisujem parcijalu jel u knjižnici tražim upisni materijal za parcijalu il normalno kao za drugu godinu, uglavnom nakon pada godine ostali su mi uvod i financiranje pa sad upisujem parcijalu, molim brziiii odgovor hvala!

majolada

e, dajte mi molim vas recite kad upisujem parcijalu jel u knjižnici tražim upisni materijal za parcijalu il normalno kao za drugu godinu, uglavnom nakon pada godine ostali su mi uvod i financiranje pa sad upisujem parcijalu, molim brziiii odgovor hvala!
tražiš upisni materijal za parcijalu druge godine

Marinica

molila bi nekog tko je imao sličnu situaciju da mi odgovori.. studirala sam na teret ministarstva četiri godine (koliko se i maksimalno može) i sada upisujem apsolventsku.. imam sve položene ispite, jedino mi je diplomski ostao.. računam da ću za par mjeseci i to rješit.. zanima me da li prilikom upisa plaćam nešto i šta mi sve treba za upis apsolventske.. da li plaćam samo upisninu 300 kuna ili i za diplomski trebam nešto?
hvala puno!!
ako želiš imati stuentska prava cijeli akademsku godinu onda plćaš cijeli diplomski, diplomski ima 9 bodova, to pomnožiš sa iznosom od 50kn i plus 300kn. a ako ne želiš studentska prava cijelu godinu onda nemoraš upisivati ništa nego samo platiš prilikom obrane 500kn

Trka

Da li zna netko na kojoj banci se pri plaćanju školarine ne plaća provizija, na Zagrebačkoj ili Privrednoj, na kojoj banci faks ima račun? Hvala!

Andreja

Da li zna netko na kojoj banci se pri plaćanju školarine ne plaća provizija, na Zagrebačkoj ili Privrednoj, na kojoj banci faks ima račun? Hvala!
znam samo da se u privrednoj plaća provizija

anamarija5

faks ima račun u zagrebačkoj ali se provizija plaća..
ja sam platila 5100kn u zagrebačkoj jer tamo imam račun, a onaj tko ima račun kod njih plaća proviziju 10kn..s druge strane ako nemaš račun kod njih plaćaš puno više, znam da je na nekih 3000kn provizija u zagrebačkoj oko 50 kn..u pbz-u je na tu svotu 30 kn, za druge banke ne znam

jadra

mislim da ti je najjeftinije platiti u onoj banci u kojoj ti imaš otvoren račun, ja sam platila u pbz-u i (imam kod njih račun) i provizija mi je 1% iznosa.
prošle sam godine platila u zagrebačkoj jer sam mislila da se ne plaća provizija pošto faks ima račun u zagrebačkoj, ali sam tada platila veću proviziju.

Andreja

mislim da ti je najjeftinije platiti u onoj banci u kojoj ti imaš otvoren račun, ja sam platila u pbz-u i (imam kod njih račun) i provizija mi je 1% iznosa.
prošle sam godine platila u zagrebačkoj jer sam mislila da se ne plaća provizija pošto faks ima račun u zagrebačkoj, ali sam tada platila veću proviziju.
meni su u privrednoj rekli kad sam išla plačati školarinu da mi je jeftinije kad plaćam prek interneta, da manje uzmu za proviziju.

ŽELJKA

help please...ostao mi je samo diplomski i jedan predmet(lokalna)i izvanredni sam student da li neko zna jel placam 1600 ili 1100kn?Ne znam kolko je bod 50 ili 80 kn? Tnx:unsure:

dea

kako sam u radnom odnosu 8,30-16,30 nemam kako otić na faks pa molim ako bi mi netko mogao pomoć jer nisam u dotoku svježih informacija:)
Nekad se kao izvanredni moglo studirat 2g. sada navodno toga više nema.
Imam upisanu 2g. i položila sam 3 predmeta da li sada ja moram upisat ponavljanje za predmete koje nisam položila?
Nepoloženi zbrojeni bodovi su mi 41,5 (to plaćam x 80,00)

Andreja

kako sam u radnom odnosu 8,30-16,30 nemam kako otić na faks pa molim ako bi mi netko mogao pomoć jer nisam u dotoku svježih informacija:)
Nekad se kao izvanredni moglo studirat 2g. sada navodno toga više nema.
Imam upisanu 2g. i položila sam 3 predmeta da li sada ja moram upisat ponavljanje za predmete koje nisam položila?
Nepoloženi zbrojeni bodovi su mi 41,5 (to plaćam x 80,00)
tako je, upisuješ ponovno predmete koje nisi položila.

dea

mislim možda sam samo ja u šoku pošto stvarno nisam na tom faksu ali pa godinama je bilo da izvanredni imaju pravo jednu godinu studirat 2god.
A svašta...sad ode moja plaća:)

jel to mogu platit u 2 rate kako piše?

Andreja

mislim možda sam samo ja u šoku pošto stvarno nisam na tom faksu ali pa godinama je bilo da izvanredni imaju pravo jednu godinu studirat 2god.
A svašta...sad ode moja plaća:)

jel to mogu platit u 2 rate kako piše?
da, tako je bilo, mislim da je od ove ili čak prošle godine to ukinuto, nažalost :angry:

možeš platiti u 2 rate. :happy:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks